💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 036
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Сияна настина съвсем загуби връзка с реалността, винаги съм се изумявала на хора, които се карат/заяждат с половинките си за хипотетични неща ( тук влизат и Ивана и Ивайло, като явно той е филмарът в техните отношения).

Не беше права да се кара Сияна (и тя самата не ми е приятна), но донякъде ми стана ясно защо се ядоса. Тя очакваше, че като го е заплашвала с напускане, това го е наранявало и ще го включи в списъка, хем и да ѝ помогне в играта. А то се оказа, че хич даже не го е наранило и че биха го наранявали разни хипотетични неща, които по-скоро засягат егото му (ако докосва друг при разговор, ако се смее на шегите на друг). И в интерес на истина, с характера на Светослав, си го представям как Сияна го заплашва, че го напуска, а на него хич не му пука, така че не се изнендавам, че не го е посочил. Но пък също не мисля, че е ревнив, че да е вярно, че ако Сияна пипа някого по рамото, това да му разбие сърцето. Разбива му самочувствието и това е. Та и според мен е много по-логично да посочи това с напускането, което да е разпознаваемо и за нея, хем е и ласкаещо за жената (както примерно направиха Петър и Венци).

# 151
  • Враца
И от къде излезе сега това, с изневярата и кумата ?

Румен и Йоанка, не ме дразнят въобще. Намерили са се, обичат се, при тях няма драми, няма кавга, всичко си им е точно.

Сияна е много дразнеща мрънла. И не много умна.

# 152
Играта е такава, че, ако се познават и слушат условието няма как да не им е лесна. Дори и да са схванали по втория начин ( какво го дразни сега, докато е с мен...) те пак са си един за друг, защото мислят еднакво, ще имат съвпадение.
Даже така зададени условието и изреченията направиха играта по-интересна за зрителя и изкараха много скрити неща за двойките.

На жените не им е лесно, дето една каза, пресъхнала и устата, друга, не искаше да тръгне, да върви, и под стрес  е малко трудно да мислиш, може да забравиш и каквото си знаел, организмът ти е в момент на оцеляване, адреналин..., мозъкът е зает с по-важни неща от това да отговаря на въпроси.

Не разбрах само, можеха ли всички сърца да си залепят а после да ги пускат, или на всеки лъч имаше по 2 сърца и едното е вярно и пускаш. Ще гледам пак на запис.

# 153
Нова пуснала публикация, че едната двойка ще е под прицел и това ще създаде конфликти във вилата. Мисля от вчера, не се сещам как може след такава игра да отпадне някой. В крайна сметка това не е в резултат на тяхна игра, а някакви си лични отношения и т.н. Не знам, не мога да си обясня защо ни натрапват такива игри, повече от половината безинтересни, а другите уж стратегически, уж! Първи сезон имаше къде къде по-интересни игри🥲

# 154
  • sofia
Нова пуснала публикация, че едната двойка ще е под прицел и това ще създаде конфликти във вилата. Мисля от вчера, не се сещам как може след такава игра да отпадне някой. В крайна сметка това не е в резултат на тяхна игра, а някакви си лични отношения и т.н. Не знам, не мога да си обясня защо ни натрапват такива игри, повече от половината безинтересни, а другите уж стратегически, уж! Първи сезон имаше къде къде по-интересни игри🥲
може ли линк

# 155
Тази седмица Ивана и Ивайло подразниха с нечестната игра в петък и според мен те са двойката под прицел.

# 156
Сияна настина съвсем загуби връзка с реалността, винаги съм се изумявала на хора, които се карат/заяждат с половинките си за хипотетични неща ( тук влизат и Ивана и Ивайло, като явно той е филмарът в техните отношения).

Не беше права да се кара Сияна (и тя самата не ми е приятна), но донякъде ми стана ясно защо се ядоса. Тя очакваше, че като го е заплашвала с напускане, това го е наранявало и ще го включи в списъка, хем и да ѝ помогне в играта. А то се оказа, че хич даже не го е наранило и че биха го наранявали разни хипотетични неща, които по-скоро засягат егото му (ако докосва друг при разговор, ако се смее на шегите на друг). И в интерес на истина, с характера на Светослав, си го представям как Сияна го заплашва, че го напуска, а на него хич не му пука, така че не се изнендавам, че не го е посочил. Но пък също не мисля, че е ревнив, че да е вярно, че ако Сияна пипа някого по рамото, това да му разбие сърцето. Разбива му самочувствието и това е. Та и според мен е много по-логично да посочи това с напускането, което да е разпознаваемо и за нея, хем е и ласкаещо за жената (както примерно направиха Петър и Венци).

Сияна, ако редовно го заплашва с напускане, когато не става на нейното, то това вече са си просто голи думи в неговите уши.

На база чутото при играта с кюлчетата аз оставам с впечатлението, че ако някой би напуснал другия, то това ще е той, защото тя е доста зависима от него.

# 157
Абсолютно. Ние с моя мъж като се караме все единия заплашва другия, че ще си тръгне и почваме да делим имуществото и котката. Joy
Но са просто думи, то който иска да си тръгне не говори, а го прави.

# 158
Electric Papaya, да, точно такива впечатления оставят, но на нея май едва в предаването е започнало да й става ясно. Или я надценявам, може и тогава да не е разбрала. Доста глуповата изглежда.

# 159
Тази седмица Ивана и Ивайло подразниха с нечестната игра в петък и според мен те са двойката под прицел.
Е да, но си го получиха. И на практика загубиха залога. А бяха с най-много верни отговори, Ивайло първите 6 добре ги нареди, беше убеден, не само заради подсказването. Той в синхроните обясняваше всяка сутрин тя какво яде. Без кисело мляко не сядала, бла бла бла...

# 160
https://nova.bg/accents/view/2024/03/24/449374/%D0%B8%D0%B2%D0%B … kDya-7bmawsKnI83Q
може ли линк

# 161
  • На морето!
Мен нито една двойка не ме дразни (все още), в миналите сезони имаше много по-неприятни. Дори бих казала, че тази година са ми интересни и ги намирам за много по-открити и честни, в сезона на кльощавите жени (адреналинката, певицата, пътуващите инфлуенсъри...) ми бяха страшно изкуствени   отношенията, репликите, синхроните.

# 162
  • София
Абсолютно. Ние с моя мъж като се караме все единия заплашва другия, че ще си тръгне и почваме да делим имуществото и котката. Joy
  Ние затова имаме 2 котки Joy

На база чутото при играта с кюлчетата аз оставам с впечатлението, че ако някой би напуснал другия, то това ще е той, защото тя е доста зависима от него.
  И той е зависим, ако тя го напусне и съответно си вземе детето. Но той ми изглежда супер благ и не мисля, че ще се стигне до нечие напускане..само си говорят.

# 163
Класирането след играта "Събирай сърца на 10 метрова платформа"
Михаела/Венци   7102
Йоана/Румен   6600
Ивана/Иво   5099
Сияна/Светльо   4895
Галена/Петър   4444
София/Тишо   4003
Марго/Крис   3851
Петя/Дилян   2800
Елисавета/Йордан   2704
Дарина/Денис   2378

# 164
В тази игра ще лъснат много нелицеприятни неща за всички участници. Едно е което ни показват от предаването, друго е като ги провокират един срещу друг, как като цяло съжителстват-битовизмите в кухнята. Ще разказват случки от ежедневието, което не виждаме.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 17:25 от Тумбел Нехранимайски

Общи условия

Активация на акаунт