💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 024
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Имам спомен, че на такъв тип игра не гонеха двойка.

# 121
Много е рано да спасяват още една двойка , защото сравнително скоро спасиха !

# 122
  • Варна
Тихомир е един неблагодарен г@з.

# 123
Благодаря за темата.
Гласувах за София и Тихомир, Йоана и Румен, Петя и Делян и разбира се - Ивана и Ивайло.
И наваксвам с епизодите...
Жалко за Гери и Светозар, имаха хъс за игра и не бяха дразнещи, особено Гери е много приятна.

# 124
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ли нещо не съм наред, ама на Сияна драмата не разбрах каква е. Все едно някое 10 годишно говореше и твърдеше някаква небивалици, че и се дразни как мъжа ѝ не я разбирал какво иска да каже. Ами то никой не те разбра 😄
Това мрънкало Тихомир, тази жена е за медал толкова години да го търпи.

# 125
Изпуснах днешния епизод, но утре ще наваксам.
Искам да коментирам само Тихомир, защото много ме впечатлява всеки път неговото тотално неудовлетворение от собствената му жена. Каквото и да направи София, винаги е недоволен и сърдит. Той е абсолютен емоционален насилник. Тази жена е толкова изтормозена на моменти и едва сдържа сълзите си зад изкуствена усмивка. София изглежда иначе добър и слънчев човек. Дано мъжът ѝ не си позволява повече от вече казаното по-горе, но и това е достатъчно да я смачка.

# 126
Аз се видях в чудо със Светли и жена🫣 Те тотално не могат да се разберат според мен, голяма чуденка ми е как се издържат един друг вкъщи.

Е Румчо и Йоана почнаха с тези ниски залози като Ванката, скоро ако вземе да му става зле след залог... да знаете кой е режисьора 😐

# 127
Много са недолюбвани Ивана и Ивайло, аз пък много ги харесвам, заради нея основно ,той не е моя тип мъж нито визуално, а още по малко поведенчески. Но днес наистина ме изкефиха в играта, Ивана с танци и усмивка си взе каквото трябваше. Луди са, но явно това ги държи заедно.

# 128
Трудна игра, четири съвпадения идват в повече. Тихомир този път вече успя май наистина да отврати окончателно всички ни. Подлага София на психически тормоз - постоянно е недоволен, постоянно се заяжда, не си взема игрите, а иска високи залози, сега пък нещо София намекна, че е и изверявал. Тя според мен вече с последни сили поддържа доброто настроение. Румен не е точно така, пак е ограничен, пак не мога да го търпя, но не тормози чак толкова самата Йоана и не упражнява такъв психотормоз върху нея.

Ивана ме разсмя като каза, че добре че Ивайло бил ревнив, че да си вземат играта, другите двойки какво ли правели като не се ревнували Sweat Smile То и другите се оказаха ревниви де, да им се чудиш на акъла - всичко наред, само остава да се притесняват дали жена им се пече по монокини. Flushed

# 129
  • Асеновград
От началото Венци много ми напомня на Гру от "аз проклетникът". Особенно днес със сивия пуловер с поло яка...😂😁 с гола глава и подобен нос. Направо му е като карикатура!

# 130
Играта не беше трудна, ако я бяха разбрали. Повечето жени си мислеха, че става въпрос за реални случки/мисли от техния живот. А, ставаше въпрос генерално какво би разбило сърцето на мъжете им, а не те дали са го правили.
Тихомир много не му обръщам внимание, Румен ми е толкова неприятно да го гледам, обаче Йордан ме изкарва извън нерви. Отвратителен мъж. Елизабет е добричка и кротка, но много глупавичка. Той и за това си я е избрал. Малко жени биха изтърпели този абориген.

# 131
  • Варна
Тях ги прескачам винаги.

# 132
  • София
Полицаите и Ивайло ревнуват извън всякакви граници. Не си представям някой да ми влиза във фб и да ми трие приятелите, защото мъж ми е харесал снимката. За монокините го разбирам, въпреки че не съм била с мъж, който да има претенции как да се пека, бих се съобразила стига да не ме иска с мюсюлманските бански. 😁

Йордан не е по-умен от Елизабет, не беше ли той, който пита за бозайник какво означавало, че не се сещал или бъркам двойката? Освен глупав е простак, груб и без реална представа за себе си.

Тихомир е неприятен, а Софи е толкова усмихнат човек, смазва я.

# 133
Играта не беше трудна, ако я бяха разбрали. Повечето жени си мислеха, че става въпрос за реални случки/мисли от техния живот. А, ставаше въпрос генерално какво би разбило сърцето на мъжете им, а не те дали са го правили.

Така е, но и предаването доста допринесе за объркването им. Хем въпросът е "Какво БИ разбило сърцето на мъжа ти?", хем отговорите са "КОГАТО си пиша тайно с друг". Някак ги объркват, защо отговорите не са "АКО си пиша тайно с друг"? А и мъжете хем казваха, че ако нещо им разбивало сърцето щели да си тръгнат и затова избирали неща, кото не са се случвали в реалността, хем избираха и разни неща, които ги дразнят и се случват (примерно Тихомир как го наранявало когато София си цъка на телефона и не му отговаря). Аз като гледам по телевизията разбирам правилата, но ако играех самата игра сигурно много щях да се объркам и щеше да е малко на късмет работата.

А и чисто инстинктивно човек се насочва към коментирани и преживени ситуации, а не към разни абстрактни неща, които едва сега разбират, че за партньора им биха означавали край на връзката.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 00:59 от Delta_12

# 134
Сиянчето нещо не си беше пила хапчетата. Светльо прояви железно търпение към нея.

А Мишето все по-досадна. Не спря да говори, да мрънка… Мега напрягащо същество. Да не говорим, че се държи лошо и снизходително с Венци пред камерите. И на неговото търпение се учудвам

Общи условия

Активация на акаунт