(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 71 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Може наистина да има нещо свързано с Боран . Еджмел може да не му и баща ,а да е замесен в смъртта му или в  тази на бащата на Джихан.В резюмето за новия епизод Садакат предприема мерки да убие Еджмел ,но на среща се сблъсква с Джихан .Джихан разбира голяма истина за своя живот.Да не би да се окаже ,че е син на Еджмел.Джихан не прилича по нищо на него - по - скоро на Азем.Честен,състрадатален,загрижен,решава проблемите на другите ,всеки го напада ,изисква нещо от него.Станал е глава на клана ,на семейството ,баща на брат си и сестра си.С Алия много се допълват и подхождат.Той се влюби в нея от първия момент ,когато я видя .Но гледа на нея кято на нещо невъзможно ,защото е жената на покойния му брат .Браво на Наре точно му го каза.От сега ще гледаме тяхното сближаване с Алия.От резюмето става ясно ,че Зерин ще вземе някакво решение.Явно ще искат да оженят за онзи Седат .Може да се съгласи ,за за може Кая да излезе от затвора.Жал ми е за нея и Шахин просят любов от родители ,които не само не ги обичат,манипулират и използват.

# 676
Далечен град

Не ми се вярва Садакат да каже на Джихан, че Еджмел му е баща, а и ако е така, това ще означава, че тя е продължила връзката си с Еджмел след като се е омъжила.
Чудя се и тези сцени от фрага с коня дали не са нечий сън 🤔

# 677
  • Кърджали
Далечния град
Джихан няма как да е син на Еджмел, Боран е по-големият брат. А и затова Садакат настоява Джихан да има син, за да има истински наследник на рода. Дениз като син на Боран в такъв случай се явява наследник на рода на Еджмел (то пак е същия род, ама Садакат това не я успокоява). Не беше напразен онзи разговор между Алия и Джихан относно това защо Садакат се е запънала "ти ще имаш син, то трябва да имаш син, ти задължително трябва да имаш син".
Въпроса е Джихан какво ще прави като разбере истината. Ще го каже ли на Алия (малко вероятно) или ще го скрие от нея и от другите (по-вероятно).

Сцените с коня едва ли са съм. Може би са нещо като подарък за Дениз, то това дете го заключиха в този канал като затворник.

# 678
Далечен град
Да, сигурно не е напразен този разговор, а и така ще въвлекат и Алия в сюжета със семейните войни чрез сина ѝ. Просто няма никаква информация и предистория и могат всичко да измислят, това имах предвид.

Черно сърце
Остана ли някой да гледа този сериал? Изгледах епизода, в който Мелек простреля Джихан 😖 е потресена съм колко е нереалистично… да кажем, че е емоционално нестабилна и затова го е простреляла веднъж, но цели 3 пъти… това си е опит за предумишлено убийство… а какво стана с ангелския ѝ образ?! Нямам думи… отделно тази актриса Хафсанур ми е толкова преиграваща, изобщо не я харесвам. Като започне да се удря по главата и да трепери неадекватно, просто превъртам напред 🙄

# 679
  • на брега
Далечен град
11/3
https://www.instagram.com/p/DFUokKRtzgq/

# 680
Много са сладки двамата. Това са най-хубавите моменти на зараждащи се чувства, на неосъзнат флирт.

# 681
Здравейте !

Далечен град

Довечера ще има онлайн синхронен превод на руски от Сабина.

# 682
  • Манчестър
Здравейте !

Далечен град

Може ли по-късно да пуснете линк към превода на Сабина,мерси🫣

# 683
  • Кърджали
Един път няма да мога да гледам и то ще е очертаващо се по чудесна серия.

# 684
  • София
Здравейте !

Далечен град

Може ли по-късно да пуснете линк към превода на Сабина,мерси🫣
Начало около 20:00 ч. , преди това повторение. Simple Smile
https://www.ivi.ru/livestream/12250 Приятно гледане.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 18:34 от titinabg

# 685
Още един линк с превод на Сабина :

https://turoktv.com/9227-dalekiy-gorod-seria-11.html

# 686
Безгранична

Охх не мога да не коментирам новия фраг😂🤦Пародията  продължава😁 Халил си намери 5 та жена 😂Две бивши съпруги Ясмин и Зейнеп,оная дето живееше в къщата му и беше на издръжка половин първи сезон😂Сега бъдещата мама Дидем ,и от новия фраг новата му годеница Есма🤣🤣🤣Този сериал стана не турски ами не знам сапунена опера.Халил и жените му.Този човек го превърнаха в по -лоша версия на Ризван сериозно🤦Всеки пък като стане трудно със Зейнеп той бяга при нова жена😐.Думи нямам.Вечния спасител на невинните жени😄Според мен найстина се опитват да се отърват от героинята на Мирай лека полека и търсят начин да мине по-лесно .Пробваха с Дидем  и видяха че няма как да стане,сега пробват с Есма защото видвха че публиката я харесва.Според мен Мирай или е подписала за  само два сезона и на края на този ще я убият или нямам друго обяснение за тъпотиите.Тя вече е второстепенен герой.

# 687
Далечен град

Рейтинга !    

Безгранична любов

Фрага за мен е голямо разочарование. Едно от любимите ми дизита  се превърна в мелодрама.

# 688
Далечен град
Рейтингът е в небесата, браво! Гледах и новия фраг, пускам го и тук с БГ превод: https://www.instagram.com/reel/DFWDpaLNd-W/?igsh=dTN3YnYyYzNrNXJ5
Според мен Алия сама ще се откаже от заминаването, но да видим.

Безгранична любов - направи не знам дали наваксвам с епизодите… абсолютен шок е за мен цялото развитие. Само като се сетя какъв първи сезон имахме и какво гледаме сега, наистина нямам думи. 🤮

# 689
Алия няма да замине и ще се върне.Самият Джихан спря ,иска тя да се върне по собствено желание.Дано Зерин не послуша злобните си родители и не свидетелства срещу Кая.Шахин ме разочарова последния епизод - с отношението към Джихан,Наре,бездушното си отношение кпрямо сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт