Смешки от форума - 42

• 85 038
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Точно извадени от контекст се получават тези "смешки", а тук повечето носим без лоши чувства. Не виждам какво има да се дискутира ✌️
Аз също следя темата и много се чудих да до докарам, а оригинала съм го "лайкнала". Та без лоши чувства

# 181
  • Down south
"Донесените" тук смешки, по една или друга причина, са ни се сторили смешни.
Намирам за абсолютно ненужно да се искат/пишат обяснения и после да се изрежда какво този или онзи би направил в дадените ситуации Cold Sweat

# 182
  • Mediterraneo
То и затова е прието да не се цитират имена, ама винаги ще има докачливи хора.

# 183
Е, що да не може да го определи като 'любим'? Друг е въпросът, че като разчитаме само на писаното, изпускаме нюансите.

Звучи малко зловещо. Не става въпрос за филм тук.
А за убийства. Истински истории.
Да кажем интересен.
Хора разказвачи, които снимат криминално съдържание, също са казвали, че имат любими случаи, по които са работили. Не смятам, че в света на true crime думата носи същото значение, каквото носи в ежедневието. Много едностранно се гледа на нещата. Аз поне ги разграничавам.✌️ Би звучало "зловещо", ако бях разказала историята в "Искам да кажа", тук тематиката беше друга.

Колкото до другите коментари, аз знам какво прочетох, но вие си се надъхвайте, че нищо не е станало.

# 184
Ей, че мебелировка Joy (Моника Белучи в ролята на майката)
Цитат
Докато майка й и сестра й за мен са красиви, но някак бездушни. Като фотьойл и табуретка. Но, много красиви фотьойл и табуретка.

# 185
Цитат
Кърменето си е занимавка. Само за не много умни, но упорити е!

# 186
Цитат
Ау! Може ли линк?

# 187
Оригинално седмокласно:
Цитат
Така, и ние всичко свършихме. Приготвихме прозрачен джоб с 9 химикалки, 6 молива и 4 гуми, паспорт, лична карта, ученическа карта, вале купа, 3 различни бутилки с вода, шоколад, вафла, голям дюнер и кавърма. Намазах я с розмарин и й боднах китка зад ухото. Изпих бутилка бело и сложих нова да се изстудява. Вързах й червен конец, плюхме в пазва, завъртяхме се 3 пъти и се оплезихме в огледалото. За малко да закъснеем, докато накараме котката да се оплези. Запалих свещ, прекадих химикалките, молива, гумата и дясната й ръка за всеки случай. Лиснах цял леген с вода и я преджапахме. Сложих късметлийския парфюм, 4 талисмана, котешко око и камък от Олимп.
Най-важното - казах й, че вярвам в нея и винаги ще я обичам.
Успех на всички деца!

# 188
  • Сф
Цитат
Вчера бях на плажно "барчИ".Ами личи си ми дъртозата.Блъсканицата бе голяма,като черен петък в мол.Музиката приятна,но съседното заведение взе надмощие с неговата-от нашето само басовете се чувстваха.Исках някъде на спокойствие извън града да сме,ама милото искал централно място,да почувствал лятото.Е почувствахме го,задника ме боли от столовете и най-хубаво ми стана у дома на спокойствие.

# 189
Цитат
Ау! Може ли линк?

https://bg-mam.ma/p/1661337/48198248

# 190
Цитат
Ми къ, коя умна и красива силиконка ще кърми като знае колко са и скъпи кърмаческите атрибути.
Кърмят само простите и залудо си съсипват даденостите. Grinning
Боже, Боже, "Селска чест" от Маскани.

# 191
Ох, аз освен всичко друго и упорита не бях. Слагах бебето и кърмата сама си потичаше. Въобще никакви интелектуални и физически усилия.

# 192
  • Варна
Контекстът е копаене на криптовалута:
Цитат
Аматьори! Нека копаят, нека търсят, като не четат...
И децата вече знаят, че търсеното число е 42.
JoyJoy

# 193
Контекстът е копаене на криптовалута:
Цитат
Аматьори! Нека копаят, нека търсят, като не четат...
И децата вече знаят, че търсеното число е 42.
JoyJoy
Естествено! 42 е отговорът!

За кърмилите мами, е какви интелектуални усилия? Нали сме прости? Чакай малко! Аз имам проблясъци на интелект, защото дохранвах с формула.

# 194
Аз, такова, едното не го кърмих особено, ама  другото си "взе" дажбата за няколко 🤣 Сега не разбирам към кои спадам 🙈 Май към не много умните, че с първото не си научих урока и се навих на второ 🤣

Цитат
До преди малко бях с кафяви очи.
Сега вече съм със сини. Жената си записва някакви АйПи адреси в една черна тетрадка.

Общи условия

Активация на акаунт