ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 485
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Не разбирам защо човек с паник атаки и хранително разстройство ще се бута да влиза в риалити със сестра си, което 100% ще генерира обсъждане и коментари, които ще подействат като тригър. По-мъдро ми се струва да си гледаш живота отвън, но какво ли разбирам.

Съжалявам, но хич не мога да и приема страховете от болници и игли сериозно. Като си е бола устата и е легнала под ножа да си слага силикон явно не я било страх.

И аз не харесвам Мария. Физиономията, излъчването, целият и фасон - не.
+1
С толкова много убождания е свързана и операцията за уголемяване на бюст и на устни.
За устните пък са толкова много на брой, регулярно във времето за поддръжка.
Като нищо може и убождания с бейби ботокс да има, пак регулярно във времето.

Включително си мисля, че който има страх от игли и убождания, не издържа (не може) дори да си гледа абоката,  камо ли да го снима....

# 166
Миналата година, когато вече беше известно на медиите, че Маги ще участва, въпреки че не беше публично потвърдено, а снимките бяха приключили, тя си пускаше сълзливи сторита в инстаграм с картинки от “Спящата красавица”. Беше нещо от сорта на “нашата приказка ми беше любима”. Сега разбирам защо. Joy Даже бях публикувала и скрийншот в старите теми, ако някой иска да провери.

Не знам дали си спомняте, но в тази приказка принцесата се казва Аврора. Плашещо е как се обсебва тази жена. Типична Pickmeisha. Mask
Има нещо много дразнещо в нея. Иначе предполагам не е лоша.

# 167
Записвам се, всички ме дразнят - едни, че са каквито са, други, че не съм и аз като тях (Надежда)… Frowning1
Надявам се скоро драмите да намалеят, че са прекалили в този сезон.

# 168
Двете изгонени ергенки: Хриси ( психолоУжката) и Мери ( абонираната разведена) са се сдушили с Кобилкина и предлагат някакви безплатни абонаменти за курсове. Явно единият ще е как да излъжеш един мъж да се ожени за теб, вторият - как да го побъркаш, и третият - как да се разведеш.

# 169
Щом гласят трансфер за Оливие, явно затова навсякъде се мъчат да отричат тази история. Не щот Габриела им е важна, а защото клуба ще загуби от продажбата на скандален в момента играч . Предполагам Домусчиеви никак няма да са доволни и може и те да натискат където трябва да не се говори с имена. Часовника на гибона отброява последни мигове със спонсор.

# 170
  • Бургас
Извън темата : Къде мога да гледам сезон 1?

# 171
Изгледах Надскаст с Поли Недкова. Значи, много повърхностни разсъждения и накрая вече даже задаваше въпроси "Колко мислите, че още ще продължаваме тук?", защото явно имаше друга уговорка. На мястото на водещите бих се почувствал доста неприятно...
Разсъжденията й за участничките бяха ок, но като цяло предната гостенка - Йоана беше доста по-подготвена, и някак си с желание обсъждаше, не бързаше да си ходи и не пишеше съобщения по време на снимките.
Иначе няма сила, която да ме накара да изгледам епизода им с Габриела.

# 172
Предвид последния скандал около голямата ЛЪЖА как някой бил влязъл за друго, а не за любовта. Добре де, има ли изобщо нормален човек, дори и да е много тъп, който да си въобрази, че ще намери любовта в риалити. Включително и самия ерген. Ми то е ясно, че никой не търси любовта вътре, защо се прави чак такава огромна драма не мога да разбера. Отделен е въпросът какви са тия половинки дето са склонни да гледат приятелките си да се натискат с някой .."мазник" (по Ауткаст) па дори и само заради шоуто.

# 173
  • София
Мале чак и нова тема има. Цоп в нея. 
Не симпатизирам на никой отбор.
Хайде дано по-бързо да замина Барбарина, Киара. Виктория. Тея може да поостане още малко за разварата на събитията.
Още на първо, не романтично място с Алеко, любимка ми е Силви. А за любовта са Мария , Катя, Нани и Маги.
За следващ завалия не видях някой да е преложил Туджарката например, ще е интересно, с неговите стратегии.  Иначе Аръков би могъл също.

# 174
  • София
На мен ми се гледат хора, които умеят да флиртуват, да има закачки, да е весело. Да не е само изкуствено превъзнасяне и комплименти.

Обаче за целта трябва нов продуцент да си изберем , а пък чак след това ерген.

# 175
  • тук и там
Да се запиша за новата тема,без малко да ви изтърва.Само скандалите крепят формата,та ще се нагледаме на такива .

# 176
На мен ми се гледат хора, които умеят да флиртуват, да има закачки, да е весело. Да не е само изкуствено превъзнасяне и комплименти.

Обаче за целта трябва нов продуцент да си изберем , а пък чак след това ерген.

Да, не само ергенът и момите, ами и екипът, който седи зад всичко, е от голямо значение за целия тон на предаването. Не знам дали от хАмериканска страна има някакви изисквания, които да се спазват?

# 177
Гледах промото, това по-дългото за другия епизод с извращенията на Теа. Маги седнала при Бобра, Киара и Валерия. Много странно. Но и Надя не беше ли в кюпа, които викаха по Силви, сега покажи ми картите…

# 178
Здравейте, благодаря за темата!
Гласувах за...никого..Grinning

Тази година нищо ,,пасторално,, няма Joy

Връщам се да чета.

# 179
Предвид последния скандал около голямата ЛЪЖА как някой бил влязъл за друго, а не за любовта. Добре де, има ли изобщо нормален човек, дори и да е много тъп, който да си въобрази, че ще намери любовта в риалити. Включително и самия ерген. Ми то е ясно, че никой не търси любовта вътре, защо се прави чак такава огромна драма не мога да разбера. Отделен е въпросът какви са тия половинки дето са склонни да гледат приятелките си да се натискат с някой .."мазник" (по Ауткаст) па дори и само заради шоуто.
Не мога да се съглася напълно. Ако са се хванали на хорото, да го играят до край. А не “Писна ми тук, я да кажа на Алек истината, че да ме изгони”. А за натискането… Конретно двете, които уж имат гаджета (Габриела и Васка) не са се натискали с него. И добре че е така, че Габа хич не ща да я гледам как обменя лиги с някой.

Общи условия

Активация на акаунт