(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Лейля
Изгледах епизода и ми допадна. Началото беше потресаващо - напомни ми един друг сериал за изоставените деца.
Ако го нямаше това начало надали ще се мотивира отмъщението на Лейля към Нур.
Ама как ѝ отиват на Гонджа В. такива роли на мръсници, нямам думи и в Майка игра великолепно.
Анкета попълних криво-ляво, че съм на "Вие" с турския и видях , че съм пропуснала два-три сериала, ама нейсе.

# 226
Once, не ги включих защото все още ги няма в официалните сайтове на каналите, а не ми се рови кое кога и по кой канал ще бъде... но силно се надявам, че ще ги добавям като почнат 🫠
Много сериали, много нещо... загледах се сериозно по Лейля, за убиване на време става, поне засега ще го гледам... докато не му намеря заместник😈
Горе-долу показно се разбра кой какво ще гледа, ще има какво да обсъждаме тук 😁
Вече не следя главната тема и нямам никакво желание (това постоянно натякване на едни и същи хора) ☠️, ще се радвам тук също да си споделяте мислите, ако има и други като мен 🙃

Лека вечер! 🐞

# 227
Ох, на мен ми е много приятно да си ви чета, от вас се информирам за всичко. Напоследък нямам никакво време за сериали… и въобще за нищо, не съм си изгледала старите серии, не знам дали нещо ново ще започна 😀

# 228
Привет, момичета.
Лейла.
Аз направих тема за Джемре,  заповядайте и там,оставам и с удоволствие ще пиша и тук.
Този сезон съм  хвърлила око на доста сериали, по други се загледах през лятото и не знам  какво ще харесам.  За какво ще ми остане време, защото няма как само сериали  да гледам 😁
 За жалост.  Много харесах сериала, силен и тъжен първи епизод. Имаше доста послания, харесва ми химията между главните, както и играта на останалите в каста.
Гледам Див,   Лейля, Рибарче, Шербета, Розите....
Ще гледам Гения, градината с Ебру, сериала на Шашмаз и Рабия и може да сменя старите   ако нещоо ми допадне от новите.

Див. Официално Симай и Халит са разделени. Това дава отговор на всички мои въпроси. Със сигурност  идва края за образа на Руя.

# 229
Лейля

Имало е още какво да добавят към пълното име на сериала 🙄 Блестящо се справи момиченцето, още от Корабчетата си личеше, че има талант. В ролята на майката очаквах по-възрастна от Мали жена. Да, Гонджа ми е противна, но се е справила. Ийт още не мога да го възприема, трябваше малко да почине, все още го вземам за Рюзгяр (Шербета). Надявам се, Алперен и Джемре се справят с ролите си. Нея съм я гледала все в романтична комедия, а него само в Бодрумска приказка 😬 но ми изглежда много студен човек. И май не ми допадат заедно 🥲 Тази жена в детството на Чино, дали не е майка на Нур, доста го пази... даже имам тъпата идея, че Нур може да е щерка на онзи шеф. Жалко, че изкараха актьора в ролята на бащата на Лейла толкова бързо, доста талантлив е. За Халил Ибрахим, гледам го в момента по Нова и не ми харесва, тук се надявам да е положил повече. Онази глава на тавана в ресторанта много ми хареса, супер декорация 🤣🤣 Чакам с нетърпение другата сряда! 🙋‍♀️

# 230
Лейля
Thank you, радвам се,че чакаш среядата с нетърпение. Съгласна съм за бащата, той е изигран от много талантлив актьор и за Ийт. Тази  Гонджа се справи много добре в ролята си, поне на първо четене.  Аз се абстрахирам от усещането ми за актьорите и играта им в други проекти. Защото в повечето случаи това  се отразява  зле на самата мен. Съвсем скоро една млада актриса, която ме дразнене до безумие в един проект, успя да ми хареса.   А главните ми харесаха  заедно на екрана.  Тепърва ще видим повече от играта на големите.
Лека нощ.

# 231
Здравейте момичета
Рейтинга на Черно сърце излезна

Горе-долу добре започва ,но с конкуренцията на Перлите и Безгранична ще видим,струва ми се че ще пада .Някой дали изгледа първия епизод ?

# 232
Това значи, че Серен ще роди бебета 🤯😵‍💫
Призля ми и на мен!

# 233
  • Пловдив
Вече писах, Лейля е стар бразилски сериал. Тегаво се точи и в оригинала. Гледала съм го, няма да го преразказвам, на прав път сте. 👍

# 234
Безгранична любов
Просто прекрасни 😍😍😍
Разказва за любовта на тези, които не могат да се откажат един от друг #BorderlessSevda!  ❤️ Излезе нов плакат на  Hudutsuz Sevda!  Първият епизод от новия сезон е на 26 септември, четвъртък, от 20.00 часа по СЕГА.  #HalZey @hudutsuzsevda_
Излезе  и първия фраг за новия сезон .Няма да го коментирам защото не ми допадна,но ще изчакам .Все още имам надежда 🙂

# 235
Не знам, резервирана съм от към очаквания.

Див
Разочаровах се, разбира се нещата ще се разплитат и натам, но като цяло нещо не ми допада. Изкуствено ми се вижда всичко и всички.

# 236
Не следя Див вече, и не мога да дам мнение  ,но ето рейтинга за първи епизод на новия сезон  за тези които го гледат и се интересуват 🙂

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 18:54 от *Аня*

# 237
# 238
Новия фраг на Безгранична любов.Вече мога да кажа ,че нямам търпение 🤩Найстина се надявам сезона да надгради ,и то с хубави и стойностни епизоди.

# 239
Безгранична любов

Фрагът чок гюзел! Heart Eyes
Първата част е действителност, но все си мисля, че втората може да е сън- обичат ги тези похвати турските сценаристи. Или пък няма да я приеме. Поне не все още. Предполагам Дидем е в дома му. Не знам, много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт