💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 015
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Аз се втрещих, когато Тихомир се фръцна от леглото и прибели очите, ядосан на залога на София🙄
Оу, да тази персона забравих да я коментирам 😁
Този е бетер от жена, вечно начумерен и недоволен, направо незнам София как приема поведението му с усмивка. На моменти се опитва да прикрие , че е недоволет, но от километри му личи 😃

# 106
  • София
А Елизабет е добро момиче и мисля, че заслужава повече уважение и внимание от нейния Данчо.
На мен са ми еднакво неприятни и двамата, даже една идея повече тя.. Съгласна съм, че е добро момиче и толкоз..
Изключителна сухарка ми е, говори с банални фрази- както снощи мотивираше мъжете с "Дава-йте мом-чета.." все едно някое 5-годишно скандира..За умствен багаж изобщо няма да споменавам, видно е от км..
Да са живи и здрави, да си живеят, както искат, но по-бързо да излизат..

# 107
Наистина много странни регламенти на изпитанията. Едното го взимат само първите 5 двойки, другото, ако имат над определен брой верни отговори или точки. Май така ще ги редуват до края на предаването. А за днешното изпитание отново жените ще бъдат качени на високо и ще събират сърца и ще казват кое ще нарани/обиди и кое не половинката й. Иска ми се да качат и мъжете на високо, в подобна игра, а не само жените. Но е повече от ясно, че ще има много мъже, които ще се откажат от играта и ще загубят залога на половинката си.

# 108
временно класиране
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 20:40 от Pepina_n3

# 109
ТиС са ми толкова антипатични. Едвам ги търпя

# 110
В тази игра въпросите са от голямо значение. Но може да има някоя дама да се откаже да се качи горе.
За сега, 5 двойки, за наша изненада, Румен и Йоана  водят с 6600.
Марго и Крис, ако не вземат играта са със 151
Ивана и Иво, ако не вземат играта са със 2299 евентуално следващи номинирани

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 20:57 от Pepina_n3

# 111
След тази игра всички са с карани, време е за семейни войни 😂😂😂😂

# 112
При Петя май не е фобия, а си е гевезалък това с високото.

# 113

Михаела/Венци   7102
Йоана/Румен   6600
Сияна/Светльо   4895
Галена/Петър   4444
София/Тишо   4003
Петя/Дилян   2800
-----
ако всички следващи загубят:

Елисавета/Йордан   2704
Дарина/Денис   2378
Ивана/Иво   2299
Марго/Крис   151

# 114
  • Пловдив
В анкетата гласувах за Маргарита и съпруг, защото ми е много странна, неприятна, агресивно доминантна и дразнеща като стружка в окото и етс., а той - хм, гьон. Аз, обаче, не ги следя редовно, гледам от дъжд на вятър.
Днес лошо впечатление ми направиха Тихомир и половинка. Тя бълва по 365 трудно проследими думи в минута, взима си дъх, следва кресчендо, усмивка, изблик, а той и отне думата за миг и  с две я разплака. Шок! София продължава да се самонавива и идеализира себе си, да повишава цената си, но да няма кой да я оцени. При тях има балон за пукане, въпрос на време е.

# 115
  • До морето
До тука 96,35% от участващите не са разбрали регламента. Поне Дилянчо не е сам. 🫣🫣🫣

# 116
Аз пък не разбирам юристите как не се справят с някакви твърдения. Вярно, не бяха елементарни, има някакви отрицания, ти на мене, аз на тебе... Как ще работят професията си като не могат да разберат какво твърди отстреща човека и как трябва да се отговори.   Мислила си тя, и понеже не ги правела тия неща...
В кой университет са учили? Дано не е в единствения с висок рейтинг.

# 117
Това момче Йордан, колкото повече го гледам ми става все по антипатичен. Не може едно изречение да върже,а е юрист и най-малкото трябва да е аналитичен и с бърз ум(боже, боже), комплексиран, ревнив, а жена му ми е супер нежна и добродушна. И добре, че е, ако му се беше паднала една Марго, див и щастлив щеше да е по цял ден.

# 118
  • на село
Утре вечер ще се дъвчат двойките помежду си Joy

# 119
Утре приключва мира и почва войната😂Бая ще ги разжужат 🐝

Общи условия

Активация на акаунт