💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 027
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Само 4 от 10 жени си взеха залога. И отново не могат да схванат играта. Не е важно какво се е случило реално, а какво би наранило половинките им. Толкова несъобразителни участници не е имало досега за 5 сезона!
Успяха само Йоана, Маргото, Мишето и Ивана.

Петя увери пред цяла България, че ще остане вярна на Петър до гроб.
Мишето и Тишо (ама той много осъзнато и целенасочено) продължават да упражняват психо тормоз на половинките.
Данчо е ужасен, а Лизи е толкова добричка и наивна, че чак не мога да повярвам, че има такива жени. Като от анимационно филмче е. И пак себе си обвини и пак тя била виновна... Брей тоз нейния левент, все прав. Неудобно ми е да ги гледам...
Сиси изперка нещо, Светльо се засегна сериозно, жегна го.
Но отново да се върна на Тишо. Завършен емоционален насилник! А тя е толкова лъчезарна жена и жадува за одобрението му...
Интересно ако Тишо и Мишето бяха двойка какво би се получило...

Любопитно ще ми е днес ако Дарина и Денис отново застанат през телевизора дали ще ги остават за втора поредна седмица, защото е видно, че не се справят никак добре в игрите. Зависи и коя двойка ще е срещу тях.
Според мен най-недолюбваната двойка в къщата е Ивана и Иво.

# 136
  • До морето
От изгледаното до тук да обобщим - Тихомир е недоволен от София само когато:
- тя си изгуби играта
- той си изгуби играта, но тя е направила лош залог
- той си вземе играта, но тя е направила лош залог
- тя си вземе играта, но тя му е казала да направи лош залог
- двамата не си вземат играта
- двамата си вземат играта, но тя е можела да е по- добра.

Също така стана ясно, че тя няма право да се чувства зле или да е слаба. Както и че назад във времето той е направил нещо, което тя му е простила (вероятно изневяра), но и това не е кой знае какво защото, според него, когато един човек обичал, той обичал другия с всичките му минуси.....Така било правилно, ти да видиш.....

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 08:28 от Boho chic

# 137
  • София-Младост
Само на мен ли всички двойки ми харесват, в смисъл не ми е скучно предаването...може би защото съм гледала само предния сезон и нямам голяма база за сравнение. И никой не ме дразни особено. Да, странни са ми някои реакции, но до тук. ЗА да са заедно тези хора, явно нещо харесват един в друг, едва ли Венци се чувства чак малтретиран от жена си...
Факт е обаче, че наистина повечето жени не разбраха условието на играта, Сияна е най-точния пример. Сори, но мъжа и беше прав в случая.
Довечера вече ще е интересно и ще стане ясно кой кого харесва или не харесва.

# 138
В семейството на полицаите е имало изневяра с кумата? Това съм го пропуснала, а обяснява донякъде нейното поведение. Предполагам, че и тяхната връзка е започнала, когато е бил с първата си жена.

# 139
Довечера ще е интересна играта с въпросите за двойките. И аз имам спомени, че след такава нямаше елиминации, то няма и логика - тя е направена с цел интрига и зрителски интерес, няма доказване на възможности.
Жалко щеше ми се да се разделим с някои от Тишо и Софи, Йоана и Румен, Ели и Данчо - много неприятни, противни и мачкащи мъже в тези двойки. Дано върнат Гери и Светозар - симпатична, силна и хармонична двойка.

# 140
Според мен, когато отменят елиминациите е в зависимост кои двойки са пред телевизора. Ако продукцията смята, че попадналите двойки са интересни, отменя елиминациите. Както стана в началото с Ивайло и Христина. Втори път обаче нямаше как да ги спаси.
Единствения ми спомен, че след игра, в която мъжете оценяваха жените си, които дефилират по бални рокли и бански, да няма отпаднали. И е така, защото това е толкова субективно.
Не знам дали довечера ще има отпаднали. Зависи кои са номинирани. Ако Дарина и Денис са пак пред телевизора, редно е да си ходят. Миналият път ги спасиха, защото бяха със силна двойка и на другите им беше по-важно да ги елиминират, а не че Дарина и Денис ще им липсват. Слаба двойка са си, милички, скромни и добрички са, но на мен лично са ми безинтересни. Те са обикновени, провинциални хора, тя учителка, той мебелист, живеят си тихо и кротко, не се познават особено, не са интересни, не са забавни. Не знам даже продукцията какво е намерила в тях. Слаби са и е време да си ходят.

# 141
Сияна настина съвсем загуби връзка с реалността, винаги съм се изумявала на хора, които се карат/заяждат с половинките си за хипотетични неща ( тук влизат и Ивана и Ивайло, като явно той е филмарът в техните отношения ).
Как я изтърпя Светльо, то си беше неудобно за гледане, има доста комплекси и несигурност в нея, до сега някакси не личеше толкова, но снощи всичко лъсна с пълна сила. Тя сама не може да повярва, че е с такъв мъж и от там идва цялата ревност, следене, проверки на телефони и т.н.

Маргарита - стана ми мъчно за нея, хранителните разстройства са нещо много трудно за преодоляване, дано се научи да обича себе си, защото това е най-важното.

