💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Те и другите си казаха, че понамирисва. Явно след тренировка не си взима душ и после това се усеща. Всеки се поти, но след физическа дейност няма как да не се изкъпеш, неминуемо ще миришеш. Не знам такива хора как си лягат със засъхнала пот след активна тренировка. Иван Санчопансов поне не се е потил над някакъв спорт 😃 но и той ми е от тези, които прескачат душ.
За мен душ един път на ден е задължителен. През лятото даже и два.

# 436
Как се преекспонира? Та той самият каза, че е вредно да се къпеш всеки ден. А щом е вредно, едва ли се къпе и през ден, че то където през ден, там и всеки ден, много е близо. Едва ли рискува. Joy

# 437
Даже виждам как е оплешивял там, където го е била водата от душа.... Как да не бере страх човекът. Не е добре да се къпe всеки ден, я!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 16:43 от Анонимен

# 438
И аз мисля, че това за "през ден" го каза ей така, от кумова срама. А и дори да кажем, че в предаването е през ден, там най-вероятно всички пазят поведение, в реалния живот може би е още по-зле.

# 439
Ааа, Данчо в една игра каза, че напоследък нямал време за фитнес, така че спорта и потенето му е засега точно на игрите в шоуто...Wink Но въпроса беше "Кой е най-малко суетен?", не чистоплътен, явно и космите си казаха думата. Smiley Всички го посочиха, само той написа Румен и честно казано Румен за мен също изглежда като да не е суетен.

# 440
Как се преекспонира? Та той самият каза, че е вредно да се къпеш всеки ден. А щом е вредно, едва ли се къпе и през ден, че то където през ден, там и всеки ден, много е близо. Едва ли рискува. Joy

От неудобство каза, че се къпе през ден. Според мен е през повече 😃

Даже виждам как е оплешивял там, където го е била водата от душа.... Как да не бере страх човекът.

🤣🤣🤣🤣🤣 Много добро 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 441
Даже виждам как е оплешивял там, където го е била водата от душа.... Как да не бере страх човекът. Не е добре да се къпя всеки ден, я!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 442
Кофти беше публичния линч срещу Ивана и ивайло, не само на Мария й стана неудобно, на мен също, нищо че не са мой тип хора (особено Ивайло).
Марго и Сияна много злобни, с голямо тържествуване "нашокваха канчета". Блякс.
Тихомир се държи най-зле с жена си, не Ивайло. А тя милата, толкова ли е глупава, че му позволява... някаква пасивна-агресивност е развила, която много ме дразни.
Светли много го харесвам като мъж и поведение, но все повече започва да ми прилича по амбиция, а и по вид на Явор от миналия сезон.
Най-стръвни за победа са полицаите и Тихомирови.
Дарето И Денис ги харесвам още от началото, много са ми сладки! Purple Heart

# 443
Данчо Потния, освен на маса, по друг начин не ми изглежда да тренира. Много е мазен, представям си как се поти.

# 444

След този епизод разбирам защо Сияна се държи така. Личи й, че я е страх да не изпусне Светльо. Комплексирана е, не се има за красива и достойна за него. Както разбрахме, явно Светльо изкарва доста прилични пари и водят охолен живот. По коментарите на другите, говорим за класа над средната. И като имаш млад, красив, грижовен, заможен мъж, взел живота си в ръце, няма как да не те е страх да не го изгубиш. За съжаление Сияна си мисли, че само визия и подобрения са важни за една връзка и там набляга. Светльо си я обича, каквато е и ако тя го загуби ще е заради отношението й към него, а не колко кубика има в гърдите. Не е лошо да се поддържа и да изглежда добре, но само това не е достатъчно.

Аз намерих Светослав в Инстаграм. Човека кара Lamborghini и строи жилищни сгради и ги продава. Има постове, в които се хвали че прави 1милион евро на седмица. Сияна е блогърка и ако не е мъжа и, няма да види нищо от света.
На мен Светослав ми харесва, много спокоен и уравновесен. За мен е и красив мъж. Със Сияна са заедно то поне 10 години.

# 445
Светослав явно не е случайно чедо, но и Сияна сигурно има влиятелни мами и тати, които са подсигурили добруването на детето.

# 446
За какво ли му е това Ламборгини по нашите пътища и софийските дупки, ама да се види кой е по-пръв

# 447
Това са майка и и баща и, ако на някого са му познати

Бащата ми прилича на Христо 100 манакенки, но той нали почина.

Светослав е приятел с един който участваше в Хелс Кинтчен- Николай. Не помня в кой сезон беше, само помня, че беше много близък с една холандка Андрея.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 17:00 от Jules

# 448
Светли го зачеркнах въпреки благата и усмихната физиономия. Точно на Явор напомня. Видя се колко е дребнав (с коментара му по повод бананите) и повърхностен, материален (смятайки, че всички му се възхищават заради брокерската фирма). Може другите да са очаровани и от Ламборгинито. Сбъркал е реалити формата обаче, защото тук се гледат други качества.

# 449
От 1 милион евро на седмица не знам колко му е печалбата, но със сигурност бих го зачислила към богатите, а не само към заможните мъже. Дръж го, Сиянче, че никак не е грозен мъжа ти, пък и финансово красив бил. Ще го нападнат 😃
Иначе и аз не знам за къде са им тия скъпи коли. Трябва все да я мислиш тая кола дали е хубаво защитена, че някакви автоджабази да не я откраднат някоя вечер. Имаше не малко репортажи как се крадат скъпи коли. Мерси съм. Карайте си някакви прилични коли, като отидете в Италия (примерно), вземете си нещо скъпо и яко да се накефите, ама тук в България е излишно. Пък тоя Румен (май той го каза) завиждал на Светльо, че кара скъпи коли. Колко е елементарен!

Общи условия

Активация на акаунт