Отговори
# 225
В семинара нямаше включено хранене, поне по мое време.
Обяда всеки си осигури по усмотрение. Има почивки, в които хапваш каквото си предвидил.
Да, до късно беше във всички дни без последния, когато има нещо като церемония.

# 226
  • Тра-ла-ла
Колко струва таксата за 1 ниво от тази американска боза?

# 227
Колко струва таксата за 1 ниво от тази американска боза?
400 лв... без храна. Пълна загуба на време и след втория ден. Днес  2 часа танци и нямало как да не танцуваш, идват да те подканят, побутват (асистентите). По думите на моята близка, там са предимно хора, които никога не се са интересували от вътрешното си Аз и нещата, които се говорят там са нови за тях. За човек, който чете доста психология, опитва се да работи по себе си и вече е навлязъл до ниво да чисти по себе си, май няма много какво да си вземе. Единствено изтъкваше, контактите с нови хора, запознанствата.. Ама то да те карат два дена да танцуваш и да се прегръщаш с непознати хора си е доста отрезвяващо и те държи дори гладен Laughing
Не знам, но аз не бих си го причинила, съвсем далеч е от моите представи за това как искам да отработвам моите си проблеми, а и ново гадже или приятели също не си търся..

# 228
  • France
Определено е отрезняващо да платиш една сума пари за едно нищо. Със сигурност те заземява и ти избива от главата сумати глупости

# 229
Здравейте. И аз да се включа с въпрос 😁
Какво ще кажете, какво е мнението ви за Акашовите записи? Видях, че липсва в заглавието.

# 230
Здравейте, не знам дали е правилната тема тук, но търся групова практика на тематика-избор на грешен партньор или как да се разпознават и избягват психопати или нещо подобно. Не откривам нищо подходящо.
Иначе по темата, ходих веднъж на семинар, с водещ Людмил Стефанов. Беше ми интересно, но на практика не можах да приложа наученото. Имаше ролеви задачи. Не беше осигурена храна и на обяд цялата група ходихме в едно заведение. Малко е неловко да седиш с напълно непознати хора от всички възрасти, но все пак имаше откъслечни разговори на масата. Имаше хора, които са ходили и друг път на такива обучения и си бяха взели приятел/ка с тях, което е доста разумно. На мен ми беше за първи път и бях сама. Хубаво е да излизаш извън зоната на комфорт. Та, предизвиках се и съм горда със себе си. Иначе не съм много комуникативна и отворена към непознати.

# 231
Вижте се с психолог/терапевт. Това е някакво повтаряне на модел, което с помощ от терапевт може да се промени.

Не ходете на глупости в стил Кобилкина, освен всичко, такова нещо като "грешен партньор" няма, има обусловен от жизнен опит и нагласи избор.

# 232
  • Тра-ла-ла
Зад избора на грешни партньори обикновено стои нещо по-голямо и значимо като проблем. Често се отразява не само в една сфера на живота.

# 233
Здравейте, интересува ме дали някоя от вас знае за групи по констелации онлайн? Имам желание да работя върху себе си като "представител", а не да поставям лична тема.

Иначе съм била на 4-5 различни лични онлайн и присъствени констелации. Ефектът беше видим след около 2години. Но реално всичко зависи върху какъв момент и казус от живота си работиш.

На Тета хилинг също съм ходила преди 3 години. Може би на 2-3 сеанса онлайн. Аз лично не видях напредък. Но е абсолютно възможно да не съм поставила правилна темата си.

На групова психотерапия съм била около 2 години - ежеседмично с около 10тина непознати. Провеждаше се от квалифициран психотерапевт и се случваше отново онлайн. Аз имах най-голям напредък в личното си развитие именно по време на системната работа и погледа от различни гледни точки върху моите и въпросите на другите хора.

Нямам пряк поглед върху останалите споменати практики и видове лечения (Боуен терапия, хипноза, родова терапия и т.н...)

# 234
Здравейте, интересува ме дали някоя от вас знае за групи по констелации онлайн? Имам желание да работя върху себе си като "представител", а не да поставям лична тема.

Иначе съм била на 4-5 различни лични онлайн и присъствени констелации. Ефектът беше видим след около 2години. Но реално всичко зависи върху какъв момент и казус от живота си работиш.

На Тета хилинг също съм ходила преди 3 години. Може би на 2-3 сеанса онлайн. Аз лично не видях напредък. Но е абсолютно възможно да не съм поставила правилна темата си.

На групова психотерапия съм била около 2 години - ежеседмично с около 10тина непознати. Провеждаше се от квалифициран психотерапевт и се случваше отново онлайн. Аз имах най-голям напредък в личното си развитие именно по време на системната работа и погледа от различни гледни точки върху моите и въпросите на другите хора.

Нямам пряк поглед върху останалите споменати практики и видове лечения (Боуен терапия, хипноза, родова терапия и т.н...)
Потърсете Кирилка Пачева във фейса. Доколкото знам тя прави групови. На български е името и във фейса.

# 235
Този уикенд бях на СК с Ирина Велева. Работи присъствено в София.

Общи условия

Активация на акаунт