Смешки от форума - 42

• 84 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Въх, че кой носи яке до под мишниците?? Joy Айде, има едни такива фръцливи жилетчици, за тях разбирам... ама топло яке или палто искам да го видя! Grinning

# 601
На теб до под мишниците, на нея до под д-то. Ей затова трябва да се говори в сантиметри. Както за нивото на река Дунав Joy

# 602
И на три по пет пръста не излизат

# 603
  • Далечният изток
Две по пет. Средата на бедрото. Примерно.

# 604
Сега го премерих това "три педи над коляното" върху жената.
Половината и цици ще се виждат отдолу.

# 605
Еее, ти с мъжката педя си мерил, тя съвсем не излиза сметката така Grinning

# 606
Значи, или краката ѝ са къси, или циците ѝ са дълги, или пък твоите педи са големи. А може би и трите.

# 607
Абе аз друго се замислих... за да се виждат, трябва да са голи под палтото, пък повечето върху други дрехи го обличаме, не че нещо Grinning

# 608
Абе аз друго се замислих... за да се виждат, трябва да са голи под палтото, пък повечето върху други дрехи го обличаме, не че нещо Grinning
В темата за смешки сме, но и аз много се замислих след написаното ... че и засмятах Joy

# 609
Неслучайно народът е казал: Два пъти мери, веднъж режи Joy
Цитат
Цитат
Здравейтe,моля за предложения за топло яке или палто ... и да бъде не до коляно.По скоро дължината да е 2,3 педи над коляното 🤔искам да ми пази кръста и надолу 😁д- то
2-3 педи над коляното на мен ми е малко под бюста.

Никак не е смешно. Няма адрес, даже телефон няма.
Поне кажете от коя тема е ... палтото. И 😁д-то.

# 610
Много бързаш! Палтото го няма още, на ниво мерки и теглилки сме. Можеш да участваш като Абуто. С педи. Ако ти се намира акъл и с него може (като нас Joy)

Значи, или краката ѝ са къси, или циците ѝ са дълги ..
Ей затова винаги съм искала дълги крака и къси цици. И проблемите ми в тоя живот щяха да се решават на мига Trollface

# 611
Цитат
Първото биде в Бг поръчах да ми монтират през 1990 г. Щом тогава е имало, сега не би трябвало да е проблем.
Майсторът за ремонта на банята не беше виждал биде. После се смях много с него - беше свързал само студената вода (беше с 2 кранчета онзи модел биде). Като го извиках за рекламация, че не тече и топла вода, ме гледаше умно. Пита ме за какво ми е топла. Мислеше, че в бидето се пере парцала за пода. Загубих си думите направо, после взех да се смея, а той се чуди.
Обясних му, после той си загуби приказката от изненада, после взе да се смее. Ами така ще бъде, казва, вече съм налепил плочките. Ами аз пък няма да ти платя, казвам.
Оправи си грешката, 2 дни негодува пред жена си от мен. А тя, умна жена, поиска  да го види това биде. И тя си поиска да й монтира в банята.

# 612
  • France
С моите малки ръчички, 3 педи ми са на нивото на пъпа. 2 педи ми е таман. Joy

# 613
Сигурно си представя три пръста над коляното, беше модерна дължина.
 Иначе не знам как ще се разберете колко дълго да е , или късо по-точно, под шията за някои.

# 614
Винаги е имало, а аз съм се разминала и с кУрифеи, и с Моцарторци. Защоооо Cry
Цитат
Винаги е имало и курифеи и посредствени. И леонардовци и Моцарторци и занаятчии

Общи условия

Активация на акаунт