(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Привет, дами!
От новити гледам Лейла и Деха. Съвсем скоро ще занулят по-голямата част от новите:innocent:
Шербета го започнах това лято и наистина си заслужава рейтинга!

# 256
Безгранична Heart

Гледах последната серия. Продължава да ми е много интересен и да ме покорява атмосферата му. Естествено, че ще има любовни страдания и скоро няма да видим основната двойка щастливи- още е октомври, цял сезон ни чака. Grinning
Разкриват се новите злодеи. Както и новите предатели- семейството на Дамла, оня гадняр Давут- "гнилата ябълка". Той пък ми е особено антипатичен. Хем предател, хем използва племенницата си. Тя пък, Дидем- как може толкова да се унижава човек- вижда, че Халил очевидно още обича Зейнеп, но се навира. За Дамла направо не ми се пише- наистина брат и правилно я описа- може да развали всяко едно семейство.
Новият кандидат харесва на много зрителки, но на мен не ми харесва и външно, и като характер. Много ми е захаросан и мазен като външност, а характера си го показа- обича да злепоставя и търси конфликта.  Той изпълнява заръките на баща си впрочем.
Обаче пък добрите колко са готини! Приятелите, приятелките, верните помощници- много си ги харесвам! Специално внимание отделям на командира- кара им се, нарежда на Хало и Огуз, но винаги се притичва на помощ и е с няколко мисли напред.
Да видим каква ще е основната битка. Защото не си представям, че Халил, Огуз и командира просто се занимават с махленски и междумафиотски неща. Няма начин да нямат задача и ще трябва да осветлят и разкрият  нещо. Искендер е началото, предполагам.

# 257
Безгранична

Хора Дениз Джан Акташ (Халил Ибрахим) ми се струва много отслабнал спрямо миналия сезон, но вените по ръцете му са ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 258
Безгранична
Да, и на мен ми изглежда отслабнал. Може да е по сценарий- нали беше тежко ранен.

# 259
Безгранична

Той претърпя оперция на коляното  след края на сезона.До последно не се знаеше дали ще може да се върне или ще бъде заменен.Даже мисля, че все още не се е  възстановил напълно .

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 17:21 от *Аня*

# 260
Безгранична

Той претърпя оперция на коляното  след края на сезона.До последно не се знаеше дали ще може да се върне или ще бъде заменен.Даже мисля, че все още не се е  възстановил напълно .
Безгранична

Така ли😟, не знаех. Какво му е имало на коляното😚

# 261
Безгранична

Безгранична

Така ли😟, не знаех. Какво му е имало на коляното😚
Ами контузия по време на сериала до колкото знам.Както знаем Дениз е много добър в бойните сцени и всичко сам си прави.

# 262
Безгранична

Аз се върнах към него, за да го изгледам подробно, а не само с клипчета от ТикТок. Все още съм на 15 епизод 😀 Ама много си ми харесва. Тъкмо се събраха за първи път Халил и Зейнеб и настана Кървавата сватба на Лейля…
Тамер ми е отвратителен, мисля, че той ме дразни най-много. Недиме започва да си показва рогата. Но моите коментари няма да са интересни, че съм много назад. Нещо рейтингите май не са много ок, дано не стане някой фал с новия сезон.

# 263
Sugarchen

Добре си направила☺️Продължавай да си коментираш.Аз съм забравила малко някои неща , но Тамер найстина е ужасен,а Надиме тепърва ще ти бърка в здравето 😃
Колкото до рейтинга си е супер. Не падаше под 5 миналия сезон.Сега лека -полека пак го качва  ,и очаквам другата седмица пак да мине над 5 .При тази конкуренция в четвъртък , и с толкова мачове почти всяка седмица си е екстра.Само Перлите са пред него както беше и предния сезон.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 20:19 от *Аня*

# 264
Супер, значи може да ви поспамя с коментарчета, че съм много възмутена понякога 😀
За рейтинга - супер. Конкуренцията е жестока, наистина!
П.С. Много ми е странно да гледам Асие и Ръзван в Черно сърце.

# 265
Супер, значи може да ви поспамя с коментарчета, че съм много възмутена понякога 😀
За рейтинга - супер. Конкуренцията е жестока, наистина!
П.С. Много ми е странно да гледам Асие и Ръзван в Черно сърце.

Ейй за Асието най  ме е яд честно.За Ризван не ме беше яд .Той се изчерпа,но Асие имаше какво да даде.Самия и образ беше лош ,но комичен и просто не можеш да я мразиш .Grinning

# 266
Безгранична любов

Момичета, добутах до 18 епизод и положението не е розово. Асието се е настанила в къщата на Недиме, докато Ризван се събуди. Зейнеп и Халил Ибрахим най-накрая пак се събраха, след като Тунджай го простреля. Появи се Дамла и Фикрет се подхлъзна, а освен това и някаква Джейлян, която гледа на лошо😀
Продължава да си е интересен, много динамичен.🤩

# 267
Безгранична любов

Момичета, добутах до 18 епизод и положението не е розово. Асието се е настанила в къщата на Недиме, докато Ризван се събуди. Зейнеп и Халил Ибрахим най-накрая пак се събраха, след като Тунджай го простреля. Появи се Дамла и Фикрет се подхлъзна, а освен това и някаква Джейлян, която гледа на лошо😀
Продължава да си е интересен, много динамичен.🤩

Като го гледах тогава  си мислех че по -лошо от Джейлян няма ,и няма да има.Докато не дойде края на сезона и сега началото на втори .Само това ще кажа да не ти убивам интереса 😁

# 268
Хахаха Аня, обещаващо звучи! Значи няма да се лишим от Джейлян и ще ѝ развият образа.
Много ми харесва засега Лейля, добре се развива и се опълчи на майка си, но в средата, в която попадна, ще е трудно да не стане като тях… 😑

# 269
  • София
Някой знае ли в кой ден излиза нов епизод на безгранична любов сезон 2 ?
Вие къде го гледате ?

Общи условия

Активация на акаунт