Смешки от форума - 42

• 85 083
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
"Благородно гадно" е хубава игра на думи, защото официалното име на мухъла по тези сирена е "благородна плесен".

# 226
  • Сф
Днес ми е ден 😂

Цитат
Малко встрани от темата, но от последния пост на Сандра..... Какво е "онлайн връзка"? Малко съм стара за новите моди, ама това нещо като оксиморон ми звучи....
Цитат
Едно ниво над връзка с плаката на Брад Пит едно време...

# 227
"Благородно гадно" е хубава игра на думи, защото официалното име на мухъла по тези сирена е "благородна плесен".
Даам по тая логика и благородниците смърдят на благородна пот. То, че всеки се поти е ясно, ама друго си е да насмръдваш благородно.  Joy

# 228
Е, не баш, защото от благородника до обикновения човек физиологична разлика няма и потта им е еднаква, докато при плесента не е така. Иначе в същия смисъл имаме ръжда и благородна ръжда (патина), които са различни по тип, макар и еднакви по същност - все е окисление, както и плесента все е плесен.

# 229
Цитат
Това е. Иде ти да го убиеш и почваш да проверяваш цените на лопатите, щото е лайно. Обаче станеш и го завиеш като спи изгонен на дивана, щото си е твоето лайно.

# 230
Ако партньорът е лайно, тази, която споделя живота си с него е най-малкото конска муха. Та, да, отиват си.

# 231
Чак пък. Чувството ви за хумор да не е оперирано?

# 232
Не наричам мъжа си лайно, простак, идиот и други подобни "любезности", дори и когато се караме. Въобще не мога да мисля за любим човек по този начин.

# 233
Чак пък. Чувството ви за хумор да не е оперирано?
Никак даже, но и аз като Дени, няма начин в което и агрегатно състояние да се намирам, да помисля, камо ли нарека човека до мен лайно.

# 234
Дами, не разваляйте темата. На всичко публикувано ли ще се прави дисекция?

# 235
То вече не е смешно като трябва човек да се обяснява или даже оправдава защо се смее на нещо...

# 236
Като смешен виц, който трябва да се обяснява.

# 237
Цитат
Той проговори рано и на мислене и логика е по-добре двама възрастни взети заедно.

За 5-годишно става въпрос. И това не било мнение на родителите, а на психолог и още някакъв специалист, забравих какъв Grinning

# 238
  • София
А, 100% е мнение на психолог или друг специалист Joy
Доста майки мислят така за децата си...

# 239
По-добре, отколкото моят 14-годишен, който мисли като две 5-годишни.

Общи условия

Активация на акаунт