Смешки от форума - 42

• 84 947
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Сф
От темата " С какво ви дразнят комшиите" , в случая отвъд океана Joy Joy
Цитат
4та година живеем в този жилищен комплекс. Не ме дразни комшия, а не е да няма кукумявки.
Добре, може би от първия етаж бившата полицайка, вече пенсионер, от Ню Йорк,
знае мъжа ми точно в колко часа е излязъл за работа, и в колко се е прибрал. Малко ми идва крийпи...Trollface

На етажа имаме бивш адвокат (загубил лиценза) който ми е много странен, обикаля гол до кръста паркинга и постоянно псува приятелката си. Знам, че е въоражен, има стикер на вратата си, за това съм винаги мила и усмихната с него...да не ми тегли куршума за няма нищо.

На 2 рия етаж има едни виетнамци, много смърди от тях на някакви странни неща. Но не мога копче да им кажа, понеже те говорят само техния си език. Индийците до тях същата работа.

Най се имам със сръбкинята пак от ет 2, нищо че е лека жена и си търси трети мъж...
Със ямайците от нашия етаж съм на здравей/здрасти, понеже с тях сме като слънцето и луната, демек нищо общо.

Не ме дразнят комшиите, радвам се че ги имам.

# 556
  • София
Това е от сериала "Не съм от тях, как'Сийке" Simple Smile)).

# 557
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В една от коментарните риалити теми снизходително отхвърлят познанията ми по български Grinning:
Цитат
Цитат
Марина се записа в аналите на предаването с крилата мисъл:
Знам, че е грешка, ама па толкова правилна... Joy
Впоследствие се оказа, че не знаела думата. Но пък се оказва, че знае, че е грешка. Rolling Eyes Понякога се чудя защо на някои хора им е по-лесно да отделят време, за да се изложат, отколкото да отделят време да проверят, когато не знаят нещо.

# 558
Е, тя ако знаеше думата нямаше да напише забележката Simple Smile
А и се е била съсредоточила в друго, явно. Сещам за вица "не искам АНАЛгин, искам нещо за през устата". Или за "АНАЛлизатор". Та ако контекстът е бил подходящ може за това да е мислила и като добавим непознаването на думата (рядка в днешно време) всичко се подрежда Simple Smile

# 559
И аз се чудя в много теми, като пише нещо дето не съм го чувала е много по-лесно да потърся в Гугъл за две секунди, вместо да питам какво значи и да чакам евентуааално някой да ми отговори. Но си е практика.

# 560
По-скоро практиката не е когато някой знае, че не е чувал нещо, а когато си мисли, че знае, ама всъщност не.

# 561
  • Deutschland/HE
Тя използва анали, в смисъл летописите, хрониките на предаването или има нещо друго предвид?

Не схванах смешката Sad

# 562
Черна станция, нищо в поста ми няма общо и не препраща към асоциация с това, за което съфорумката си мисли. Ако имаше някаква игра на думи, за какво бих го изпляскала в тази тема? Ето го целия цитат, за да не се съмняваш:
Цитат
Марина се записа в аналите на предаването с крилата мисъл: "Ще помисля много сериозно, но не възлагам големи надежди." Joy Споко, Маринче, ние също не възлагаме големи надежди, да не кажа никакви, че можеш да мислиш.

colibri, да, използвам "анали" в буквалния смисъл на думата, но съфорумката смята, че такава дума няма, а в същото време очевидно си прави някаква асоциация с "анален".

# 563
Цитат
Поддържаната /наконтена по нашенски Wink / жена показва само колко е отчаяна. В този смисъл мъжете, които я забелязват не си казват /ах колко е хубава/, а /при тая може и да мине/.

# 564
Ааа, казвали си. Ми, то всичко могат да си казват. Да си говориш със себе си не е забранено, макар да не е препоръчително Joy

# 565
А, ако ще си казват такива мъдрости като в цитата, даже по-добре само със себе си да ги дискутират Joy

# 566
Цитат
Поддържаната /наконтена по нашенски Wink / жена показва само колко е отчаяна. В този смисъл мъжете, които я забелязват не си казват /ах колко е хубава/, а /при тая може и да мине/.

И като не мине, я обявяват за курва. Simple Smile

# 567
Надникнах и донесох това Simple Smile
Не зная колко от вас знаят/помнят езика Есперанто и дали ще ви е смешно, на мен ми е много.
Цитат
Но пък развален английски всеки е свободен да говори и без това заприлича на есперанто

# 568
Като споменахте автокоректор, днес попаднах на подобна грешка, която ме разсмя:
Цитат
ние като жени лежим на тревата и спим с жабите а милите те молят за надуваем матрак, който да си носят с тях въпреки, че нямахме право на лични вежди и пособия.

# 569
Цитат
Подобни словоизлияния не са породени агресия, а от висш интелект.
Ще проявя самоирония и ще си сипя една ракия, нали съм Ганьо пия ракия, не уиски. JoyJoyJoy
Цитат
Поне си пусни Моцарт, докато пиеш ракията. Не бъди пълен балкански пропадняк.
Тук сме родени и правени във Виенски дворци, под музиката на Вивалди, Бах и Моцарт!
Не ни сваляй коефицента на интелегентност!
А ако заиграеш и хоро след втората ракия, директно ти късаме българското гражданство, селянке!

Общи условия

Активация на акаунт