(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Безгранична любов

Фрагът чок гюзел! Heart Eyes
Първата част е действителност, но все си мисля, че втората може да е сън- обичат ги тези похвати турските сценаристи. Или пък няма да я приеме. Поне не все още. Предполагам Дидем е в дома му. Не знам, много интересно.

Безгранична
Дидем със сигурност е там.Разбра се какъв ще го играе Бурак.Ще бъде брат на Гамзе последната жена на Ризван  преди да хвърли топа😁Усещам че ще има заигравка там ,и че много сериозно ще се отключи ревноста на Халил.Ще видим .

А тези давама красотички имат страшна химия просто😍.Направо като ги гледаш един до друг всичко толкова реално изглежда.Най -добрата турска двойка за мен в момента с най- голяма химия помежду си.Професионалисти,приятели и колеги.Какво повече можем да желаем .

# 241
+1 за Бурак Челик
Халил много студен ми се вижда

# 242
janakrasi

За последния фраг ли говориш?За мен Халил изглежда наранен,изглежда разкъсващ се от любов и болка.Това е което виждам .Болка в очите му че не може да е със Зейнеп,и че не може да прости.Отделно ако е дал обещание на Дидем.Знаем ,че той си държи на думата .

Бурак го харесвам,не колкото Дениз ,но ми е симпатичен.Не го виждам в двойка с Мирай ,само интрига колкото да има .Според мен ще бъде отрицателен персонаж.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 23:33 от *Аня*

# 243
Аня,
Съгласна съм е с теб.
Може би от обида към Зейнеп, Но Халил не я целува, не й отвръща, това виждам, да.

# 244
Момичета, направих тема за сериала DEHA / ГЕНИЙ

Който желае да се присъедени, може да заповяда!
Сериала започва тази неделя на 22 септември

https://www.bg-mamma.com/?topic=1693308.msg48562960#msg48562960

# 245
Остана ми малко време, та поизгледах набелязаното:
Siyah kalp
Става, но за момента не ме впечатлява толкова. Заради обстановката ми напомня Сапфир. Общо взето заради актьорите все едно е нов сюжет Безгранична ... Вероятно ще зациклят.
Лейля не е моето.
Див не ме докосна изобщо
Рибарче погледнах, но нещо като нищо
Bir gece masali тръгнах с очаквания, но не мога, толкова ми е антипатична ГГ-ня.
Kor nokta не силен първи епизод, вероатно ще отпадне. Не ми хареса
Учудващо свежо почна Kirli sapeti, а последните епизоди от предния сезон не съм изгледала.

Karadud този сериал задържа най-вече вниманието ми. Има хляб в него.

Безгранична любов, поплаках си, много машинации в този сериал, много нещо. Ще загледам, но да видим. Иначе, да този от старите плюс Черницата ми се открояват.

Бързо ги редуцирах, като чакам Калпазан и Градината.

А, забравих -  Организацията - добро начало на сезона. С актьори, тачени от мен.
И Güzel Aşklar Diyarı- става също, засега.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 13:28 от janakrasi

# 246
Безгранична любов

Еми аз останах розочорована,както и повече като гледам рейтинга .
Бахадир края на миналия сезон се опита тотално да развали образа на Зейнеп ,и почти успя .Сега гледам е ред на Халил .Този път обаче много по-успешно.Тотално червен флаг както се казва го превърнаха.С държанието си,с това че забрави Зейнеп за 4 месеца,че вкара в къщата и леглото им Дидем .Да не говорим за последната сцена.Излишна и пошла !!!Халил и Зейнеп за цял първи сезон нямаха една такава любовна сцена,той" умника" точно за едни епизод направи такава за Дидем и Халил.Нелепо и абсурдно ....
Смърта на Ризван супер измислена набързо,очевидно не са очаквали Бурак да напусне и да се присъедини към конкурентния им сериал в четвъртък  Siyah kalp(който върви с доста добър рейтинг ,и не е лош всъщност ).Не знам каква е била причината да напусне така изведнъж  ,но със сигурност нещо е станало ,и изглежда супер некоректно от негова стана ако ги е предупредил в последния момент.Друго обяснение нямам за това, и как протече самия  епизод .Просто се изгуби идеята на сериала за мен.Халил лежи по диваните и се цупи .Това беше.Няма екшън  ,а само някакви любовни триъгълници, и четириъгълници.Не ми харесва Confused
Сега за моето момиче Зейнеп заслужава щастие. Каквото и да беше направила  никога не се втурна след нов мъж ,даже напротив страдаше си сама.Сега заслужава щастие и то без Халил .
Конкуренцията в четвъртък е убиствена  отделно и с мачовете ,разбираемо е ниския рейтинг,но NOW  не прощават .Дано изкарат поне един цял сезон .Ясно ,че не са любимци на канала като Див и ако ударят такива рейтинги хич няма и да ги чакат ,но все пак се надявам да се закрепят.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 11:23 от *Аня*

