(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Някой знае ли в кой ден излиза нов епизод на безгранична любов сезон 2 ?
Вие къде го гледате ?
Всеки четвъртък от 20 часа .Аз го гледам на канала на NOW .

# 271
Излиза в четвъртък, т.е. след малко ще започне. Има озет преди серията.
Аз го гледам на следващия ден с превод на разбираем език. Има онлайн превод в руските сайтове, но предпочитам да си го гледам на спокойствие.
За всеки случай давам един линк- https://turkrutv.net/bezgranichnaya-lyubov-38-seriya.html#onlayn_ozvuchka

На турски- на канала- NOW .

# 272
  • София
Аз гледам от тук с български субтитри
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/01/blog-post_0.html
Качват в петък с превод.
За това питах кога излизат , явно бързо превеждат. Може би с изкуствен интелект понякога има объркан род / число.

# 273
Някой знае ли в кой ден излиза нов епизод на безгранична любов сезон 2 ?
Вие къде го гледате ?
Аз го гледам в Dailymotion, но е с английски субтитри

# 274
Безгранична

Епизода беше много силен.С динамика и обрати.Държи те в напрежение.Халил и Зейнеп като децата  упорити Smile.Фикрет  само и само да ги събере заедно беше готов да го прострелят.Най-големия им подръжник Smiley.Дидем тази жена супер нагла Unamused.Добре я постави на място Зейнеп заедно със Сема и Еда.Усещам че скоро идва нейния край, и на чичо и .Любимата ми част обаче беше когато си мислеше, че Халил ще и предложи брак, а той даде пръстена на Огуз .Как набързо ги сгоди сладурите .А те толкова сладки .Въобще не го очакваха.Жал ми стана за Явуз не случи и той на жена Smile .Лейла е Асие номер две Smile .Гордо представлява майка си  заедно със змията Айше която се надявам скоро да я гръмнат.Най- добре даже Дамла да го направи много ще ми хареса. Laughing .Много се радвам че Дамла  се събра с Фикрет и се махна от манипулативната и майка  и баща  .Него не очаквах накрая да го гръмнат.Мислех че Фикрет е простил ,но явно не.Колкото до Каан този е пълен психопат.Как стисна Зейнеп,и Халил като видя синините по ръката и Unamused.На косъм беше .Личеше си колко се притеснява за нея.Каан и баща му  ще създават грижи,но накрая те си го получиха от Халил в края на епизода  .Предстои интересното другата седмица.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 19:06 от *Аня*

# 275
Безгранична

Аня, все едно прочетох мислите си!🤗
Великолепен епизод!👏 И рейтинга го показа.
Да, накрая беше хитра тази тайна игра на Фикрет и Шота.
И грешката на Зейнеп- колко беше доволен Хало!😄 И недоволни кандидат- булката и жениха.😁

# 276
Безгранична любов

Хора не знам в мен ли има нещо сбъркано,но аз харесвам Дидем повече от Зейнеп. Просто Дидем се държи като голяма жена, а на Зейнеп поведението ми е много лигаво и бебешко. 😊😊😊

# 277
Безгранична
Интересно мнение.Аз лично нищо лигаво и бебешко не виждам в Зейнеп. Ако си гледала първи сезон и особено преди инцидента с Зейнеп това направо не знам как може да си го помислиш(разбира се всеки има право на мнение). Но Зейнеп беше един от най-силните герои в сериала.Смела и дръзка.Накрая  на сезона  Бахадир се опита да и развали образа .Направи я слаба и мрънкаща.Но тя изпадна в сериозна дупка с това, че не може да даде на Халил дете.Колкото до Дидем тя е хирта.И голяма змия ще се окаже според мен с тази нагла усмивка дето всеки път показва .Не виждам да се държи като голяма жена честно казано ,а просто жена която си следва целите ,и е готова на всякакви мръсни номера за да го постигне.И си мисля че ще го видим точно това занапред .🙂
Като добавка да кажа ,че Халил се държи повече като лигльо, и бебе този сезон според мен 😁

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 08:28 от *Аня*

# 278
Безгранична любов

Някой знае ли с какво се занимава Халил Ибрахим? Нещо не мога да се сетя .... полацай ли беше, военен ли....🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 279
Безгранична любов

Бил е военен- заедно с Огуз, в специални части. Имаше сцени в първи сезон от обучението им и от работата им.
Сега задачата му от държавата е борба с мафията. Другите занимания и на мен не са ми ясни, но с Огуз и майора имат тайни задачи.

# 280
Безгранична

Момичета, аз нали си плямпам от време на време и да кажа до къде съм. До 24ти епизод съм, има много хубави моменти межд ХИ и З, но си усещам, че много хубаво не е на хубаво.
Ризвън е страшен дразнител, стана по-лош и зъл и от Асие.
Появи се майорът от военното обучение на ХИ и Огуз и е адски забавен, направо се смея с глас.
Джейлян я усещам, че ще е голям ужас, оплете добре Осман. Айше и Фикрет тъкмо се разделиха и Дамла се включи в картинката. Не знам на нея какъв ще ѝ е случаят. Grinning Та така, може и скоро да ви настигна Simple Smile)

# 281
Безгранична любов

Тази седмица защо нямаше епизод🙃🙃🙃

# 282
защото имаше Терористична атака

# 283
Безгранична любов

Тази седмица защо нямаше епизод🙃🙃🙃
Четвъртък го излъчваха, нали? Защото телевизиите не бяха натрупали достатъчно приходи от реклами. Тъй като и предния ден нямаше сериали заради атаката.

# 284
Голяма тъпотия беше това за мен с тези малумни приходи от реклами ,но не съм изненадана де.Рейтингите и на трите сериала в повторението им  бяха по-високи от рейтингите на някои сериали  с нови епизоди.GrinningА специално на Безгранична епизода щеше да е върха от това което бяха пуснали .Ще видим тази седмица как ще е

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 18:22 от *Аня*

Общи условия

Активация на акаунт