(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Безгранична любов

Говори се, че положението при Безгранична хич не е добре.Нито са почнали със снимките,нито сценарии има,нито нови актьори .Половината актьори гu няма.Дениз претърпя операция на крака след края на първи сезон.Бурак напусна внезапно края на сезона ,и пое към нов сериал,и тук се говори че нещо е станало.Отделно Бахадир готви нов сериал през новия сезон и се говори ,че ще се съсредоточи над него.Общо взето за мен те са очаквали един сезон ,и не се очаквали високия рейтинг  и голямата фен база в социалните мрежи .С това казано не очаквам много епизоди втори сезон ,ами набързо да  го канселират  за мое съжаление.Особено при конкуренцията и колко сериала NOW  ще пускат  през новия сезон.Жалко,а имаше толкова потенциал с друг сценарист.Дано измислят нещо щом на Бахадир не му се занимава,аз така или иначе исках да го сменят защото само глупости пишеше последните 15 епизода на първи сезон.Изчерпа се.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:00 от *Аня*

# 166
Моята любимка от Падналия, какъв хубав глас има само 🥰

https://m.youtube.com/watch?v=i8NgXx8PHig

# 167
А кой е този сериал или филм - Падналия или... /на турски, на руски/?

# 168
На турски е Kendi Düșen Ağlamaz, на руски нямам идея как се казва.

А и преди няколко дена гледах в сторито на лелята на Ализе (забравих и името на актрисата), че търсят кръв за бабата (любимката на Онче). Не съм гледала дали са намерили и защо са търсили.

# 169
На турски е Kendi Düșen Ağlamaz, на руски нямам идея как се казва. -  На руски е написан "Мажорка", друго не погледнах.

А и преди няколко дена гледах в сторито на лелята на Ализе (забравих и името на актрисата), че търсят кръв за бабата (любимката на Онче). Не съм гледала дали са намерили и защо са търсили.

# 170
Привет.
Див

Тази вечер излезе първия фрагмент на новия сезон на Див. Ако няма промени първия епизод ще бъде излъчен на 7 септември.  Струва ми  се интересно, сватбата беше очаквана, защото е заснета преди края на сезона. 
Дано новия сц е на късмет. 

# 171
  • Варна
След сватбата брадва.

# 172
Здравейте! Blush
Като гледам колко нови сериали се задават, ще имаме нови попълнения тук. Grinning

Да си спомним за "основателите" на темата. Ейлюлчето е имала рожден ден вчера. Blush

Енес влиза също в нов сериал, но, признавам си, забравих кой- информацията за новите проекти е като река, морска болест получих. Grinning

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 17:51 от oncee

# 173
Джерен Ергинсой се присъедини към новия сезон на Див.
Другите нови попълнения са Нергис Йозтюрк и Илайда Акдоган.

# 174
Падналия

Новите сериали са много, но бързо  ще има цедка с рейтингите 🤣
И аз ще споделя малко снимки  на основателите.  Чудесно е,че продължават напред с нови проекти, следя ги. Блестят от щастие и стават все по-големи сладури.

# 175
Падналия
Бедност

Слагам и второ име, защото нашето момче Енис влиза в нов сериал. Хубавото е, че е на добра компания- ОGM Pictures и режисьорът е от най-добрите- Джем Карджъ.

Четох обяснения, накратко засега- шестима братя и сестри, останали без родители след трагичен инцидент, се преместват в Истанбул при роднина, за да се хванат някак за живота. С родителите си са произвеждали мед и са живели спокойно в гората /родителите им са забегнали преди това от Истанбул/. Но след смъртта на мама и татко се налага да заминат за мегаполиса. Така започва историята на шестте сирачета - Азизе, Джемо, Зелиха, Фидан, Рамо и Балим, които ще се борят с живота в Истанбул.

В ролите:
— Хазал Субаши- Азизе;
— Каан Мирач Сезен- Джемо;
— Едже Багчи- Фидан;
– Тургут Тунчалп като Хашмет, при когото главните герои ще дойдат в Истанбул в търсене на помощ;
— Енес Кочак като Юсуф, син на Хашмет.
Мелис Минкари също се присъединява, току що прочетох- като сестрата близначка на Джемо Зелиха.

Та нашето момче ще е син на въпросния роднина, т.е. предполагам  в началото ще го покажат като противоречив герой, ще видим. Grinning Предполагам, че Мелис /Зелиха/ ще му бъде партньорка ,да видим дали ще позная. Grinning
Гледала съм сериал с подобен сюжет- "Моите братя и сестри". Първите сезони бяха тежки, но пък много оптимистични, после го развалиха. Между другото, Мелис Минкари игра в него.
Дано новият сериал да е хубав, гледа ми се Енес. А и изглежда младежки, това също ми се гледа.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 14:51 от oncee

# 176
Ох, толкова сериали с подобни сюжети се взеха.... яко мелене ще е на есен! За момента ми хареса единствено окова с Ирем Хелваджъоглу, за брака и жената, за образованието и т.н. Нищо друго не ми хвана окото, а това с онзи (ох, забравих му името, партньора на Ханде Ерчел) пък хептен боза ми се стори😒

# 177
Падналия. Аз ще погледна сериала, чесно  казано и Лъжа нещо не го загледах лятото. Дано този  е различен, но на тази тема май са доста сериалите.

Thankyou,  много бързо  ще отпаднат по-голямата част от новите, като в природата, естествен подбор. 😁😅🤣

# 178
О, аз следя Лъжа.... но Ейлюл и папиту и се справят чудесно🤣🤣 няма такова семейство, чак ми е чудно защо са ги избрали до Йозге Борак🥲 Не и е лесно!!!!

# 179
ThankYou, кой е този с партньора на Ханде Ерчел, че се обърках? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт