(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 71 611
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Дано да не решат да оженят Зерин за този Седат.Стана ми много жал за Зерин и Наре.Зерин беше спряна от училище,заключена в стаята ,взеха й телефона.Единствената й подкрепа са Шахин и Алия.Садакат и Фидан имат отвратително отношение спрямо дъщерите си.Харесаха ми братските отношения Зерин и Шахин, Джихан - Наре.Еджмел мрази  децата на брат си  - Наре, Кая и Джихан.Единствено към Боран е имал различно отношение. Отиде на погребието му.Същото важи и за Фидан.

# 661
  • на брега
Далечен град
еп. 11,  нов фраг
https://www.instagram.com/p/DFNPxP5NYy9/

# 662
  • Кърджали
Хм, май ще се разбере че Боран е син на Еджмел.

Засега се очертава че довечера ще има сериали.

Едит: Май пак ще са повторения. Стар ТВ са писали, че тази вечер Чапкънчето ще е повторение.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 15:31 от Aлекcандрa

# 663
Леле, какъв фраг! 😳
Имам още малко да наваксам с последния епизод и ще се включа по-адекватно в дискусията.

# 664
Хм, май ще се разбере че Боран е син на Еджмел.

Засега се очертава че довечера ще има сериали.

Едит: Май пак ще са повторения. Стар ТВ са писали, че тази вечер Чапкънчето ще е повторение.

Шербета е с нов епизод засега.

# 665
  • на брега
Това с повторенията само за тази седмица ли важи?
Далечен град
Ако Боран е син на Ежмел, то тогава има изход от войната между семействата.
Общият внук на Садакат и Ежмел - Денис, ще стане глава на фамилия Албора, ще плеснат с ръце, ще се прегърнат...

Появиха се снимки на едно по-голямо момченце, което също ще участвало...
Скрит текст:

Дали е вярно и ако да кое ли е...

# 666
Далечен град Flowers Hibiscus
За каква истина говори Садакат? Интересно какво още ще изникне, дали има общо с истинския произход на Алия или този заек по-късно ще изскочи от храста.
При всички положения ми харесва инерцията, която набра сериала. Докато бях тръшната с грипа по празниците успях да наваксам наведнъж с излезлите епизоди и в началото ми се видя малко тегав и на моменти дразнещ с тези прекалени дрязги - злобата на Садакат, тръшкането на Алия, противната Мине... Но сега нещата се позаформиха и тръгнаха динамично.
Жал ми е за двойките Наре - Шахин и Зерин - Кая, въпреки че технически са първи братовчеди...леко кръвосмесително, ама явно там е така.

Безгранична любов Animal Bee
Изгледах до 35 епизод, но не издържах повече. Кахраманът Халил- Ибрахим малко ми идва като невестулка с тия присвити очички, Зейнеб е много красива, но някакси имам чувството, че сериалът сам не знае какъв жанр точно иска да е, и накрая стана манджа с грозде. То не беше циганията с цялата комуна, която се натресе да живее в къщата заедно, пък вечно спасяване на разни онеправдани моми, пък стрелби, мафиоти...минава в абсурда на моменти.
Любопитно ми беше и за актрисата, която играеше Асие - някакъв хроничен фарингит ли имаше, че през цялото време докато говореше (всички епизоди преди да я убият) звучеше сякаш всеки момент ще колабира от задух и немощ.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 17:00 от 👑𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌👑

# 667
Ако тази истина е ,че Боран е син та Еджмел за каква катастрофа говори Садакат ? Садакат ще се опита да убие Еджмел в болницата имам чувството ,че Джихан ще попречи.С какво право Шахин иска сметка от Джихан.Баща му се опита да убие Кая ,Кая защити сестра му от насилие ,Джихан им върна имението иначе сега щяха да са на улицата.Шахин,майка му и Зерин само обвиняват Садакат,Джихан ,а не виждат грешките на Еджмел.

# 668
  • Кърджали
Шахин действа емоционално, все пак баща му е.
Джихан само за това че Шахин бе казал на полицията че Садакат е стреляла по Алия, бе готов да го пребие и да го остави на място.
Че Еджмел не е стока, не е. Все пак му е баща, не можем да очакваме да го приеме спокойно и трезво. Но това е първосигнално реакция на Шахин. Той винаги първо действа малко импулсивно, после мисли и преценя по-разумно..

