(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 605
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Безгранична
Момичета, стигнах до намушкаването на Зейнеп, направо не ми се пуска следващия епизод Sad много ми е тъжно... изобщо не ми е мъчно за злата Асие, гласът на актрисата, интонацията и това мрънкане вместо говор направо ми пилеха нервите...

# 286
Sugarchen
Безгранична
Да не издавам много ,но от тук почват гадните неща за Зейнеп и Халил.Просто да си подготвена Grinning.Много неприятни са последните серии на първи сезон .Почти ме бяха отказали да следя сериала.Confused

Колкото до Асието аз още тъжа за нея Joy.Правеше за мен уникална роля ,и имаше още какво да даде според мен на сериала.Да бяха гръмнали Надиме вместо нея Smile.И без това само глупости върши и е супер неприятна.Във втори сезон също .Grinning

# 287
Аня, да, Недиме също не е стока, просто ако не беше това мънкане на Асие, можеше и по-симпатична да ми е. Grinning Недимето как превключи в лош режим от един момент нататък... обясняват ѝ някакви неща как не е права, тя само седи и гледа и пак си знае нейното.
То беше ясно, че ще ги разделят ХИ и З - сериал да става, ама много нелепо ги разделят и генерално нужно ли беше да е с толкова тежка съдба Зейнеп, чак без деца да я оставят... :/

# 288
Sugarchen

Надиме тепърва ще прави страшни глупости😂Колкото до Зейнеп това беше най -голямата тъпотия  която можаха да измислят .Тотално развалиха образа и,след това на Халил.Но няма да разказвам сама ще видиш.Все се надявам да е станала грешка и да могат да имат деца в бъдеще.Ще видим.

# 289
Безгранична любов

Някой знае ли дали Дениз Джан Акташ и Мирай Данер са двойка в истинския живот?😊

# 290
Безгранична любов

Някой знае ли дали Дениз Джан Акташ и Мирай Данер са двойка в истинския живот?😊
Не.Мирай си има приятел .За Дениз не знам.Той е доста потаен така да се каже😁

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 19:23 от *Аня*

# 291
Безгранична любов

Току що гледах серията- на телефона, нямах търпени, че си чакам лаптопа от ремонт. Пак ще я гледам после на по-голям екран.
Исках само да споделя колко много ми хареса развитието във втори сезон. Напрежение, динамика,  силни емоции. Мъжествеността просто ме удря в лицето. Май това му е най-силното на сериала.
Отношенията между Зейнеп и Халил се развиват буреносно, но се развиват.
И това, което бе характерно в първи сезон, се върна с пълна сила- държи ме за гърлото, треперя какво ще стане, ликувам и се тревожа за любимците си.
Последната сцена в последната серия бе толкова силна- раниха любимия чичо в джамията. Много драматично- показаха ни как мафиотите не ги спира и духовното. Забиха нож в чичо Дервиш, докато правеше ритуала "измиване" преди молитвата си, в храма. Той всъщност ги предизвика, жертва се. Но това, че го направиха в религиозния храм, беше жестоко.
Ами какво да кажа- браво на екипа!
Пиша тук, защото тук и в тематичните групи споделям впечатленията си от сериалите, които ме вълнуват. В общата тема информацията ми идва твърде много, а и не ме интересуват повечето неща.

# 292
Има тема само за "Безгранична любов" ли?

# 293
Няма тема,но мисля да направя скоро една.За Мирай,Денис и сериала,(и който ги харесва като актьори може да се включи) ☺️Само малко време да ми остане .
Епизода малко по- късно ще напиша какво мисля, но съм напълно съгласна с  oncee

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:13 от *Аня*

# 294
Както Аня написа, за БЛ засега няма тема, тук пишем.
Освен него гледам други сериали, които си имат тема- "Тайната градина", за него се пише и в темата за Ебру, и в темата за Мурат. Гледам и "Черно сърце"- за него пописваме в темата за Ебру, тъй като Бурак беше неин  добър колега в "Легенда".
И Шербета гледам- и той си има тема. Но там напоследък не се вясват много хора, може да започнем да споделяме тук. Нека ThankYou  каже.

