(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Безгранична
Когато имаш високи очаквания обикновено оставаш много разочарован.Така и при мен .Недопустимо е тази откачалка Дидем да има повече екранно време от главната.Имам чувството че всичко ще се върти около нея и Каан.Поредните глупости сътворени от господин сценарист!Зейнеп с някаква частична амнезия ,правят я на глупачка цял епизод,поне да беше с  пълна та да има смисъл.Сега ще остави пак Халил и ще се върне при този психо Каан.Даже съм на 120 процената сигурна.Отделно отново да спомена идеята на сериала???Къде е?Халил и Безграничната му любов към родината и Зейнеп?И какво измислиха .Отказва се от всичко и ще живее спокоен живот с бившата си жена 🤦😂Тъпотия след тъпотия..
Рейтинга висок.Незнайно защо и как .И то целия втори сезон,който за мен е страшно слаб в сравнение с първи .
Чак се заговори и за 3 сезон.А нема нужда 😐

И рейтинга на Сърцето

# 631
Безгранична

Отдавна спрях да харесвам този сериал, дори ме натоварва всички тези малоумни неща като загубена памет и т.н.
Но едно голямо но - играта на Дениз Джан е наистина впечатляваща има уникален талант. Общо взето глесам само откъси в тик ток само заради Дениз.😍😍😍😍

# 632
+1
Доживях да харесам повече черно сърце от Безграничната.
Рейт имат, защото и очаквания имаше.
Но, като видя скулите на пребледнялата Дидем, ми се отщява. Като цяло залутан епизод.

# 633
+1
Доживях да харесам повече черно сърце от Безграничната.
Рейт имат, защото и очаквания имаше.
Но, като видя скулите на пребледнялата Дидем, ми се отщява. Като цяло залутан епизод.
Нито Черно сърце ми е интересен ,и го гледам,нито Безгранична.😁
Безгранична го гледам от сантимент общо взето ,и надежда за промяна защото ми беше любим.Аз трудно се отказвам от любими сериали,но определено не върви в добра посока 🙂
Жалко за Мирай и Дениз и техния талант .Много са харесвани ,и заслужават повече .Истината е че само те държат сериала толкова високо въпреки всички написани глупости😑

# 634
Даа, и аз от сантимент гледах Див.
Не знам колко от нас останаха, дето го следяха. Да изчерпаха се, но ще ми липсва.

# 635
  • на брега
Далечен град

еп. 9 https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/01/9-neron-angelov-no … VztqQjbg-KELgB8Mg

Преди малко излезе фраг.1 на еп. 10
https://www.instagram.com/p/DE4ra5niZvl/
Очаквам драматичен епизод в понеделник.

# 636
Зерин да не говори със този Седат във фрага ? Той оживя ли ? Дано да не се съгласи да се омъжи за този само и само да измъкни Кая от там ?

# 637
  • Кърджали
Зеррин говори с брат си. Иска от него да говори с баща им, да не закача Кая в затвора.

# 638
Какво ще кажете за скандала около мениджърката от Ид илетишим и избраните за новия сериал Ако кралят загуби... странно, нали, как я погнаха изведнъж? Всъщност какво стана, че стана така, не съм много в нещата. Видях, че са и дали и забрана за напускане 🤔

# 639
Дано.И двамата не са попаднали на родители ? Садакат и по - добра майка от Фидан ? Беше отвратителна в болницата със Зерин ? Разбирам на Садакат спрямо Еджмел и семейството му ?

# 640
  • Кърджали
ThankYou, обвиняват нея като собственик на ID iletişim /и другите големи агенции, но основно нейното име се вихри/ че са създали монопол и налагат своите актьори в продукциите. Не се било давало шанс на другите, заради такива някои имена не могли да се наложат и потънали в небитието.
Ся, има ли няма ли монопол, не знам, ама то във всички държави в този сектор е нещо подобно. Не е казано, че всеки ще става звезда. Но вече се преиграва малко според мен, и за всеки който не е успял да стане звезда, независимо дали е кадърен или некадърен, тя е виновна. Както пък и не всеки учил право, в крайна сметка ще стане адвокат.
А и работата на мениджъра е да се опитва да намира работа за неговите актьори.
Че в Турция имат доста проблеми в ТВ сектор имат. Като се започне от безкрайното времетраене на епизодите /правят го за да могат да делят епизода на 3 и така да го продават в чужбина/, и това води до тежки и продължителни работни дни, несигурността породена от рейтинг системата, та стигнем до това, че вече продуцентите им като правя сериал го правят с нагласата "това ще трябва да го продадем в чужбина" за да си избием парите и съответно се търсят имена, които ще предизвикат интереса на зрителите по света. Добави и еднотипните сценарии и залагането на пошлост понякога, само и само да предизвика интереса на зрителите, та да вдигне рейтинга, та да продължи сериала, та да може да направим повече серии, та да можем да вземем повече пари като го продадем в чужбина.
Та не им е  Айше, Фатма или Хасан проблема. Според мен.

Отделно имаше и твърдения някакви че пак чрез нея са платили 5 млн евро на Серенай Саръкая за да се прави че има връзка с Мерт Демир /певеца/, за да можело да се покрият съмненията че е хомосексуален и имал връзка с някакъв бизнесмен.
Серенай не ми е любимка, ама такива твърдения и нападки чрез личния живот са ми грозни, жалки.

И въобще в този скандал интересно защо се намесват все имена на жени актриси. Все те били "пробутвани" за главни роли, прецаквайки други актриси. Ще кажеш, че всички мъже играят "по честни правила".

# 641
Далечен град

Хайде на новия фраг Simple Smile https://www.instagram.com/reel/DE-AafHNmaa/?igsh=NmxwNHBvb2duaG9z

# 642
Хубав фраг ! Кадир ще пази Кая във затвора.Дано този противен старец не е решил да омъжи Зерин ,за онова животно Седат.Хората на Демир пребиват Шахин.Мисля ,че пак нещо ще стане и няма да избягат.Във резюмето пише ,че ще получат различни новини.Хареса ми директния въпрос на Алия към Джихан и Мине.Да видим какво ще прави господина сега.Толкова влюбено я гледа как спи в колата.Как само се усмихна на въпроса й бил ли е влюбен ? Радвам се ,че Алия видя видеото на Боран .Алия ще разбере за какъв егоист е била омъжена и който си е играл с нейното бъдеще и това на детето им.Боран е сина на баща си Еджмел.Джихан прилича на своя баща Азем.Сега сигурно ще види Джихан с други очи и ще започне любовта им.Не ми харесва ,че ходи винаги при онази Мине .Но Джихан каза нещо много интересно за щастливата любов в това семейството.Явно се отнася и за родителите му .

# 643
  • Кърджали
Думите на Джихан от трейлъра бяха "В нашето семейство щастлива любов няма.
И Алия не го пита във фрага дали е бил влюбен. Там говорят за любовта между Шахин и Наре. Думите на Джихан бяха "Да се беше борил/а, да се бяха борили."
Иначе нормално все още Джихан да ходи при Мине. Явно връзката им не е от вчера /колкото и Джихан да я е пазил винаги в тайна/, той /си мисли, че / е влюбен в нея и при нея намира спокойствие и разбиране. Тепърва ще се влюбва в Алия и ще види разликата. Та аз не го виня, въпреки че тук таме ми иде да го набия.

# 644
Аз колкото и да искам да се съберат Алия и Джихан и да гледаме тяхната любов, не трябва да ги събират. Трябва още време да чакаме и така публиката ще бъде има за какво да гледат сериала. Съберат ли ги като двойка вече наистина ще се загуби чара на тях и сериала ще ми е безинтересен поне за мен. Поне така мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт