(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
ThankYou, кой е този с партньора на Ханде Ерчел, че се обърках? Grinning
Bir Gece Masalı 🫣

# 181
Див
Втори фраг значително по-човешки звучи от последните епизоди. Да видим.

# 182
Див

Привет.
За мен е доста вълнуващо да гледам трейлърите на Ябани. 
Серхан е жив,  това не е изненада, даже не е в затвора милия.
Чудя се къде са Чаала и Джасур. Новите актьори изглеждат добре, за пръв път ще гледам нещо с тях или не си ги спомням в други роли.
Упорито се говори,че Симай напуска проекта. Руя беше доста вкисната и скучна, може би леко  дразнеща на моменти, но до Яман трудно  бих приела   нова любима. Ще видим, ако има нов персонаж можи да е замислен  по-добре.

Берто и Ражбин  са чудесни Heart Exl

# 183
Актрисата в началото на третия фраг бе сестра на главната героиня в Пълнолуние с Йозге Гюрел и Джан Яман. Не помня имена

# 184
Див

Мисля че това беше за Руя .освен ако не е някой медиен трик .Отдавна се говори ,че Симай  е напуснала проектка ,и ако е така я разбирм.Героинята и се изчерпа за мен.

Гледам са тръгнали в друга насока.Алаз и Аси според мен ще са центъра този сезон  .Предостои другата седмица мисля да излезне първи епизод на новия сезон ,  и ще видим колко успешно ще тръгне.Защото  първи сезон завърши с покъртително слаб рейтинг, и все още се чудя как получи втори сезон за сметна на други сериали ,но пък се радвам за феновете им .В крайна сметка е много гадно да канселират любимия ти сериал.

# 185
Див

Нищо общо с сезон 1. Твърде много герои се включиха, това не е добре за сериала. Това че Симай може да си е тръгнала е лошо за продукцията, защото абсурд Яман да е с нова приятелка или т.н все пак тяхната любов беше много силна и това плени зрителите и освен това че Серхан е още жив и ненаказан е престъпление и затова хората вече им омръзва да гледат как той все е невинен и това се отразява и също така много ще афектира сериала и рейтинга, и това ще има international sales не е гаранция че ще го спаси. Особенно ако другите телевизии сложат нещо интересно в събота , Дивия няма шанс да оцелее, NOW няма да си поплюва.

# 186
Див
Имаше в един от фраговете нещо от сорта на "Тя ме напусна..." казани от Яман. Според това, което четох Симай наистина е напуснала и на мястото и е дошла онази барби, която в прочем хич не ми допада.

# 187
Див.

Има слухове от блогъри за  напускането на  Симай, но Бирсен отрича тази новина. За мен лично би било странно, ниския рийтинг си дължи на сценария.
 Отказвам да приема,че ГГ ще напусне просто така, пък и  играе  с половинката  си в реалния живот.  Защо да го прави?

Всички двойки имат своите привърженици и фенове. Може пък  новия сезон да е сполучлив, Божа работа.  Новите герои са нещо нормално, 36 епизода по 2 часа и половина.  Трабва да се завърти историята в нова посока, дори да се задържат 10 епизода. За нас феновете е добре дошло, ще гледаме с нетърпение.

# 188
дивия

Не е нормално когато Симай е една от главните героини да я няма първо в трейлъра и плаката на сериала , също така да я няма в нито едно от трите промота. Не може една от новите да участва в промото на канала и сериала просто е безумие. Не се знае дали изобщо ще има 36 епизода. Дори и 10 е много на фона на слабия рейнинг. Един двама е ок да влязат ,  но не и цели 5 или 6 , за да може да има нови истории. Нещо не се връзва.

# 189
Ще видим какво ще стане с Див.

Но на мен ми е странно защо нито един друг канал няма да снима промо на есенния си период🥲 Явно наистина са почнали да не харчат където им дойде, в този ред на мисли.... се чудя защо са инвестирали в някои сериали😒 (говоря за новите, другите са обсъждани вече)

# 190
Може би инвестират в нови сериали, защото за тези, които са на 2-ри или 3-ти сезон от есента, не се знае какъв ще бъде рейтинга им. Те затова някои сменят сценаристи, вкарват нови сюжетни линии /дори и да звучат някой път нелепо или невероятно/, с тях нови герои..... Не е лесно да направиш 60-70 епизода по 2+часа и да си сигурен, че ще направиш нови 20-30. Някъде беше писано, че за новите сериали ще правят "пилотни" 4 епизода и ако е добър рейтинга, могат да продължат - не знам дали помня правилно. Макар че в това се крие известен риск - 1 и 2 трябва да са много интересни, но какви са критериите за това? Публиката им е доста разнообразна в много отношения.

# 191
То е хубаво да инвестират и да пробват, но когато един сценарий е със събрани цветя от вече утъпкана поляна.... не става! Защото накрая се оказва, че сервират едно и също. А това налага наемането на най-скъпоплатените актьори/актриси, от които повечето нямат никакъв талант. Според мен това е ключа към по-малки разходи.

Я и сякаш всяка продукция, която е добре написана, бива оценена: Шербета, Вътрешен човек, онзи с Арас Булут и т.н.

За пилотните епизоди, разбирам ги продуцентите, но поне от уважение към зрителите си да пишат и разумен край за тези "4" епизода. В този смисъл много харесвам начина на производство на Л.Америка, освен че съм им фен, винаги снимат цялата продукция преди да го пуснат и в следствие, ако не е с добър рейтинг, режат някои сцени и го продължават по по-краткия път.

# 192
Thank you.  И аз харесвам техния начин. Истината е,че има прекалено много  нови проекти, голяма битка за  рейтинг, голяма част от историите се препокриват.  Не е добре за актьорите да приключат работа в 4 епизод на проекта, в началото  на сезона. Предполагам,че влагайки в нови проекти от телевизията са сметнали добре риска и това какво влагат, като капитал.  Щом поръчват нови и нови сериали. На мен  ми изглежда твърде логарийно. Нямаш гаранция,че в новия сезон дори най-рейтинговия няма  да стигне дъното . А те променят сценариите според настроението на зрителя и рейтинга, което  е  най-голямата грешка. Феновете нямат угодия.

# 193
Именно че сценаристите изобщо не трябва да се влияят от мнението на феновете  по социалните мрежи, ето Присъда сериала главната сценаристка сподели че изобщо не се интересувала от мнението на феновете и е залагала на това което и се върти в главата. Затова сериала беше толкова успешен и спечели много награди влючително и еми.

# 194
Събрах си от сайтовете на каналите есенната програма:
Show Tv
Вторник-Bahar/Бахар
Сряда-Sandık Kokusu/Сандъка
Петък-Kızılcık Şerbeti/Шербета
Тук чакаме Deha и Siyah Kalp.
Star Tv
Петък-Yalı Çapkını/Рибарче, Чапкъна
ATV
Вторник-Bir Gece Masalı/Нощна приказка
Сряда-Kuruluș Osman
Тук чакаме Kör Nokta, Karadut и Holding.
NOW
Понеделник-Kızıl Goncalar/Пъпките
Вторник-Leyla/Лейля
Сряда-Gizli Bahçe/Скрита градина
Четвъртък-Hudutsuz Sevda/Безгранична любов
Петък-Kötü Kan/Мръсна кръв
Събота-Yabani/Див
Неделя-Kirli Sepeti/Кош за мръсни дрехи
Kanal D
Понеделник-Yalan/Лъжа
Сряда-Taş Kağıt Makas/Камък, хартия, ножица (буквално😉)
Четвъртък-İnci Taneleri/Перлите
Петък-Arka Sokaklar/Опасни улици

Моля, когато има информация за дните на новите продукции, да ги попълва някой 🫠 И на Hudutsuz Sevda да добави превода, че.... не се сещам

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 20:13 от ThankYou

Общи условия

Активация на акаунт