ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 476
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 180
Чета малко назад, но...
Вие за Памела не сте разбрали!
Тя жената чак след гърди и устни е развила фобията Grin

П.С. Въпреки иронията ми, надявам се да се възстанови бързо!

# 181
Как се разбра че Васка има гадже?

# 182
Как се разбра че Васка има гадже?
В темата за спойлерите го пишеше отдавна.

# 183
Вече има и доста статии за Василиса Безгласна,че има гадже.

# 184
На дамското розораздаване я изрязаха Васка. Ясно е че не е случайно, но дали ще има и с нея подобен скандал?

# 185
Аз не разбирам защо влизат като имат гаджета? Явно гаджето не дава да се натискат с ергенът. Какъв е смисъла тогава, в това шоу ако не си активен и готов на "романтика" автоматично ставаш борче. Очевидно търсят популярност, но така няма как да я получат. Продуцентите нямат интерес да влизат обвързани моми, които да търкат диваните.

# 186
На дамското розораздаване я изрязаха Васка. Ясно е че не е случайно, но дали ще има и с нея подобен скандал?
Не мисля. Тя в толкова игнорирана от продукцията, а и Алек няма интерес към нея (за разлика от Памела). Нещо като кофти версия на Поли от миналия сезон ми е.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 20:43 от Lilly_85

# 187
  • софия
Аз имам обяснение, защо влизат момичета с гаджета. Продукцията сама си го направи. В първи сезон ергенът си влезе сгаджосан отвън. Във втори се бяха сгаджосали преди снимките. Коя ще се запише за този водевил с идеята да намери любовта на живота си вътре. Каквото са си постлали Тушев и компания, такова ще жънат.

# 188
Аз имам обяснение, защо влизат момичета с гаджета. Продукцията сама си го направи. В първи сезон ергенът си влезе сгаджосан отвън. Във втори се бяха сгаджосали преди снимките. Коя ще се запише за този водевил с идеята да намери любовта на живота си вътре. Каквото са си постлали Тушев и компания, такова ще жънат.

Аз явно съм назад с информацията, наистина ли са били сгаджосани преди стартирането на снимките? За Валерия и Евгени говоря.

# 189

Слабе, може сега да са решили със сестрите да дадат урок на бъдещите кандидатки  GrinningFlowers Rose

# 190
Аз в цялата ситуация с гаджетата за друго се чудя - хубаво, тя няма да се натиска с Алеко, обаче реално колко те обича този мъж отвън и колко точно държи на теб, за да няма нищо против девойката да се появи в предаване, в което публично ще се бори за съвсем друг мъж. Примерно дълбоко се съмнявам мъжът ми да се съгласи на това, дори когато бяхме гаджета.

# 191
А Капитонова? Нали и тя си има гадже с което по някаква случайност са скъсали точно преди влизането ѝ. А пък точно след излизането ѝ са подновили връзката. Уж.

# 192
  • София
Ако си има по- официална жена от тебе, няма право на глас Grinning

# 193
Докато вървяха снимките, самият мъж на една от участничките се беше похвалил пред ММ, че жена му е вътре. Така и не разбрах коя е, но явно възприемат предаването като голям бъзик. 😁

# 194
  • Варна
Докато вървяха снимките, самият мъж на една от участничките се беше похвалил пред ММ, че жена му е вътре. Така и не разбрах коя е, но явно възприемат предаването като голям бъзик. 😁
Стига, бе...Егати подигравката!
Този мъж грам самоуважение няма.

Общи условия

Активация на акаунт