# 247
От всички вървящи сериали поне 4 са снимани в Кападокия или там някъде.

# 248
Безгранична любов

На мен пък много ми хареса първа серия от новия сезон. Ключови събития, нови герои- нито един от новопоявилите се  мафиоти не ми е симпатичен, но така е, трябва да има текущи злодеи. Grinning
Силни страсти между Зейнеп и Халил. И двамата обидени, той особено много. И двамата страдат много, тя се опита да даде заден, но той е много сърдит и видяхме какво последва.

Иначе- естествено, че няма чувства към Дидем. Освен да прави на инат на Зейнеп вероятно иска да е по-било до Давуд, там нещата са мътни.

Сцената на сдобряването на брата и сестрата беше много мила.

Новият кандидат-зет е красавец, което още повече завързва нещата.

Групата приятели с все така готини. Имаме една женена двойка. На Сема разчитам и да набива канчето на Халил, както и досега. А моите любимци капитана и Еданур са екстра, развиват отношенията си. Blush

Капитан Огуз се опитва да говори с Халил за Зейнеп- наясно е с нещата, но нашият- не, инат, сърдит.

Обаче гордостта му се изпари на секундата, когато разбра, че Зейнеп ще се жени за сина н ей този. Готов е вече да се бие нашия сърдитко. Бързо му мина- това обаче в следващия епизод, колажа е от фрагмана. Grinning

Та така - доволна съм и чакам с нетърпение следващата серия. Нямам съмнения, че ни очакват още много раздели, сърдения, драми, мафиотски сблъсъци, победа на справедливостта и надявам се- и събирания на истински обичащите се. Blush

На този етап Безгранична любов и Черно сърце са ми абсолютни фаворити.

# 249
oncee ти си моята сродна душа по предпочитания и разбиране на сериалите. Фен съм и на историческите - турски, китайски, корейски и европейски

Ха сега - здравейте всички , при мен е така
Чудно временце за сериалчета затова бягам към поредното,ама още не съм решила кое, вероятно ще е Шербета

# 250
Дано имаш нерви за Шербета , че доста ми влиае този сериал.

# 251
Лъжа, оставих го, нямам време за тъпчене на едно и също.
Бахар, няма духа на първи сезон. Тази Бюшра съвсем развалила сериала, Тимур не е себе си. Ренгин не е онази силна и знаеха какво иска жена. Парла е нервна, Умай е разярена. Азиз Урас тъпче как Еврен бил виновен. Серен още не е казала за бебето, а вече има признаци. Бабата и дядото разбраха, бащата още не знае 🙄
Лейла, нещо като свежа плячка е, поне засега. Само Халил Ибрахим продължава да не ми харесва.
От новите мислех да гледам Kör Nokta, но явна не е било писано.

# 252
Once, и аз заради теб пуснах “Черно сърце”, хареса ми. Simple Smile

# 253
Диме, Шугърчен- прегръдка! Hug
Диме, очаква ни интересен исторически- работното заглавие е нещо като "Страхотните луди", за известната фамилия Шакир паша- музиканти, писатели, изобщо творци от началото на 20 век. Вахиде Перчин ще участва. Засега това знам, като науча повече, ще споделя. Мисля да го видя как ще е. Няма дата за начало, не знам и снимките дали са започнали. Може да го оставят за зимния сезон.

Влизам да допълня-новото заглавие е "Династията на  Шакир паша: чудеса и скандали". чели са заедно сценария, значи има развитие. Виждате актьорите, има познати лица. Историята започва през 1912 г.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 17:14 от oncee

# 254
Черно сърце

Once, а я ме светни за нещо.. 😁 късно загрях, че всъщност Хикмет е името на майката на Севилай🙄 какво точно каза Самет на Джихан в болницата? Че тя не е дъщеря на Хикмет? Тогава коя е майката на Севилай?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 17:16 от Sugarchen

Общи условия

Активация на акаунт