Смешки от форума - 42

• 84 585
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
"Курифеи" е словосъчетание получено от две думи които са слети.
Означава феи които обичат там каквато е първата дума.

# 616
  • FRANCE
Палави феички. Благодаря за разяснението Sunglasses А това другото с Моца, на което ми се връзва езика докато го прочета ? Joy

# 617

Оф, и феите не са това което бяха Joy

# 618
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много феи се навъдиха значи, напоследък...

# 619

Не е вярно.
Това са мъжките на феите.
Добре че се срещат почти толкова рядко като мъжете в бг-мама.
Иначе като ходи из гората човек, добре е да се оглежда. Превантивно.
-----------------
И в бгмама така...

# 620
  • Пловдив

Не е вярно.
Това са мъжките на феите.
Добре че се срещат почти толкова рядко като мъжете в бг-мама.
Иначе като ходи из гората човек, добре е да се оглежда. Превантивно.
-----------------
И в бгмама така...
"Иначе като ходи из гората човек, добре е да се оглежда. Превантивно."

Страх те е да не те изненада някой курифей?

# 621

Страх те е да не те изненада някой курифей?

Правилно си се досетила, но и аз правилно съм разбрал - някои може и да не ви е страх, други ни е страх Wink

# 622
Курифей, куруфей, ама и там трябва да се внимава.
Гледаш го уж нормален, а пък то било курифейк. И после феята - "Няма вече истински мъже...".

# 623
Гледаш го уж нормален, а пък то било курифейк. И после феята - "Няма вече истински мъже...".
Което си е вЕрно, вЕрно си е! Навъдиха се едни - повече феи, отколкото... така де, другото.
Съсипаха я тая държава, едно време друго беше! Grinning

# 624
Скрит текст:
Което си е вЕрно, вЕрно си е! Навъдиха се едни - повече феи, отколкото... така де, другото.
Съсипаха я тая държава, едно време друго беше! Grinning

Чак пък друго не ми се струва да е било. Българина, а да вземем да обобщим както си трябва и може, балканеца и ориенталеца, винаги са предпочитали масата пред леглото.
А най-добре - дивана - уред, който позволява да се насладиш на положителните страни на масата и леглото, отбягвайки отрицателните, тоест свързани с разход на енергия, занимания Wink

Даже бих казал, че сред българските мъже изключенията от типа диванен мъж са най-много в сравнение с околните общества - както на изток, така и на запад, север и юг Simple Smile

# 625
Записвам си за какво да внимавам. Под номер 1 - курифейк, под номер 2 - диванен балканец, подвид българин.
Дайте все пак светлина в тоя тунел. За какво да не внимавам? В гората, естествено Grinning

# 626
То е малко едно и също... Баш фейк мъжко си е, ако е на принципо "когат' най ми се е*е, пó ми си пие!" Grinning
Все няма да ти свърши работа

# 627
Чак пък друго не ми се струва да е било. Българина, а да вземем да обобщим както си трябва и може, балканеца и ориенталеца, винаги са предпочитали масата пред леглото.
А най-добре - дивана - уред, който позволява да се насладиш на положителните страни на масата и леглото, отбягвайки отрицателните, тоест свързани с разход на енергия, занимания Wink

Даже бих казал, че сред българските мъже изключенията от типа диванен мъж са най-много в сравнение с околните общества - както на изток, така и на запад, север и юг Simple Smile
Дааа, това е отговор на западния вариант couch potato, където вместо телевизия с дистанционно устройство се управлява жената с “що не си още сервирала масата ма?.🤪

# 628
Сетих се за:

- Как се наричат голи мъже подредени в колона?
- Курниз...

# 629
Цитат
Цитат
Има аптеки и тестове за бременност, много ми е интересно какво очаквате като отговор от момичетата във форума?
Тогава защо са създадени тези групи , като има тестове ?

А, де? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт