💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 046
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Сияна - несигурна, комплексирана, но надъхана жена. Много е влюбена обаче в своя Светльо, ще го напусне и изпусне на кукуво лято.

Светльо - приятен, спокоен, самоуверен. Сияна, поне за мен, е много под него на външност и изобщо, но и той си я обича и ѝ е свикнал на изпълненията. Не мисля, че би я оставил, но ако ѝ кръшне, няма да се учудя.

# 166
Би било интересно последните две двойки да са на телевизора. Еднаква безлични и "силни"... Ще се гласува на симпатия! 😆

# 167
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изневярата с кумата идва от там, че България е малка и хората се познават, особено на село.

# 168
  • Sofia
Да, довечера няма да е особено приятно. Никой не е ок, да чуе нелицеприятни неща за себе си. Липсва сплотеност между двойките, не знам дали се дължи на липсата на изявени дразнители, срещу които другите да се обединят. Групичките, които са се формирали са по-скоро резултат на стратегии, не толкова на симпатии. Не мисля, че масово двойките ще си останат близки, като в предния сезон. Ивана и Ивайло са най-нехаресваната двойка, според мен. Стана ми жал за София, с този нейния емоционален насилник.

# 169
Изпуснала съм с това с кумата - кой е изневерявал с кумата?

Ако наистина е така, е много гадно и на мястото на жената даже бих се развела и оженила повторно, но с друга кума.

# 170
Здравейте, здравейте!
От втори сезон следя предаването и реших да се включа и в темата най-накрая.

Тихомир и София са ми неприятна двойка. В началото мислех, че е заради нея и това как фалшиво носи усмивка, сякаш нищо не я притеснява, защото е мами инфлуенсър, но вече ми е тъжно за нея. Тихомир е абсолютен вербален насилник, дори не бих се учудила и да е посягал физически. Вчера докато ѝ слушах синхроните се ядосах, че се е примирила със съдбата си да живее с такъв човек. Не знам дали чете тук, но отстрани това, което се вижда е, че тя е супер потисната от мъжа си. Очевидно е и правиш разни глупости, които тя му е простила, кой знае защо. Тъжно е. Дано гледа сега и осъзнава, че заслужава много повече.

Йордан също ми е от неприятните и дори бих казала противни мъже. Не мога да повярвам колко много се има за велик, а жена му тихо си кротува.

Няма да коментирам ревнивците. Това си е болест, без значение от какво е породена.

Симпатични са ми Мишето и Венци. Мисля, че те си се майтапят и са свикнали на по-остър хумор, поне аз така го виждам. Галина и Петър са ми скучни, дори бих казала, че тя ми е доста пренавита и леко ме дразни поведението ѝ. Дени и Дани ми харесват, че са скромни и много добри, стискам им палци тази вечер.

Довечера мисля, че всички ще играят срещу София и Тихомир и Ивана и Ивайло. Ще видим какво ще стане, но мисля, че Дани и Дени ще останат незасегнати и лесно ще се измъкнат от елиминации. (Ако въобще има такива)

# 171
  • До морето
Писа се по-рано, че полицаят е изневерил с кумата, разделили са се с Маргото и после пак са се събрали. Не знаем дали е достоверно или клюка.

Ако е вярно, доста нагличко от негова страна да трие приятели от фейсбука й заради лайк.

# 172
  • Sofia
Това за кумата някой го беше писал в темата. На мен ми е по-интересно дали Маргото има общо с това, детето на Крис от предишната му връзка да расте без баща. Ако е така, не говори добре за нея и за обекта на желанията й. Никога не съм го разбирала това, да градиш своето щастие върху чуждото нещастие! Винаги ще има по-млади, по-красиви и по-умни от теб.

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма то тия дето изневеряват са най-големите ревнивци😄
Казано от собствен опит с бивш. Това е толкова болестно състояние и такава мъка и за двете страни, че се чудя Ивана как търпи всичко това. Постоянно си на тръни някой да не ти се усмихне  и да почнат скандалите.

# 174
Electric Papaya, да, точно такива впечатления оставят, но на нея май едва в предаването е започнало да й става ясно. Или я надценявам, може и тогава да не е разбрала. Доста глуповата изглежда.

Намерила е човек, който да мисли вместо нея за повечето неща в живота им, в което няма лошо, ама това не се приема много-много от зрителя.
В крайна сметка, така си живеят и явно им добре, кой ревнува, кой следи, кой напуска - те си знаят.
Аз мисля,че след предаването интересът към Светльо ще е доста голям и тогава вече как ще се справя Сияна с ревността, не ми се мисли.

# 175
  • София
Аз съм потресена болшинството мъже колко болно ревниви са и как тормозят жените си - не можело никой да й харесва снимките, не можело да си говори с мъже, не можело да има мъже приятели, не можело да се пече както иска да плажа, проверяват се телефони и социални мрежи, блокират се познати.... То на робство докарва това. А половинките им се радват и сякаш се чувстват поласкани от целия този ужас. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 19:54 от Reinа

# 176
Това за кумата някой го беше писал в темата. На мен ми е по-интересно дали Маргото има общо с това, детето на Крис от предишната му връзка да расте без баща. Ако е така, не говори добре за нея и за обекта на желанията й. Никога не съм го разбирала това, да градиш своето щастие върху чуждото нещастие! Винаги ще има по-млади, по-красиви и по-умни от теб.

Имам усещането, че има общо Маргото за раздялата на Крис с майката на първото му дете. Нямам информация дали е така. Не ми се връща да гледам визитките им, но общото им дете е май около 2-3 годишно. Представят ги двамата, че са заедно от 3 години. Не, че не е възможно за 3 месеца да са решили да имат дете и то да стане, но някак си оставиха усещане у мен, че отношенията им датират от по-дълго време. Може и да бъркам.

# 177
  • Sofia
Да, явно жените мн често оправдаваме болезнената ревност с любов!  Ревността по-скоро е резултат от силно развито чувство за собственост и мания за притежание, и няма нищо общо с любовта.
Скрит текст:
Добре, че ММ не е ревнив, че иначе направо съм го закъсала в мирно време! Друг е въпросът, че ако беше отдавна нямаше да сме семейство. Simple Smile "Свободата Санчо"..

# 178
Аз съм потресена болшинството мъже колко болно ревниви са и как тормозят жените си - не можело никой да й харесва снимките, не можело да си говори с мъже, не можело да има мъже приятели, не можело да се пече както иска да плажа.... То на робство докарва това. А половинките им се радват и сякаш се чувстват поласкани от целия този ужас. Rolling Eyes
Аз също. Имах един колега, който не позволяваше на жена да се гримира 😃 На мен ми е смешно, ама за тези жени сигурно е Ад.
Довечера ще е грозно, винаги ми е некомфортно при тези игра.

# 179
Тези игри са безмислени. Освен за зрителски интерес не показват нищо, не са обективни освен това са на принципа на мнозинството - атаки по коалиции и как ще се хареса общоприетия вот - както беше при бомбите с въпросите

Общи условия

Активация на акаунт