Вие къде го гледате ?
.Фикрет само и само да ги събере заедно беше готов да го прострелят.Най-големия им подръжник
.Дидем тази жена супер нагла
.Добре я постави на място Зейнеп заедно със Сема и Еда.Усещам че скоро идва нейния край, и на чичо и .Любимата ми част обаче беше когато си мислеше, че Халил ще и предложи брак, а той даде пръстена на Огуз .Как набързо ги сгоди сладурите .А те толкова сладки .Въобще не го очакваха.Жал ми стана за Явуз не случи и той на жена
.Лейла е Асие номер две
.Гордо представлява майка си заедно със змията Айше която се надявам скоро да я гръмнат.Най- добре даже Дамла да го направи много ще ми хареса.
.Много се радвам че Дамла се събра с Фикрет и се махна от манипулативната и майка и баща .Него не очаквах накрая да го гръмнат.Мислех че Фикрет е простил ,но явно не.Колкото до Каан този е пълен психопат.Как стисна Зейнеп,и Халил като видя синините по ръката и
.На косъм беше .Личеше си колко се притеснява за нея.Каан и баща му ще създават грижи,но накрая те си го получиха от Халил в края на епизода .Предстои интересното другата седмица.
Та така, може и скоро да ви настигна
)
А специално на Безгранична епизода щеше да е върха от това което бяха пуснали .Ще видим тази седмица как ще е