Елизабет - неуверена в себе си, вечно се подценява, все тя е виновната, тотално нездравословно мислене.

Михаела - до миналата седмица ме забавляваше, сега вече ме напряга с това непрекъснато говорене, трудно бих я издържала 24/7 в къщата.

Денис - стана ми симпатичен, добряк е, но с Дари май имат още доста да откриват един в друг, а и тя малко го кара на късмет, той повече се опитва да вкара мисъл и логика.

# 142
Сияна е толкова лабилна психически, не знам Светльо как я изтрайва. Снощи изобщо не й разбрах драмата, после в стаята пък не разбрах за какво се карат, изобщо са ми тъмна Индия, като от 2  различни свята са. Тихомир е отврат, Йордан също. Елизабет е много млада още, предполагам, че по някое време ще осъзнае как стоят нещата.

# 143
Изгледах по нощите, изчетох ви и да дам моите 5ст.
Аз я разбрх повече Сиана, не Светльо. Но всички сте на обратното мнение та може и да съм проспала истината за спора. Но Светльо ми се стори много дребнав.
Абсолютно никой от тези мъже не е дорасъл за зрели и нормални отношения. Какви поводи за ревност, че и за прекратяване на отношенията заради лайкове, сърчица и леко докосване на рамото.. Падам просто.
Съжалявам, че ще го кажа и напълно съгласна с мнението на Нани и Дяволо, че Тишо е завършен емоционален насилник и манипулатор. Как всичко завоалира с усмивка, прегръдка и цупене и я мачка, мачка. А тя милата не се усеща и всячески се опитва да му угоди. Някой каза, че след формата вижда раздяла, не, няма София все още търси(след 15г заедно) вината в себе си. Опита се на синхроните да обясни, че я наранява, но той после ѝ се ухилва прегръща и така до следващият път. Може и да не съм права, но това виждам.
Румен е по безобиден, той е елементарен и егоист, но подмолни манипулации не виждам директно си плясва мнението в очите.Йоана се справя с него, кастри го при нужда.
Даньо и той е тежък случай. Тук говорим за директна доминантност, рядко ѝ се дава право на глас. Явно го е приела.
Всеки се държи с нас както му позволим, това ми е мнението.
Продължавам да харесвам Крис. Маргото ако си реши личните проблемчета ще станат чудни.Е има какво да се желае откъм самостоятелност и финансова независимост 😁
Мен Ивана и Иво ме забавляват. Не съм им фен и ми е чудно как се търпят, но тук са ми забавни. "Ние вече сме ги минали скандалите за ревност, да му мислят другите" този Иво ме разсмива.
Както Дилян, хиля се с тях и тяхната абсурдност.
И ако някой ми е изчел излиянията да се извиня за чаршафа.

# 144
Аз им разбрах драмата-единия избира кое би му разбило сърцето ако се случи, а другия-неща, които са се случвали и са го дразнили.
Играта за мен е не кое ги дразни,  което е много по-лесното, а кое би им разбило сърцето и би се стигнало до раздяла.
Следователно Светли избра по-трудното, което беше вярното,  а другите които си взеха залога играха кое ги дразни във връзката-дребни неща, че не си вдигала телефона.
Но Сияна наистина не спря да мрънка, вместо да помисли.
Ако и в живота  е толкова търпелив-евала.

# 145
  • София
Мисля, че Михаела е приела ролята на "строгата господарка", а Венци на подчинен, но и на двамата им е забавно в тези роли..Тя се сърди, че той ходи на пернишнки запивки по 3 дена, но той се хили и не я отразява...Ако беше чак толкова послушен и под чехъл, щеше да й козирува и никъде да не излиза..

# 146
Точно това си мислех за Румен, който е отявлен простак и Бай Ганьо, но с Йоана са се намерили, защото тя не си поплюва и му отговаря, когато той прекали. Не му остава длъжна и там жертви няма- нито от едната, нито от другата страна. Идеален пример за двойки с токсични връзки са София и Тихомир, Ивана и Ивайло, Михаела и Венцислав.

# 147
Евала на широкостроените жени, дето не им дреме, че мъжа го няма по 3 дни и то регулярно. И не говорим за командировки или адекватни причини. Аз не мога да изтърпя такова нещо.

# 148
Данчо, перспективният адвокат с фигура на Аполон Grinning , сякаш е много неудовлетворен от половинката си и я търпи единствено заради нейното възхищение към него си и детето.

И според мен той тайно си мечтае да бъде с някоя красива, висока, слаба силиконка, която да отговаря на неговите физически (и умствени Grinning ) качества.

# 149
  • Sofia
Значи изобщо не съм широкоскроена. 😊 След първия тридневен запой ще имаме сериозен разговор, след втория, ако  има такъв се връща трайно да си допива, където е бил. И няма ревността да е причината, а липсата на уважение и фактът, че в едно семейство, ако всеки си прави каквото си иска, без да се съобразява с другия, няма смисъл от това семейство. Нямам против да излиза с приятели, но да липсва по 2-3 дни, няма как да стане.
"И според мен той тайно си мечтае да бъде с някоя красива, висока, слаба силиконка, която да отговаря на неговите физически (и умствени) качества."
Идеално би му паснала и би задоволила егото му, но няма как да й привлече вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт