(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
Бебето на Наре е от мъжа ѝ.
Алия извика Наре за преглед, понеже не е минавала на контролен преглед от много време. По време на прегледа Алия видя какъв е пола на бебето и я попита дали иска да знае. Наре за миг си спомни един момент от преди много време със Шахин, където са си говорили точно ако някой ден имат бебе какъв пол ще е на кого ще прилича, та Наре  рязко каза че не иска да знае.
Алия се усъмни нещо и направо си я попита "Наре, ти не искаш ли това дете?". Наре отговори "Исках да е от Шахин".

# 601
  • Дубай
Здравейте, за много години! Да сте здрави, да се засича е дълго време в темите!
Аз също си помислих, че бебето на Наре е от Шахин...Обаче тя показва не, че него иска, а че не е на Шахин... Тоест от мъжа и е...

# 602
За много години на всички!
Някой погледна ли Zembilli?

# 603
За много години на всички!
Някой погледна ли Zembilli?
За много години! Heart Погледнах го, нищо особено. Леко пародийно сериалче като начало. Но може и да стане драма, кой знае? Hug

# 604
Аз сега му четох резюмето и направо паднах. То голям миш-маш.😀

# 605
За Zembilli- днес го гледах, то няма друго. Не е лош. Първа серия направо си е комедия, но ще стане драма, което не ми харесва. Едно много хубаво момче ще загине/в армията/. Жалко, много симпатичен актьор. Та ще има драма, защото за неговата годеница ще напира един друг, не харесвам актьора- Атакан...  Съжалявам, ако има фенове тук, но не разбирам какво му харесват и защо го тикат напред.
Иначе и аз чак накрая се оправих, и то не съвсем кой кой е и за какво се бори. Grinning Но беше забавна първа серия.
Не знам дали ще го гледам ако съвсем изчезне комедийната част, пък и започват другите идната седмица. Ще  видя накъде тръгва втора серия и ще реша.
Като написах поста, се сетих- може пък да го възкресят готиното момче,  имало е такива случаи. Grinning Я е бил на тайна задача, я нещо друго. И тогава вече драмата ще е пълна. Кой знае какво ще измъдрят.
Аз лично не бих заменила готиния актьор, който ще загине, за Атакан. Ама кой ме пита. Sunglasses

# 606
Once, де да ни питаха…😀
Не знам и тези хора кога мислят да пускат фрагове, време не остана. Искат да ни подлудят 🤣

# 607
  • на брега
Далечен град епизод 9, фраг 1
https://www.instagram.com/p/DEhDTHyNare/

# 608
Има фраг на Безграничната.

# 609
Има фраг на Безграничната.
Зейнеп 😢💔
Епизода ще бъде много емоционален 🥹
А Каан и Дидем(мръсна гадина 😑 ) съм сигурна че са в комбина за този инцидент 🥲

# 610
Безгранична Heart
Да, ще има голяма драма и онези двамата ще се възползват. Всъщност за Каан не знам- Халил ще научи, че е той и тогава...
Няма да умре Зейнеп, Халил Ибрахим от шока вероятно говори така. Но е възможно много да пострада- я гръбнак, я памет. Обичат ги тези похвати турските сценаристи. Такъв период имаше Мирай и в "Ти си моята Родина"- някалко епизода беше в инвалидна количка.
То беше ясно, че няма да ги оставят да са щастливи в средата на сезона, да видим какво са измислили.

# 611
Безгранична

Ясно че така ще стане.Просто ме е яд че бутат Дидем в историята .Ужасно противно същество🤢 .Все едно искат да направят нов Ризван,Асие и Надиме от тях .Това е единсвеното което ме вбесява ,и че се губи идеята на сериала .😑

# 612
Далечен град - що за фраг от тях… Кой е влюбен, Минето много възмутена, дадоха в 5 пъти, тази с бебеносенето още там, погледи между Джихан и Алия, нищо не се разбира. 😀

Безгранична
Ей сега изгледах и техния фраг. Слагам по-долу линк с БГ субс, ако някой иска.
Погледнах и официалния инстаграм на сериала и е ад. Има над 8000 коментара, в които съсипват сценаристите, но да видим.

https://www.instagram.com/reel/DEhr1ZyCLrO/?igsh=MTdiZXpqcG03MG1wNg==

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 20:11 от Sugarchen

# 613
  • Кърджали
Далечният град
Според мен тази реплика за любовта Алия я казва на Зеррин  - нали баща ѝ ще я притиска /през майка ѝ и ,надявам се, че не, през Шахин/ да свидетелства, че Кая съвсем целенасочено е стрелял срещу оня, забравих му името /даже май срещу оня и Зеррин/. Та Алия ще иска да ѝ даде кураж да не се поддава на натиска. За никаква друга ситуация в момента, иначе, тази реплика не ми дава смисъл.

# 614
Далечен град
Да, Алекс, със Зеррин е сигурно този разговор. Видях и че Алия е с лекарска престилка, така че се разиграва в болницата, а то и Зеррин я закачи куршум.
Отделно ми се струва, че сега Алия може би ще омекне към Джихан и ще ѝ мъчно за него и Кая. Явно Джихан и на Мине ще се обяснява нещо, може би за новата. Нея какво ще я правят, не знам 😅 В шок съм от този сериал🙈
П.С. Видяхте ли, че по БНТ ще излъчват оригиналната версия на сериала?

Общи условия

Активация на акаунт