# 295
Няма тема,но мисля да направя скоро една.За Мирай,Денис и сериала,(и който ги харесва като актьори може да се включи) ☺️Само малко време да ми остане .
Епизода малко по- късно ще напиша какво мисля, но съм напълно съгласна с  oncee
Даааа , моля ге направи🥰🥰🥰

# 296
Само имайте предвид, момичета, че ако пишат 2-3 човека, темата трудно се поддържа. Казвам го от опит.
Аз затова харесвам точно тази тема- тук се обсъждат няколко сериала и има живот.

# 297
Само имайте предвид, момичета, че ако пишат 2-3 човека, темата трудно се поддържа. Казвам го от опит.
Аз затова харесвам точно тази тема- тук се обсъждат няколко сериала и има живот.

Ами колкото толкова 😁Ще видим.Тези сладури заслужават тема много повече от някой други лица няма да споменавам имена,че мразя да влизам в конфронтация .Не ми е присъщо 😄

# 298
Аня, само да ти кажа- аз лично споделям за Мирай в една от темите за Бергюзар и Халит.
Вероятно се чудиш защо. Ами защото там пишем и за младите колеги на двамата известни актьори, с които играха заедно в един незабравим, неповторим сериал, сериал, който беше кауза за всички тях- "Ти си моята Родина". Там пишем и за Мирай, и за Боран Кузум, и за Пънар Дениз, даже и за Айбюке Пусат, защото много я харесахме в Соколовия хълм с Боран.
А Мирай и Боран в "Ти си моята Родина" бяха изключителна двойка, любими на младите турски зрители, даже международни конкурси спечелиха. Мисля, че пусках тук клипове за турската патриотка и гръцкия офицер по време на Войната за независимост.Grinning
Та, любимият /на мен- изобщо от всички турски сериали/  "Ти си моята Родина" свърши отдавна, но  в темата може да се пише както за Берг, Халит, така и за  и за младите им колеги.
Та ако искаш- заповядай там, както и други, които харесват Мирай. Свободно може да пишеш всичко, гарантирам ти. Blush
Пак казвам защо- защото малко хора  е трудно да поддържат тема.

# 299
Безгранична любов

И аз бих се включила в отделна тема, може и тук да си останем де, нямам претенции Simple Smile Често ми се пише напоследък, да не кажа след всяка сцена беснея наум, но се притеснявам, че ви досаждам. Simple Smile Аз съм на предпоследен епизод на първи сезон и преживявам тежки епизоди...
Появи се Дидем - абсурдно е Зейнеп да иска да търси жена на мъжа си... Освен това не ми харесва, че Халил се примири супер бързо в началото с решението на Зейнеп. Някак през целия сезон усещането ми беше, че тя се бори повече за него, за връзката им, за любовта им. Да, явно и той я обича, но ми липсва тази борбеност от негова страна. Сега му заяви, че иска развод и ще видим дали той ще направи нещо. Ясно е, че Зейнеп се е заинатила и няма да е лесно, тъпо от страна на сценаристите, че тая раздяла се държи на един инат и сигурно ще направят още някоя простотия, но нейсе, чакам я Grinning
Ръзван откачи и си хареса младата приятелка на Айше, което по принцип не е недопустимо, но тя как иска да се жени за него, не знам... млада, красива жена да иска този дядо, щото дори и чичо не е.
Единственото позитивно нещо е отношенията на Огуз и Еда, които са в зародиш, но си личи вече, че двустранно има нещо. Голяма фенка съм и на Меджун, чиято грижовност към двете му момчета е безгранична.
Ох, олях се ама много емоционално ми въздействат последните епизоди, направо не ми се пуска следващият епизод...

Общи условия

Активация на акаунт