(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Видяхте ли фраг 4 на  Див?

# 211
Див.
Какво  се  опитват да направят  с Алаз?  Горкото ми момче. Алаз луд или убиец.

Кой уби Руя? И как решиха да оставят Серхан,  а нея не?
Поне показаха Чаала и Джесур .

# 212
Див

И аз гo гледах ама супер неясно всичко. Накрая сигурно ще се окаже, че това са супер объркани фрагменти и сюжетът ще е съвсем друг. Руя сефте я показват. Алаз наистина на луд прилича, а Чаала даже не я видях 😀

Безграничната - коя е тази Дидем? Аз накрая бая епизоди не съм гледала и не съм много в час.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 08:07 от Sugarchen

# 213
Безгранична Heart

Sugarchen, Дидем е дамата, която Зейнеп сама тласна към любимия си, когато разбра, че няма да има деца. И сега той на инат се преструва, че има интерес към нея.
Ето я.

Аня, не се ядосвай на сценария Blush- нали трябва да има някакви интриги, цял сезон ни чака. Grinning Не съм се съмнявала ,че ще разделят Халил Ибрахим и Зейнеп, че ще се намесят други. Но накрая  ще се събепат. Heart

Още някоя снимка от четенето на сценария за втори сезон.
Новите герои.

Стари любимци. Blush

Най-любимите. Heart Eyes

# 214
Безграничната
Гледам Siyah kalp и във фрага са Есра Демирджи и бащата на Зейнеп- забравих име.

# 215
Безграничната
Гледам Siyah kalp и във фрага са Есра Демирджи и бащата на Зейнеп- забравих име.
Безгранична
Дам.Те ще са в конкуренцията .И техния сериал ще се дава в четвъртък.Ще бъде изтересно кой ще надделее в рейтинга тогава .Аз не разбрах защо Бурак напусна така изнендващо сериала,но явно си има причина.

В допълнение  :Бурак Челик се присъединява към втори сезон на Безгранична любов

Него съм го гледала само в един сериал .Този с  Джемре и там доста ми хареса .Ще видим каква роля ще има .

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 22:31 от *Аня*

# 216
Черно сърце също е обещаващ. Дано се задържи на екран.

# 217
Някой изгледа ли Лейля?

Тръгнах да гледам, но Гонджа е толкова отвръщаваща 🤢, че не знам докъде ще я докарам. Не може да се сравни с Адриана Естевес 😄

Редактирам, за да кажа, че съм създала анкета, в която да отбележите кой какво ще гледа Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 18:09 от ThankYou

# 218
Лейла
Аз не съм.Тръгнах ,и се отказах .Много тежко ми тръгна .Час и половина в миналото  и последните 10 минути включване на Джемре и останалите .Просто изгубих интерес.Направо се изненадах, че изкара такъв хубав рейтинг с скучно темпо за мен почти през целия епизод🙂
Но пък гледах Нощна приказва първия епизод, и за моя изненада доста ми хареса ,даже и Бурак който попринцип не ми е от големите любимци 😁

# 219
Попълних анкетата.
Нищо не съм гледала още, но от новите възнамеряваме от тези в анкетата да гледам "Тайната градина", "Черно сърце"  и Калпазана.
Вашите споделени мнения за Лейла ме разколебават. Blush
Имаше още обявени, не знам кога почват. Може би затова не си ги включила, ThankYou.  От тях - "Майка ми, Анкара" със сигурност и смятам да проверя как са "Бедност" /има ново име, не знам как е/ и един сериал за известна фамилия учени и хора на изкуството, името му е нещо от рода "Страхотните луди". Blush
И, разбира се, като започне сериалът на краля Халит- там съм. Blush Предполагам ще е след Нова година.

# 220
oncee

Черно сърце
между другото ще бъде в конкуренция на Безгранична любов в четвъртък .GrinningЩе бъде интересно с Бурак и  Есра,които между другото още седят на плаката на Безгранична, отделно ги има и на плаката на новия им сериал Grinning Ще бъде интерересно кой ще наделее.Аз смятам и Черно сърце да погледна ,но в реално време ако мога ще си гледам Безгранична любов.Grinning
Колкото до Лейла може и да дам шанс  не знам  още не съм решила ,ако имам време ще го погледна пак.
От анкетата гласувах за Безгранича и Нощна приказва  за сега Relaxed

# 221
И аз попълних анкетата. Оказа се, че имам 7 сериала от миналия сезон. Включих "Приказката"," Лейла" (щото ги гледах) и " Гений". А започват още толкова много. Нямам представа, кое ще ми хареса и кое не и доколко ще ми стига времето. Joy Тази вечер започнах "Черно сърце", но не издържах. И тук изоставени деца, е не от мащехата, този път от майката. Драма след драма, бактън бе! Joy  Та, кое ще гледам или не подлежи на корекция, до месец, два. За "Майка Анкара" и "Кралят", когато и да започнат, ще гледам, те тогава може и от старите да ми окапят.

# 222
гласувах за шербета, няма такъв сериал, актьори , сценарии всичко 10/10. Не случайно е най-добрия сериал с високи рейтинти през миналата година.

иначе дивия ще има конкуренция  Kör Nokta ще бъде в събота

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 20:57 от itshristina

# 223
гласувах за шербета, няма такъв сериал

инаЧе дивия ще има конкуренция  Kör Nokta ще бъде в събота

То да беше само този сериал. И Планинско сърце е тогава, и такъв висок рейтинг изкара на първи епизод от новия  5 сезон .Много ще  му е трудно ,но пък може и да изненада .

Като говорим за Див.Излезна новина ,че Симай и Халит официално са се разделили .И вече не са двойка в реалния живот.Симай очевидно ,и не участва в новия сезон .Така че явно всеки си поема по пътя

# 224
гласувах за шербета, няма такъв сериал

инаЧе дивия ще има конкуренция  Kör Nokta ще бъде в събота

То да беше само този сериал. И Планинско сърце е тогава, и такъв висок рейтинг изкара на първи епизод от новия  5 сезон .Много ще  му е трудно ,но пък може и да изненада .

Като говорим за Див.Излезна новина ,че Симай и Халит официално са се разделили .И вече не са двойка в реалния живот.Симай очевидно ,и не участва в новия сезон .Така че явно всеки си поема по пътя

Дивия няма шанс да си върне реитингите с 5 или 6. Да Дивия има 70 процента от интернационалните си фенове и са много известни в соц мрежите , но те не носят резултати, а турските зрители, така че... Новите сериали на NOW почват много силно, Лейля е пример. Очаквам и другите да имат високи резултати.

Реално Халит и Симай никога не са официализирали връзката си, всичко стана с папарашки снимки. Все още се следват в инста, така че, или бирсен лъже или е друго. Странно при положение цяло лято бяха заедно в америка, но явно на Симай и е писнало от неуваженинето към нея от сценаристите и сама е решила да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт