(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Безгранична любов е за Hudutsuz Sevda
Leyla ще го дават във вторник по NOW ,освен ако няма промяна в последния момент🙂Така че за сряда остава Gizli Bahçe .

# 196
  • Пловдив
Leyla е стар бразилски сериал, доколкото видях от рекламата му - "Пътят на възмездието". Интересна ще ми е адаптацията. "Кварталът на богатите" ми хареса в турски вариант.

# 197
Имам бегли спомени от бразилската версия, колкото и да го хвалеха, аз не го харесах... ще погледна Лейля (тайно се надявам да не го харесам, че да не се струпат много сериалчета) 😆

# 198
  • Пловдив
Бразилската версия и на мен не ми беше любима. Мел от 'Клонинг" беше гланата героиня и затова го гледах с половин око. Но веднага ми блесна сюжета от трейлъра.

# 199
Безгранична любов е за Hudutsuz Sevda
Leyla ще го дават във вторник по NOW ,освен ако няма промяна в последния момент🙂Така че за сряда остава Gizli Bahçe .

Ще има промени все пак в дните ,но вече предполагам че това ще е окончателно поне за тези сериали Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 00:06 от *Аня*

# 200
Ооо дивият и на снимката на корицата е с новата актриса. Май Симай със сигурност е аут.

# 201
дивия

Скрит текст:
 руя умира в катастрофа така излязоха новините от Twitter и халит/Яман е с насълзени очи,  явно разбира че тя е мъртва

# 202
Див

С нетърпение чакам Аси и Алаз на екрана Purple Heart
Тази година pr на сереала и промотирането е доста слабо.

Все още не мога да възприема,че Яман ще остане без любимата си.  В интервю  Бертан, казва че ни очаква нова история, напълно различен и вълнуващ сезон. 😙

# 203
Очаквам Дивия сезона да е кратък. Ако другите телевизии сложат нещо в събота плюс че дават турските мачове по същото време когато дават сериала, нищо добро не ги чакат.

# 204
Нищо не се знае, може пък да те изненадат.  Знам,че смяташ втория сезон за излишен. Времето ще покаже. Ако пак ни пробутват Серхан, ще се окажеш права. 😁

# 205
То Серхан е жив , това е достатъчно за публиката да бъде отблъсната, плюс това че и Симай няма да я има още повече. Плюс новите актьори са 5 или 6 е минус за сериала. Нищо общо с оригиналната история за сериала.

# 206
Естествено, че ще наблегнат на търсената двойка, това не са Халит и Симай. И аз Чакам АсЛаз. Симай не ми стана симпатична и това е. Може би това е единственият сериал, който ще гледам засега. Надявам се на живинка.
От старите, нещо... Изгубих тръпка, карам го на да излезе да видя. Яд за безграничната много съм събрала, не намирам ударно реклама дори. Загубиха ме с това, че Зейнеп не може да има деца.
Пъпките са ми много далечни.
От новите - Си Бурджу не я приемам това момиче, много порцеланово.
Лъжа, така и не го започнах.
Мръсна кръв Дамла Сьонмез - отблъскващ ГГ.
Има още време, да загледам нещо от очакваните, но като цяло, откак спряха съседната стая интерес за сериали почти нямам. Просто на клипове го карам. Дългите истории ме отблъскват, ето Чапкъна какво спягят, какво още.
Джемре Бейсел харесвам, но да видим.
Черницата чакам и моите любимци в Калпазан, но като цяло нещо като нищо. Може би най-сетне да изгледам Караагач дестани.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 02:43 от janakrasi

# 207
Аз от старите сериали си доглеждам Присъда Grinning,че го спрях по-средата поради липса на време .Един от най-любимите ми сериали .Пънар и Каан  са страхотни просто.Heart EyesОтделно ще си чакам Безгранична любов колкото и да ме разочарова края на сезона.Просто си ми е любим.Другата седмица чакаме промото за новия сезон и там BlushОт новите може би ще погледна Нощна приказка , Черно сърце и Черно петно.Колкото до Див отдавна го спрях.Не мисля ,че и  АсЛаз ще спаси сериала .Те са популярни в социалните мрежи ,и глобално ,но в Турция йок .Съседите са  толкова претенциозни ,че веднъж кажат ли край трудна работа след това .

# 208
Безгранична любов
Безгранична любов има нов плакат, ще излезе другата седмица.  Четенето на сценария  ще е на 9 септември,  а снимките започват ни 10.

Относно Див-нищо не се знае Simple Smile

# 209
Безгранична

Изтече част  от сценария за първи епизод на втори сезон .Разочорованието е голямо😐 .Дидем в главна роля до Халил.Ще са минали 4 месеца ,Халил и Зейнеп разделени,и разведени .Дидем ще бъде новата жена до Халил, и ще поеме грижите за него след стрелбата.Вече се чудя дали си заслужава въобще да го гледам.🤦Дадох му шанс въпреки глупостите, които Бахадир пишеше,но той дълбае дъното😑И този сериал копае дъното като Рибарче 😂Фендъма е бесен ,,и повечето не смятат да гледат новия сезон .Очаквам и новия плакат за втори сезон  да бъде Халил с Дидем и на заден фон Зейнеп .До тук докараха сериала 😮‍💨🤦

В добавка .Прекрасни Мирай и Дениз от днес ♥️

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 22:36 от *Аня*

Общи условия

Активация на акаунт