Смешки от форума - 42

• 85 003
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Тъкмо същото исках да разкажа и аз, лятото си вадих нов паспорт. Служителката като видя снимката два пъти ме пита не искам ли да ме снима пак Grinning но така им бях набрала, четири пъти ме разкарваха до районното за нищо, и накрая изобщо не ме интересуваше как изглеждам, исках просто цялото нещо да приключи.

# 466
Е, как със старите снимки? Никой не ми гледа стара снимка, снимат си направо, както е по закон.

# 467
Ще си помисли човек, не могат някакъв ИИ да сложат да разкрасяват снимките, те наборките холивудски актриси откога  фотошопват, дийпфейкове правят, време е някой и с паспортния бизнес един щадящ алгоритъм да измисли.

# 468
Целта е да те разпознават на живо.
Не да приличаме всички на аниме герои.

# 469
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз баш на анимационен герой го докарвам.
оная с метлата. Wink

# 470
Щом те разпознават и с метлата.

# 471
  • Somewhere beyond the moon and stars
Абе страховити са си повечето снимки на такива документи. Айде, аз моята не я поглеждам, обаче хора дето заради работата си по цял ден гледат такива... чудила съм се дали им плащат вредни Grinning
Изобщо не се задълбочават толкова, ако няма някаква драстична промяна между снимката и човека. Например в случай на сваляне на много тегло, 30-40 кг.
Безсрамно си признавам, че обръщам внимание на снимките на паспортите на бебета, винаги са ужасно сладки.

# 472
оная с метлата. Wink
После да се чуди човек кви са тези космически глоби.
Скорост, паркиране, тинтири минтири. Според снимката ги плющят. Scream

# 473

Разсмя ме сред нощите.

# 474
Абе страховити са си повечето снимки на такива документи. Айде, аз моята не я поглеждам, обаче хора дето заради работата си по цял ден гледат такива... чудила съм се дали им плащат вредни Grinning
Изобщо не се задълбочават толкова, ако няма някаква драстична промяна между снимката и човека. Например в случай на сваляне на много тегло, 30-40 кг.
Безсрамно си признавам, че обръщам внимание на снимките на паспортите на бебета, винаги са ужасно сладки.
По-малко ще ги мисля тия хора след това изказване, наистина ми звучеше депресиращо ако трябва по сто пъти на ден да се взираш в такива снимки... То на половината не знаеш това насреща ти човек ли е изобщо, не знам какво обучение трябва че по тях да познаеш дали е същата физиономията.

# 475
  • София
Сменях си лк, когато вадих на дъщеря ми първата. Тя застана, щрак и излезе като холивудска звезда. А с мен мъка - 1 снимка, втора, трета, десета, жената ме гледа съжалително. Накрая попита сигурна ли съм, че съм й майка.

# 476
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сменях си лк, когато вадих на дъщеря ми първата. Тя застана, щрак и излезе като холивудска звезда. А с мен мъка - 1 снимка, втора, трета, десета, жената ме гледа съжалително. Накрая попита сигурна ли съм, че съм й майка.
Дам, рядко има съмнения за майчинството Grinning Ми не всички сме поразяващо красиви, ама може и малко такт да има.

# 477
Цитат
Импулсен човек е
Smiley

# 478
Ох, аз го прочетох в основната тема, като правилното "импулсивен"...🤣 Но сега си давам сметка, че и импулсен става, предвид особата за която се коментира... Така, че грешката е вярна 🤣🤣🤣😆

# 479
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оная с метлата. Wink

ако се гледаше снимката трябваше или да ме върдворят в спезиализирано заведение или да меприберат до живот. като масов убиец психопат съм.

а само година по-рано, в друг офис ан БДС съм си аз. или са сменили софтуера или на места не знаят как да работят с техниката, но е факт, че на новия паспорт не се разпознавам.

телефона ми загрява и батерията се е издула, ще гръмне.
според половинката вече има и второ доказателство, че съм от "ония" Wink

Общи условия

Активация на акаунт