(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 71 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Алия и Зерин имаха сграхотна връзка в последната серия.Имам чувството,че са сестри.Може Алия да е дъщеря на Еджмел.Осиновили са я на 17 години и е отишла да живее в Торонто.Само не разбрах осиновителката й жива ли е ?

# 646
  • Кърджали
Осиновителката ѝ не е жива.
Но Алия избягва темата за биологичното си семейство и роднини. От там ще изскочи някакъв заек.

# 647
Не, че нещо ви се бъркам.... но в 21 век да се радваш, че жената на брата на някого след смъртта му спи с брат му, е твърде объркана работа! Още повече, че искаш да се влюбят! Осъзнавам, че е само сериал, но не мога да си обясня какво толкова луднаха по този сериал 🫣

# 648
Луднаха по озан акбаба Laughing
Шегата на страна и аз не разбирам хайпа, нещо последните серии са ми скучни.

# 649
И аз така мисля, че биологичните са живи и ще бере ядове. Някак си побърза да се измъкне на въпросите на Джихан за семейството като повтори, че и друг път го е казвала и има само Дениз.
Иначе много ми харесаха и двата фрага, ще има действие. И това, че чу Боран какво каза... уфффф как се приема това?
Интересно ми е как ще се измъкне Джихан от питането на Алия за Мине. А пък си мисля, че дори да се измъкне, онази бяла птица ще я просвети по въпроса, все пак ревнува и то яко.  И ако трябва да съм честна искам да са в добри отношения и да се подкрепят, но не влюбени, не още...
ThankYou, да наистина е неприемливо в наши дни, но това го е имало, историята е добре написана и добре пресъздадена от актьорите, мен лично това ме кара да го гледам. И не е задължително да се харесва от всички, сериали много!

# 650
  • Кърджали
Аз бях писала - като почнаха да пускат трейлърите, реакцията ми беше " е, не им ли мина отдавна модата на аширетите и агите. И така докато случайно преди две-три седмици не попаднах на една сцена.
Както и казах - не знам какво ме накара да го гледам. Банална история като за турски сериал, пък и противоречаща на всичко, в което вярвам и възприемам по принцип. Но има нещо в начина по който се разказва историята. 
И поне аз не съм луднала по Озан Акбаба, та той да е причината. Да, добър актьор е, но до там. Синем се справя много добре с ролята си, трябва да ѝ го призная.
Та причина няма, ходи и се разкарва отвън границата на моето нормално, но и някак си не успявам да го пиша съвсем ненормално.
Засега е единственият сериал този сезон, който задържа вниманието ми. /Чакам сега този със Салих Бадемджи/. Но ако особено сценария с нещо ме издразни мен, бих го и зарязала с лекота. Не е като този сезон да не правя това вече не знам колко пъти.

Новата серия и аз я чакам, да видим, очертава се да е наситена на действие.
Джихан ще измърмори нещо, за да се измъкне от въпроса. Не иска Алия да научава за връзката му с Мине, но не защото ще ревнува, а може би от вътрешен страх, че ще ѝ е безразлично. Аз така го усетих. Някак си е свикнал на всички да им е някак безразлично, стига само да изпълнява това, което трябва да изпълнява според дълга си.

# 651
lusia, така е, сериали бол🙃 Активните знаят, че минавам да поставям палци, въпреки че не го гледам... но това лудване не ми се стори нормално, предвид, че създадената история не е от преди години, тоест снимат в наши дни! Нали уж турското общество иска да се оттърси от това "наследяване на жена", нали уж е срещу кръвосмешенията, нали уж не подкрепя насилието... а какво гледаме 🙂 Просто се запитах, пък вие си гледайте, няма лошо!

# 652
  • Кърджали

В момента нямам време да му сложа субтитри аз.
Иначе Джихан, обаче, яко го яде това, че Алия не се интересува къде ходи посред нощите. Ама Алия като го захапе че някоя вечер тя ако не се прибере и той няма да задава въпроси тогава, направо подскача "Ти пък ще ходиш та няма да се прибираш"

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 17:04 от Aлекcандрa

# 653
Много са сладки.Алия ще му покаже кой командва.

# 654
Далечен град
Поизгледах. Не знам защо ме подразни серията, многобройните снимки фрагове и т.н
Загубих тръпката от самото гледане
Изключително ме дразни Мине, сплетните, флашката и мястото, което й бе отредено плюс екранното време
Джихан, който само мълчи избягва отговор и гледа да отиде при нея
Вместо да изговори Алия и многото й мимики
Намигвания, кимания
Шахин и Наре само ми е мн мъчно и естествено машинациите около тях
Някак загубва патоса в моите очи сериала.

