💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 49 981
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Тихомир за коя коалиция от 3 двойки говореше - Полицаите и още кои?

Полицаите и Михаела и Венци били начело. А кои други участват - не се разбра.

По вчерашната игра - много глупава и скучна, чак не мога да повярвам, че след такива игри отпадат участници. Вярно, че Дилян пак не беше разбрал условието, но то и другите уж знаеха, че се подреждат по любимост, а чисто интуитивно ги подреждаха по поредност в много случаи.

Ивана наистина доста подсказваше, но сякаш им отнеха прекалено много точки. Той щеше, ако не беше тя да му подкаже, може би да размести две неща и после му подсказа за още две, че добре ги е наместил. Обаче си личеше, че си ги подрежда добре, 14 точки можеха да им оставят, но те го направиха така, че да не си вземат залога. Ивана вече на всяка игра е на тръни как ще избухне Веждьо и според мен от това дойде подсказването.

Михаела в опитите си да оргиналничи и да бъде забавна, вече минава границата. За бабата трябваше да си го спести, а тя чак и с име изтипоса жената, много обидно.

# 91
  • Sofia
Полицаите, перничаните и Румчовците са трите двойки от "заверата". Неприятните се надушват. Простовати и нагли, което лично мен ме дразни.
Допълвам се - Маргото заложи тази сума от амбиция и мерак да са първи. Много й е важно на "милата". Напомнят ми на Плиткови, да, засега са бледи техни копия, но вървят по "правилния път".

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 13:41 от Crystal_Noir

# 92
Точно подсказването на Ивана беше, за да го успокои, защото той се справяше наистина добре, обаче се получи друго. Така ми изглеждаше на мен. Наистина не го усетих да го прави нарочно. Реално е глупаво да се ядосваш, защо си сложил ябълката на 5-то място, а не на 7-мо… примерно.Това си е доста трудно и не означава, че не обичаш половинката си.
По-фрапиращо беше, че Дарина не яде кроасани, но той (май) и двата й беше сложил, не пие прясно малко и не яде банани, но той пак ги беше сложил. Имаше жени, които не ядат тестено, но мъжете им бяха сложили хлебни изделия. То това беше по-абсурдното за мен.
Пък на Румен изказванията изобщо не искам да ги коментирам - никакво уважение към жена си. Той я има по задължение, защото някоя трябва да му роди деца, да му поддържа къщата, да ми готви и да му слага ракийката вечер!

# 93
  • До морето
Снощи мъжът ми щеше да е тотал щета - аз почти никога не закусвам. Ако закусвам ще е нещо от децата - палачинки например (а такива не видях).
Нямаше опция да сложиш 2 кафета и до там. А и не само да избереш 10 неща, ами и да ги подредиш. Как да подредиш невъзможни неща????

# 94
Значи Маргото е страшна! 😂 Никога не закусва, нищо не яде, обаче му заложи 3000 лв. Тя буквално щеше да го изкорми през цялата игра, че и след това. Много е агресивна. Той ми е приятен.

Мишето е тя хич не мисли май. Историята с баницата кому беше нужна. На Венци толкова му стана неудобно, много грозно.

Просто в такива игри, когато не закусват, би трябвало да слагат най-общоприетите неща, за да имат поне по 1 точка. В повечето игри, все мъжете доказват на жените, че не ги познават и обратното, а не играят общо някак си.

Ивана, ако не му беше подсказала, пак щяха да са първи. Изиграха си лошо играта. Иначе само при тях имаше толкова съвпадения.

Румен и Тишо хич няма ги коментирам.

Тази Елизабет, Боже, ще кажеш, че мъжа ѝ е Зевс. Той дума не и каза, тя веднага казва, че грешката била нейна. 😂 Той ми е безразличен, ама тя направо ме шашка, че и дете има. Вдетинена ми е доста. Петя ми е на едно ниво с нея, но Дани угажда на всичко, докато Данчо на Елизабет - не. От там идват разликите в двете, поне за мен. Иначе разсъждават почти еднакво.

# 95
Кажете моля ви какво е казала Михаела за баницата на бабата на Венци. Хванах само накрая как се извиняваше на бабата.

# 96
От понеделник до петък надали закусват заедно. Остава един уикенд и то все едно и също ли ще закусваш, че да се открият любими че и поред наредени.

# 97
  • София
Ивана освен, че 3 пъти му подсказа с "не", няколко пъти премигна бавно с очи и няколко пъти му каза "обичам те" в знак на съгласие, че подредбата му е правилна.. Ако не беше казала Не-тата, дали пак щяха да ги глобят, заради другите подсказвания? На нея й беше жизненоважно да си вземат играта. А той в синхрона каза- Тая игра е наша, няма какво да се обърка. Винаги когато някой го каже..се объркват нещата хаха.. В първият удобен случай, когато отидат на телевизора ще изхвърчат..

Кажете моля ви какво е казала Михаела за баницата на бабата на Венци. Хванах само накрая как се извиняваше на бабата.
Че бабата често и за всякакъв повод правела баница с праз и тя хапвала, но след това я плюела и направи жест... Не обичала такава баница, но хапвала от любезност и не искала да я обиди. Но сега повече я обиди.

