ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 997
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 435
Много полезен епизод. Сими вече е в списъка ми с дестинации🙂
Теа е с много кофти, за нея комбинация. Оскъдни ораторски данни, с неспирен стремеж и с нулева способност да понася отпор.
В положителния смисъл е много чувствително и будно момиче, но нещо в развитието се е объркало.

# 436
  • София
Силви дали наистина е такава в живота... Иска срещи и да мляска Алек.
Точно на гладна кокошка ми прилича..
Може ли всички да са толкова зле?!?!!?

Не знам, наистина понякога се чудя какви хора съществуват и как оцеляват, странни са ми. За мен дори да мислиш нещо подобно, не следва да го изцепиш.. дали търси внимание, дали търси любов, не мога да я разгадая вече.

# 437
За мен трябва просто поведението на Маги да е роля.. та коя жена доброволно ще се излага толкова много, че и по телевизията? Тя това достойнство за нищо го няма

# 438
Кажи честно "ти си всичко!"...?!!! Trollface Няма жена на 37, която има достатъчно акъл, да каже такова нещо на мъж в ситуация като цялата тази - шоу, още 20 и кусур моми в конкуренция за мъж, който е нам си колко години по-млад от нея, три пейкинга  с него и 4 първи рози! Хептен ни взеха за гъби.
Е, миналата година на Елена повярваха, защо и Маги да не заложи на същото 😃 Подготвяла се е тя, старо куче е.

# 439
Барбара успя да затръшне устата на логореята Теа 😄 Невероятно, но факт.. Коя зодия е Барбара, респектираща някоя

# 440
Олее Магдалена е страшна лепка, направо ми стана неудобно как му се подмазва. Май и Алек леко се шашна.

# 441
Сигурно ли е, че Силви не е на 16 години?

Ментално и на по-малко.

# 442
Кажи честно "ти си всичко!"...?!!! Trollface Няма жена на 37, която има достатъчно акъл, да каже такова нещо на мъж в ситуация като цялата тази - шоу, още 20 и кусур моми в конкуренция за мъж, който е нам си колко години по-млад от нея, три пейкинга  с него и 4 първи рози! Хептен ни взеха за гъби.
Е, миналата година на Елена повярваха, защо и Маги да не заложи на същото 😃 Подготвяла се е тя, старо куче е.

Нищо не е разбрала. Елена ескалира постепенно. Маги "скача в дълбокото" от първия момент и във всеки епизод

# 443
Зодиите са в първия пост.

# 444
Барбара успя да затръшне устата на логореята Теа 😄 Невероятно, но факт.. Коя зодия е Барбара, респектираща някоя

Барбара е зодия батка.

# 445
По китайският сигурно е зодия бик Grinning

# 446
Ако на 37 нямаш партньор, дете, отписан си от Надя. Като прибавим и простотията за 7-те години...
И тая минава за интелигентна...
Защо? И аз мисля нещо подобно. Абсолютно абсурдно е зряла, интелигентна и успешна жена да се запише за подобно шоу.Ако все пак се запише, подобно поведение още по-малко е обяснимо. Освен това ергенът е с 9 години по-малък?! Грам не мога да повярвам, че тази жена е вътре за това момченце, че се е и влюбила в него. Ако не чисто луда, е напълно отчаяна и откачила...

# 447
Сигурно ли е, че Силви не е на 16 години?

Ментално и на по-малко.
Как може таков нещо?!??
Тя е интелигентна и високо образована.🤫
Аз се опитвам да я приемам с чувство за хумор.

# 448
Магдалена и Виктория без грим имат някаква прилика… А сега Надежда с новите устни, също е в отбора им😀😃

# 449
Викито много се издава, че не е стъпвала на яхта.

Общи условия

Активация на акаунт