Иначе ако Еджмел разбере че Боран му е син (явно не знае, щом не е предявил и той претенции към малкия) ще започне да мисли как да използва малкия Дениз в борбите им за надмощие. Отделно за Садакат си е катастрофа, щото образът на  "идеалната майка" рухва.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 22:15 от Aлекcандрa

# 669
Момичета, аз съм от малкото, които не следят "Далечен град", но знам за какво става въпрос- вие пишете много интересно, а и достатъчно информация има. Пуснах си последната серия- доста сериали не се излъчиха, знаете, та имах време.
Едно нещо мозъкът ми не го побира - тези родители нормални ли са?! Тези родители са зверове! Те носят толкова нещастие на децата си, че все едно им са врагове! Пази боже! Hands Pray

# 670
Доживотен дълг
Някой гледа ли го?😀 Супер приятен екип, темата не е нещо уау, на пък за губене на време става 🙂
Бахар
Така се оплетоха сценаристите, че... Умай и момчето са твърде сладки, много ме радват как без да показват +18 сцени, се справят🫠 Ренгин не очаквах да се опетлае толкова по Тимур, красива, образована, ерудирана пък такъв вкус🤯
Лейля
Свеж полъх за този сезон... чудесно се справят и със сценария, и с играта 😃

# 671
Да и на мен така ми действа Лейля не натоварва въпреки драмите.Загледах го заради Джемре много я харесвам и ми допадна, римейк на бразилски сериал ако не се лъжа, но турския е в пъти по-добър според мен.
oncee,за Далечен град,  не са нормални  родители изключвам Алия и тези отношения, кръвни отмъщения, тайни, родствени връзки и още куп щуротии, но мен  ме държи да го гледам. Всички тези странности ме приковават към екрана, много харесвам играта на Синем(Алия),за Озаааан (Джихан) не съм толкова впечатлена(извинявам се на почитателите му), но тя и ролята му е такава, по-важното е, че си партнират добре и всеки артист е в точния образ, много добре подбрани. Гледайки фрага 1ви и 2ри за следващия епизод, главата ми ражда такива безумия..., но няма да ги споделя, ще си изчакам понеделник. Имам чувството, че Мине ще сътвори нещо много противно, мама и тя...ще е напечено и дано не пострада малчо, ама това са някакви мои си интерпретации и по-добре да доживеем да видим...

# 672
  • Кърджали
За Далечния град, че родителите не са нормални, не са. Ама то пък иначе сериал нямаше да става.
И Садакат,ми Еджмел са еднакво отвратителни. Под предлог "за семейството" са склонни на какво ли не

# 673
Само Алия и Джихан гледам сериала  и детето , другите не могат да ме впечатлят.

# 674
Далечен град
Once, права си, че и двете майки са пълен ад. Садакат е властна и лоша, а Фидан е само лоша и злобна. Отношението и на двете към дъщерите им е като към най-голям враг, това не са майки просто.
Изгледах последните два епизода. Тая Мине е станала непоносима. Навсякъде се навира на Алборите - в болницата на прегледа на Кая, пред затвора, по коридорите... от какъв зор и защо никой не го коментира... тя изпя на Садакат за Наре, след това я причаква да ѝ се омилква, направо е ужас. Поне Алия си отваря очите за нея и ще има едно наум. Ще я видим какви обяснения ще дава като разбере Джихан за флашката. В сериала бързо излиза наяве истината и ще си го получи тогава, но тепърва ще става гадна и ще измисля схеми.
Много ми е жал за Джихан, всичко на неговата глава и душа, сили не му останаха на тоя човек, а е още едва 10ти епизод. Rolling Eyes Търпението му е огромно и наистина всеки един злоупотребява с него.
С видеото на Боран се даде началото на обрата на отношенията им с Алия, да видим колко бързо ще се развият.
Гледах и фраговете и се чудя дали все пак не са измислили нещо различно от това Боран да е син на Еджмел...

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 21:10 от Sugarchen

Общи условия

Активация на акаунт