# 98
  • Sofia
Михаела каза, че много обича баница със сирене, но не и с праз. Всеки път когато ходели при бабата на Венци, жената знаейки, че Михаела обича тесто правела баница с праз. Михаела хапвала и хвалела, колко е хубава баницата. Снощи Венци и цялото му семейство разбраха, че Михаела не обича баницата, която хвали. Лицемерна, не само за баницата, а и в отношенията с хората.
Надали за бабата би било проблем, ако Михаела й каже "супер ти е баницата, но може ли да направиш със сирене, че не обичам праз", примерно!

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 17:19 от Crystal_Noir

# 99
Ивана не е подсказвала за да успокои половинката, ами и тя е също толкова надъхана като него. Подсказваше много явно, и с "не" и след като и направиха забележка, с поглед, имаше и едно кимване с очи, когато Ивчо си изброяваше някакви предположения от сорта "ябълка преди портокал'. Направо трябваше да ги дисквалифицират с 0 и Ивчо да изпочупи диванчетата като чуе. Ивана подсказваше много целенасочено, опитна е в нарушаване на правила, и телевизоинен опит има.
Двойките след тях ги бяха инструктирали изглежда, защото не си позволяваха, то е достатъчно една усмивка на жена си или да я видят намръщена, за да разберат на прав път ли са.

Мария ми харесва как е облечена, да не са сменили гардероба на шоуто, не я видяхме с джуфки, ламе и лилаво като Стаси миналата год? Но ми прави впечатление, че все отдалече я дават, явно тя така иска, може да е поставила условия. Ако имаше и кой да и прави прически...  И на момичетата също...

Има ли наистина такава дума "любимост"? Живея в чужбина, простете ми, но Мария и Ивана я употребиха? Не е ли по-добре "подреди по степен на харесване"?

Румен сервирал закуска на Йоана в Кипър, но тя го отрязала, че не иска такива романтични неща.

За играта, безинтересна беше, не разбрах как накрая им ставаше по трудно, отдалечаваха леглата ли? София каза, че леглото се движи. Или като си най-изморен, да ти стане най-трудно, т.е. стимулират да си бърз в началото, а после само да пренареждаш. Само мислеше в началото и си набелязваше храните - Светльо.

Михаела - директна? Ако беше директна, би казала на бабата,че баничката е кофти. Може да се каже, че не се притеснява от нищо, свързано с говорене, ако това е положително качество.

И накрая за Тихомир -Тихата вода, аз от  Ивайло Фермера разбирам, че бил спортист-десетобоец, не са го дали да говори за това, скромен го дава. Как изпя на София и песничка? При това не беше фалшиво. Очаквам да се изяви във физическа игра.

Следващата игра е обещаваща - височини, горките жени, някои имаха фобии.

# 100
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маргото, може би е разглезена понеже баща ѝ я е отгледал, майка ѝ е починала ама колко е била голяма когато е станало това не знам. Ако е била малка е нормално бащата да и е угаждал за всяка нейна прищевка. А мъжа ѝ я гледа в очите заради изневярата с кумата според мен, тя му е дала втори шанс и сега го мачка както си иска. То може и заради тази изневяра да се е вманиачила в тялото си още повече и да се обвинява, че не е перфектна и да търси вината в себе си.
Ивана си подсказа съвсем явно, нормално да ги накажат, даже малко ги наказаха.
Михаела, не посмяла да и каже в очите на бабата,  ама реши да го изпляска  в национален ефир. Жената явно заради нея я е правила, тя я плюела 🤦🏻♀ Чак на Мария и стана неудобно и се опита да замаже.

# 101
И в тази тема доста коментари изчезнаха. Помня ясно някои коментари, които прочетох преди обед, сега ги няма, темата спадна с 1 страница. И там, където питах Ивайло Герасимов за кои двойки и гласувал в анкетата ,също беше изтрито Grinning Нещо лошо ли написах? (И темата за Бачорски вчера спадна с поне 1 стр.)

# 102
На Маргарита и трябва балансирано хранене и спорт, с глад няма да постигне това, което желае и да е удовлетворена от това как изглежда. Друг е въпросът, че на мен ми изглежда съвсем добре, но само тя си знае какво е под дрехите.

Каква изневяра с кумата. Сега чувам, те ли го казаха?

# 103
Аз се втрещих, когато Тихомир се фръцна от леглото и прибели очите, ядосан на залога на София🙄

# 104
Въпреки негативните мнения в темата, за които се съгласявам, че има някакво основание, продължавам да симпатизирам на Михаела и на Маргото.

Просто не ги усещам наистина лоши и злобни, както предишния сезон ми беше Плиткова. То е ясно, че в това предаване всички са яко във филма, опитват се да изпъкнат и в стремежа си да са интересни изръсват тук-там някоя глупост, която се надяват по-късно да не бъде излъчена.

А Елизабет е добро момиче и мисля, че заслужава повече уважение и внимание от нейния Данчо.

Общи условия

Активация на акаунт