# 655
  • Кърджали
Снощи гледах, че и тук таме превеждах на приятелка, че и после ѝ преведох няколко кратки сцени...
Мине си вкара автогол, и не знам защо се зарадва на флашката. Първо Джихан ѝ каза че дори и да имат връзка, тя никога няма да прерастне в брак, после и Садакат ѝ каза че никога няма да я приеме за снаха ( жена с дете не била достойна за сина ѝ). Ако се надява че след като Алия разбере за истинската причина за брака ще си тръгне, пак е ударила греда без да знае, защото Алия е в този брак (все още) заради сина си. Сега само ще премахне въпросите на Алия.
Хареса ми че дори и леко хапейки се, двамата - Алия и Джихан - почнаха да си говорят.
Джихан е много добър брат. Хареса ми отношението му с Наре.  Грижата, разбирането, приемането. Започна и да поставя (все още не съвсем истерично но и това е напредък) на майка си когато става въпрос за Алия (и Наре).
Жал ми стана за Наре. Изгуби бебето , а отвсякъде я нападаха (добре че ги имаше Алия и Джихан).
Аз не се дразня толкова на това, че Джихан още ходи при Мине. Те са си имали дълги години връзка. И той все (мисли че ) е влюбен в нея. Макар че започва да осъзнава че не е. В момента тя му е бягството от проблемите в дома. Лека полека ще се откъсне от нея (няма как да стане от раз). Макар че си мисля че ако Джихан се заинати да разбере как Алия е получила флашката ... Мине изгоря

# 656
Далечен град
На мен и друго ми направи впечатление - паролата на видеото беше Мерием ( някой близък до сърцето на Джихан) така каза адвоката когато го питаха за паролата иииии Мине се сети и каза "разбира се "Та Джихан не е глупав ще навърже нещата според мен, ще се отдръпне от Мине и тя ще стане още по-подла.
Жал ми беше за Наре... И няма да ги съберат с Шахин и това си е.
Този епизод се убедих, че Боран ще е от друг татко(Еджмел), това настояване за наследник от Джихан визирам разговора между тях за продължение на рода и т.н. значи Дениз не се брои за такъв май и затова мама настоява. А с отвличането на Пакизе се забавлявах.

# 657
  • Кърджали
Далечен град
Мда, Джихан не е идиот, ще се сети че за да е копирано това видео, ще е от някой, който знае за тази голяма, но неизживяна любов на Джихан.
Мине, и според мен, няма лесно да се предаде /а то трябва да има и някаква интрига/, но нейното си е обречена кауза.
Тъкмо си виках, че ми харесва как Шахин не се подава съвсем на манипулациите на баща си и предизвикателствата на Садакат и не руши съвсем мостовете си с Джихан и близките му, ама ако Еджмел не е оцелял, нещата стават още по-трудни.
Интересно, най-близкият човек на Еджмел се оказа човек на Джихан. То и добре че е така, че иначе и Кая и Кадир си бяха отишли...

# 658
Много долна постъпка на Мине ! Много ми харесаха думите на Наре към Джихан във фрага ! Сигурно Шахин не отива на срещата заради случката с баща си или някой като Садакат примерно му е попречил.Във фрага ми направш впечатление по думите на Садакат ,че тя знае защо Шахин не е дошъл.Алия и Джихан бяха изненадани ,че са щяли да избягат.Боран е син на Еджмел.Избягъл е веднага след като е извършил убийство.Джихан е трябвало да управя всичко включително да се ожени за Шейда.Кая прилича на баща  си .Не избяга , а се предаде.Дано Еджмел не го обвини него ,че се е опитъл да го убие.За какво си говореха Еджмел и бащата на Седат в затвора ?

# 659
  • Кърджали
За какво си говореха Еджмел и бащата на Седат в затвора ?
За това какво ще се случи с Кая. Еджмел каза че тази нощ ще му види сметката.
От една страна, добре че Шахин и Наре не избягаха /то ясно че нямаше да стане толкова рано/. Както Алия беше настояла Джихан да се съгласи Наре да остане сама в хотела и да не казва на майка им къде е, ако бягството беше успешно, обвиненията на Садакат че Алия манипулира Джихан и помага да Наре да избяга при Шахин щеше да се окажат истина...Или поне Садакат щеше да го изкара като истина...

Общи условия

Активация на акаунт