Смешки от форума - 42

• 84 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Joy Как какво, тук е вселенското знание по всякакви въпроси Joy

# 631
Да я посъветват да си купи тест или..
Казвай, че е бременна и да приключва драмата.

# 632
От темата "Знаете ли кого видях"

Цитат
Цитат
Министърът на културата и Божинката днес на полет от Виена. Не бяха заедно Laughing
А колко смислен и полезен разговор можеха да проведат Joy

# 633
  • София
Oх, мерих се, мерих с педи, и трите педи все ги докарвам до кръста. Обаче ММ видя какво правя и сега се чудя как да се оправдая какво, аджеба, правя?

# 634
Задала си въпроса на правилното място. За какво, аджеба,  са създадени тези групи Joy

# 635
Отново пост, който е достоен и за смешките, и за страшките:

Цитат
1993-1994 година, в Шуменския университет има открита специалност "Руска и турска филология" (...) Студент има да говори за глагол. Доцентът го моли да даде пример. Студентът отговаря "море". Доцентът го моли да даде определение за глагол, отговорът "нещо, което се движи". Извод - морето е глагол, защото се движи. Студентът получава оценка "Добър (4)".

# 636
Хаха, аз съм била цял глагол Joy

# 637
Цитат
Човек,който работи някаква блага и добре платена чиновническа работа,няма нужда всеки ден да се къпе. Той сутрин става от чистите чаршафи и стъпва на чистия килим,обува обувките си,(които няма от какво да се увредят),стъпва на тротоара за няколко метра,докато се качи на колата си,и отива в офиса,където седи на стол до бюрото си. След обяд – по обратния път...

# 638
  • София
А ония с хоум офиса трябва ли да се къпят? Тия и до тротоара могат да не стигнат при желание. Grinning

# 639
А ония с хоум офиса трябва ли да се къпят? Тия и до тротоара могат да не стигнат при желание. Grinning

явно за тях съвсем няма смисъл... само ще хабят водата Smiley

Потребителят - автор на това мнение, мисля, че или е на 75 години, или е някакъв зверски трол с откачено чувство за хумор. Едно нормално мнение няма, само провокации Smiley

# 640
Акценти са блага и добре платена чиновническа работа.
Ако не е много блага и никак добре платена какво правим?

# 641
Аз донякъде съм съгласна. При този начин на живот човек може и да не се къпе 2-3 дни, без да им мирише на околните, ако няма някакви здравословни проблеми, оказващи влияние.

Също така, съм напълно убедена, че много от стоящите си вкъщи, хоум офис или по друга причина, ако нямат някакви излизания навън, се къпят по-рядко, отколкото ако ходят на работа всеки ден и прекарват едно 9 часа дневно сред чужди хора.

Ето, аз днес сигурно щях да пропусна къпането, но ходих навън, времето е много гадно, дъжд, вятър, един час се мотах да храня животни, да сменям води, и след това влязох да се изкъпя не защото се чувствам мръсна, а за да се сгрея по-бързо.

# 642
Миризмата на тялото зависи също до голяма степен от храненето, както и от лекарствата и хранителните добавки, които се пият. Едни витамини да са, веднага се усеща промяната в миризмата на потта и урината.

# 643
О да, от витамин Б например усещам подобно явление. И от някои пеницилинови антибиотици от старите времена.

# 644
Цитат
А пари за пенсии има. Доказателство за това е,че вдигат годините за пенсиониране...

Общи условия

Активация на акаунт