(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
За мен "Перлени мъниста" е много стойностен сериал. Много сложни взаимоотношения, лични драми и борба с мафията. Дори Дилбер не е само просто кючекчийка. И аз в началото имах забележки към танцовите и способности, но вече не . Евала на Хазар, за смелостта да изиграе тази роля. Според мен интереса се дължи и на въпроса, кой е убил съпругата на Азем (Адем)  и защо той е поел вината.

Може и така да е .Просто не е моя сериал.И като казах в предния ми пост за "грозна и евтина " ,нямах предвид  самата актриса ,ами самата и роля.Как я обличат с тези татуси,и ужасни танци не е моето .Иначе момичето извън сериала  е симпатично.Аз не помня да съм я гледала в някой сериал честно казано  ,но наскоро гледах че сериала и спечели някаква награда Simple Smile

# 586
Загледах този сериал,Лъжа,но ме отегчи бързо.Претупах сериите на бързо,тези дни мисля,че ще излъчат и финалът му.Познат сюжет и бавно развитие на действията.Двама идиоти, около които се върти всичко.Лоша и властна майка/свекърва, която става добра след време.Семейна вражда между фамилии.И общо взето нищо интересно.

Още търся сериалът, който ще ме грабне и ще искам да изгледам на един дъх,без да пропускам и миг.

# 587
  • Кърджали
Лъжа се пробвах да го загледам когато Бурак Каан Куюумджу влезе с ролята на Туна /просто си го харесах в Присъда това момче/. Постарах се да си изясня историята, а и то доста ми излизаше в Туитър и преди това, та не беше проблем. Ами... не успях да го харесам въпреки желанието ми... Накрая почнах да гледам само сцените на Туна в ютуб. Гледам Бурак излезнал от сериала тихомълком, та напълно забравих за този сериал.

# 588
Лъжа се пробвах да го загледам когато Бурак Каан Куюумджу влезе с ролята на Туна /просто си го харесах в Присъда това момче/. Постарах се да си изясня историята, а и то доста ми излизаше в Туитър и преди това, та не беше проблем. Ами... не успях да го харесам въпреки желанието ми... Накрая почнах да гледам само сцените на Туна в ютуб. Гледам Бурак излезнал от сериала тихомълком, та напълно забравих за този сериал.
Абсолютно,скалъпено изглежда всичко...И тази Йозге Бурак, същата си е като в Под Липите.

# 589
  • на брега
Далечен град
епизод 8, фраг 2
https://www.instagram.com/reel/DEGHnKsCFfi/?igsh=cXl4NjUwY3VzYjI … 3ZIERvYq3KCvB2WbA

И фотогалерията от предстоящия епизод:
https://www.instagram.com/p/DEHZh06AwGy/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:48 от lu4ia

# 590
Див
Колкото и да се плюе п него, за мен си беше и си остана един добър сериал. Поплаках малко, нали за това са последните епизоди. На едно не изневериха сценаристите и то е, че редом с радостта ярко върви и тъгата. Един вид приземяване. Ами свършиха добра работа, почнаха ударно и, естествено пораснаха.
Не бе лошо да се порадват малко повече, но гонят финал.
Доживяхме и АсЛаз без бой и скандали. Само за тях и за това си струваше.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 15:51 от janakrasi

# 591
За Далечен град какво си мислих, какво излезе? Мислих, че Кая ще пострада и Алия ще се издигне в очите на мама като окаже първа помощ, ама...цък. Мама в този епизод беше във вихъра си направо - не остана човек , който да не ѝ е ядосан от всичките ѝ безумия.  Дано сценаристите не пресолят манджата с нейния образ.
Хареса ми, че Джихан не  издаде  Алия пред мама за предателството, ама ако питат мен малко им е, ама не ме питат.😁  Сцената с Шахин и Наре ме подразни леко,  ок любовта го спря, миналото им, ама ми стоеше леко унизително Наре да коленичи пред всички и погледа на мъж  ѝ. Той си знае, че не е обичан, ама пък... дойде ми малко в повече.
Мине започва да дразни, както предполагах, ще ревнува бясно и пред Джихан ще го играе спасител на Алия.
Малкия бонбон ще стопи напрежението между Джихан и Алия според мен, да мине време. Много сладък на люлката,  да беше казал 5 пъти да го полюшкат вместо 4😁 душичка златна!
За мама, когато и да я тресне нещо, все ще е късно, то приказки,  запор, забрани , закани от всичко по много - лошотия до пръсване, ама с последната сцена да доведе момиче, да се роди внуче направооо удари дъното.  Яки безумия и защо ми харесва толкова и аз не знам, чак ме е яд, че няма да има епизод другата седмица. 😁
Извинявам се, ако пиша дълги  постове, но филма е виновен,а си го гледам сама, обкръжението ми не е така очаровано като мен!😁
И накрая ви желая весело посрещане на Новата година, бъдете здрави, щастливи, обичани, от всичко по много, да е спокойна и мирна година!

# 592
  • Варна
Див
Колкото и да се плюе п него, за мен си беше и си остана един добър сериал. Поплаках малко, нали за това са последните епизоди. На едно не изневериха сценаристите и то е, че редом с радостта ярко върви и тъгата. Един вид приземяване. Ами свършиха добра работа, почнаха ударно и, естествено пораснаха.
Не бе лошо да се порадват малко повече, но гонят финал.
Доживяхме и АсЛаз без бой и скандали. Само за тях и за това си струваше.

И аз съм фенка на "Див" . Тъжно ми е, че свърша и се надявам на хубав край.

# 593
Далечен град, епизод 7

Понаваксвам в оставащите почивни дни и днес изгледах 7и епиозод. Гадната баба от зор да прецаква Алия ще ги събере накрая с Джихан. Макар че беше безумно, много смешно ми стана, че и името иска да промени Grinning Джихан с първи прояви на ревност в мола... изненада ме той и с това, че пред Шахин си позволи да устрои засада на майка си и така разбраха, че тя седи зад влизането на Еджмел в затвора, но за съжаение още повече се разделичиха Шахин и останалите Албора Sad
Генерално разправиите на бабата и Алия наистина ми идват в повече и Джихан и той като мен трудно ги издържа Grinning Мисля си, че трябва да има някакъв обрат в сериала, защото ще доскучее едно и също – скандали между баба и Алия, спорове между Алия и Джихан, все се въртят около една и съща тема и накрая тя иска да си ходи. Джихан прави някакви неща за нея, но тя винаги е на нож и това в някакъв момент ще дразни и зрителите.

# 594
мисля че дг ще го следват като оригинала от към сценарии не знам колко епизода е ориганала и от там вече може нещо съвсем различно да напишат сценаристите ако сериала има втори сезон.

# 595
А някой знае ли какво се случва в този оригинал? Може и в скрит текст да напише, ако другите не искат спойлери Grinning

# 596
  • Кърджали
Мяркала съм някакви коментари  свързани с оригинала, но не мога да си изградя представа какво става в оригинала. Но доколкото чета, не следват съвсем напълно оригинала...

# 597
Привет не съм изгледала 8 серия още някой знае ли на кого е имението на Шахин ,че Садакат го е пуснала да го продава .Какви документи трябваше да подпише Садакат ,които Джихан искаше преди да дойде онова момиче ? Седат наистива ли е мъртъв ?

# 598
  • Кърджали
Официално се води май на Садакат, тоест на мъртвият ѝ съпруг, може би на дядото /бащата на Еджмел, знам ли.... Не уточниха, само разбрах, че Садакат се разпорежда с него. Но семейството на Шахин живеят там /явно пак след уговорка между двамата братя - мъртвият съпруг на Садакат и Еджмел/.
Джихан поиска от Садакат да подпише документи с които прехвърля собствеността на имението върху Шахин. Като гаранция, че това имение няма да се продава и че Шахин и семейството му ще си живеят спокойно там. Но тя не ги подписа.

Кая дали наистина е убил, без да иска, онзи /Седат ли се казва, не запомних името, но.../ не показаха категорично. Надявам се, че не е. Че само нова кръвна вражда липсваше насред цялата патърдия.

# 599
Нядавам се Шахин и семейството му да запазят дома си.Кая ми е любимец както и двойката Кая - Зерин .Има много химия между тях.Дано не го вкарат в затвора .Зерин да не я накарат да се ожени ,за да се спре кръвната вражда.Харесва ми ,че тя иска да завърши университета и да работи .Приближава се до Алия някакси.Може да се окажат сестри.Едва ли е случайно ,че Шахин и тя имат еднакви кръвни групи.На мен ми се струва ,че бебето на Наре не е от мъжа й ,а от Шахин

Общи условия

Активация на акаунт