Смешки от форума - 42

• 84 989
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Между другото,в аптеките се продават тестове за ДНК. Взимате и проверявате от време на време...
А да бе, да вземе да излезе отрицателен тоя тест... Joy

# 451
Не знам как се пуска цитат от друга тема, но нещо от темата за Лидл :
"Извратените десерчета, и двата вида ли са на 50% намалени?"

# 452
Извратените десерчета, и двата вида ли са на 50% намалени?

За изварени става въпрос JoyJoyJoy

# 453
На автокоректора явно му е петъчно.

# 454
  • Другата България
Цитат
О, колко се радвам да намеря темата! Не че много ме успокоява, но поне да си споделя и аз вцепенението от визията с новите л.к! За толкова години все съм вадила документи, правила съм си снимки, къде стават, къде- не, но такваз потрес никога не съм излизала!
Вярно, че съм натрупала годинки, не се гримирам и и си отидох натюр, ама още като ме снима машината и като видях резултата и отказах да приема тоз фасон. Явно съм била много възмутена, защото служителите ми направиха цяла сесия- замятах коса, трих гланц, какво ли не правих- гледам се в огледалото-абе нормално изглеждам, снима ме машината- олелемале! Жената ми каза, че снимките са с много висока резолюция и малко ще се притъпи при печата. Викам си, айде- каквото такова.НОО като я получих новата л.к и направо й казах на жената- не я искам, връщам ви я Laughing Значиии все едно съм минала през някакво приложение от тия дето състаряват, да се видиш след десетки години, отделно дето все ми казваха да си повдигна брадичката и погледа ми е схлупен, отделно  торбища под очите, лунички и някакви линии от самата пластика по лицето ми от което от цялата работа се вижда един нос. Laughing Викам си да се хвана за нещо позитивно да я приема- ма не става, караконджулък. Разстроих се аз и директно си казах на жената- искам да я преиздам! И всъщност се оказа, че това е допустимо, не подлежи на санкция, защото закконът казвал само ако и изтече валидността, че има глоба, но нищо не казва за повод и брой преиздавания, и де факто ако реша отивам- и пак ме  снимат , и пак си я сменям.. Попитах дали има такива случаи и ми казаха, че да, което много странно ми се стори.  Тука малко ми е съмнително дали е така и може да попитам в още една служба.
Ето минаха няколко дни-всеки път като я погледна и се сепвам. Еми това ми е личния документ, може ли да приличам на старческата си и то току-що събудена версия и то на фона на симпатичната ми предишна снимка, когато си вадихме образите без изобщо да знаем как ще излезем.
Нямам си сякаш проблеми, ама наистина се развълнувах и сериозно обмислям да повторя процедурата преди да съм вкарала новата л.к в действие, но вече специално ще се нагримоцам- съмнява ме по-зле да мога да изляза.
Средна работа да беше- все ми е тая, ама да получавам конвулсии като се погледна... Точно както е написал някой  от вас по-горе- абе не съм аз бе! Представям си някой ми казва "дайте ми личната си карта", давам я и той се стряска! Не ща така!

# 455
  • France
Влизам ù в положението. И моята снимка е ужасна. Един нос и толкоз.

# 456
Линк?

И на моята съм така, бях на около 25 тогава, изглеждам на 45+... И аз съм се чудела специална програма за съсипване на снимките ли имат 🤣🤣🤣

# 457
Странно, а аз на моята лична карта, която скоро изтича, изглеждам подмладена. да видим как ще е следващата.

# 458
Странно, а аз на моята лична карта, която скоро изтича, изглеждам подмладена. да видим как ще е следващата.

Кажи къде? Отивам там за подмладена снимка на документите.
Не ща и аз да изглеждам като караконджул. 😆

# 459
Районното на "Марин Дринов" Simple Smile

# 460
Линк?

И на моята съм така, бях на около 25 тогава, изглеждам на 45+... И аз съм се чудела специална програма за съсипване на снимките ли имат 🤣🤣🤣

Умрях от смях! И аз се стряскам от снимката на книжката си, но тя е много неясна, затова. Иначе наскоро се снимах за личен документ на работа, чак аз се харесах!
Той младежа от секюрити отдела ми казва да гледам нагоре, и аз гледам, а той ме поднасял. Усмихната излязох на снимката!

# 461
Абе страховити са си повечето снимки на такива документи. Айде, аз моята не я поглеждам, обаче хора дето заради работата си по цял ден гледат такива... чудила съм се дали им плащат вредни Grinning

# 462
...... чудила съм се дали им плащат вредни Grinning

Топ 🤣🤣🤣

Аз и на книжката съм много зле, ама там си е по моя вина. Бях се гримирала за работа, дето рядко слагам молив на клепачите, баш тогава бях сложила и инструкторката ме взима за кормуване и ми казва, че и трябва до днес снимката. Директно ме закара във фотото, та....

# 463
  • Euskal Herria
Лятото, като се прибирахме към България, сръбският граничен полицай пет минути съсредоточено местеше поглед от личната ми карта към мен и обратно. Накрая му викам "Аз съм, аз съм, ама вече съм стара..."  Той се разсмя: "Ех, Яно, Яно..." и ми върна картата.  Ами какво няма да се чуди - 20 години разлика има. Когато я подменях, служителката ме изгледа и ми каза "Ааа, същата сте си, ще ви оставя старата снимка". И така още 10 години.
Сега я поднових, актуално е фотото. Пак смях в районното - служителката ми предложи, ако искам, да ме снима още няколко пъти, ако не се харесвам. И като й отговорих "Ааа, няма смисъл, по-млада и по-хубава няма да стана, каквато е, такава", развеселих дамите зад гишетата.

# 464
И аз намазах още 10 години със старата снимка. Почти 25 години разлика ще имаме, ако изкарам до края с тази лк 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт