ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 267
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 855
Не мога да  коментирам, че не гледах много, но видях целувката на ергена с Виктория, видях и очите му. Толкова радост и интерес  показваше. , сякаш всеки момент ще я схруска. Нарочно ли се държи така, каква е тази игра, към Маги и Надето не съм виждала такива погледи.А за Криси- горджъс, изумена съм как не може да състави  едно нормално изречение, от забавянето в говора ли от какво, забравя какво е казала в началото като дума, род, и става в повечето случаи - " една гаща плява за магарето " . Каква писателка е.

# 856
  • тук и там
Силви си се подиграва с останалите участнички и се кефи на реакциите им с картите.Колкото до самите карти и криенето на ножове,взаимствано е пак от първи сезон.Там Александра размята карти и я обявиха за вещица.За криенето на ножове изтече информация че се е случвало в първи сезон,аз съм изпуснала,но е имало някаква девойка там с психични проблеми,и то сериозни.Изтече инфо,че или е направила кака или беше уринирала на леглото на Александра..Та за Силви са взели от първи сезон и изкуствено я превръщат в психопат,само шоу да става ..

# 857
Валерия е трагична, не мога повече да я гледам или слушам.

Силви ме забавлява, дано ги подлуди. Grinning

# 858
Почти не гледах епизода снощи. Видях почти цялата среща с Маги и не съм уау. Супер слабо изпълнение за самодейните актьори. Особено Маги зверски преиграваше.
В тази част видях и играта и драмата как Теа трябва да мълчи. Супер досадно е това момиче.
Явно е изпидуркал Васка, което за мен е странно решение, не знам дали има някакво логично обяснения от епизода.

# 859
Викиту и на мен ми става все по-симпатична и мисля, че ако не е тя това шоу хептен нямаше да става за гледане. Нейните коментари и реакции са ми забавни, спонтанни са а не заучени. И Алек оценява това в нея. Честно казано ме изненада настървението с което и се нахвърли..пиян ли беше..ама даже тя беше изненадана май.
Силвиту ми е другата интересна шматка. Както бях писала при нея има огромна бездна между това, което е и действията и и това, което тя си мисли, че трябва да бъде и показва. Тя просто е в неведение за себе си. Откъм действия е супер адекватна. И сега е ясно, че така и писна от простотии, че го удари на гавра - взе да дрънка глупости как иска да се целува, не да се трепе и да пърха с мигли, да прави физиономии и да се прави на караконджул...щото просто иначе ще умре от досада. Пък честно аз даже не си я представям в целуваческа роля...малко ми е като детенце, което си играе на жена. Та Силви не трябва да се слуша какви ги декламира. Трябва да се гледа когато действа спонтанно. Проблемът и е това, че е далеч от самата себе си, не се познава, не се усеща, няма връзка с това, което наистина е, а то е хубаво и изплува когато е в стресова ситуация и няма време да си измисля образ.
Васка - боже не бях виждала досега толкова празен поглед. Поглед който крещи - хич и не търси нещо в мен щото няма нищо там. Празнота, но не духовна, а тъпа и посредствена. Леле какви образи има тука, изобщо не съм съгласна, че подборът е лош.
.Другите не са ми интересни. На раздаването доста се притесних докато не даде роза на Марийчето и си казах, че ако изгони нея няма да гледам повече.
Горджъса вече едва я издържам. Барбара също. Магдалена даже не ми се коментира това недоразумение. Ми като не можеш да играеш къде си тръгнала? Фалш отвсякъде. Да се учи от Викиту .
Та това е, две неутрални - Нани и Катя, 3-4 интересни Вики, Силви, Мария, Надя донякъде, другите дори и коментар не заслужават. Милена е извън класацията, с особено мнение.

# 860
Догледах си епизода тази сутрин. Лично аз смятам целувката за доста интимен и чувствен момент и когато има толкова целувки, всичко се обезмисля. Седя и се чудя, добре де сега коя наистина харесва и му е приятно да целува?!
Относно темата с годините и разликата във възрастта, някак по-прието в обществото е мъжа да е по-голям. Не казвам, че обратното е лошо, стига хората да имат сходни интереси, характери и да се обичат.
Не ми харесаха изказвания, че едва ли не след 30-35 години вече си "дърт, стар" и гониш последния влак.

# 861
Мале страхотен тен. Тук много добре изглежда, супер екзотична красота.

Виждам, че е изгонил Васка, време беше. Не съм гледала промото, но ви чета, че Милена била изплашена за живота си от Силви!?

# 862
Те това за последния влак го казват на Маги и е всеобщото мнение на мади и по-възрастни, по-скоро е лично, отколкото нещо към 'дъртите'. Grinning

# 863
Убедена съм, че Алек е взел хонорар, за да целуне така жарко Виктория.

# 864
  • София
Не бях поглеждала анкетата. В шок съм, че толкова много хора харесват Йоана, Надя и Виктория.

# 865
А Силвиту горкото дори не може да разпознае кой и е приятел и кой враг. Горджъса  бълва змии и гущери срещу нея, а тя "ти си ми приятелка". Горкото малко Силви, кой го заключи в тая  клетка та го скри от самото него. За нея ми е по-жал отколкото за Милена. Милена поне е наясно с травмите си, дефицитите си и донякъде има план за справяне, работи над себе си. А това милото е в пълно неведение.

# 866
Сега загледах пак срещата с Виктория. Имаше много нежност в погледа му. Преди първия път да я целуне, гледаше малко странно, но след това погледът му стана един изпълнен с топлина. След това се гушнаха и при следващата, по-дълга, по-дълбоко целувка изглеждаше наистина, че я иска. Което, признавам си, ме учуди. А Виктория наистина се дължи като хлътнала жена.
Между другото, Виктория снощи изглеждаше много добре. Червеното червило и отива, косата ѝ беше хубава и роклята ѝ отиваше. Не е някоя голяма красавица. Но продължавам да твърдя, че ако си намали устните, погрижи се за зъбите (но не да си прави тип фалшивите холивудски усмивки, а просто да ги изправи) и качи някой килограм, ще изглежда много по-добре.

# 867
  • Варна
Тая Горджъс не мога да я слушам как говори бАААвно и интелигЕЕЕнтно...

Имам чувството, че го прави, защото се наблюдава и най-вече слуша "отстрани" и се кефи сама на себе си колко е умна, как интелигентно се изразява, как не говори на диалект...

# 868
Силви си се подиграва с останалите участнички и се кефи на реакциите им с картите.Колкото до самите карти и криенето на ножове,взаимствано е пак от първи сезон.Там Александра размята карти и я обявиха за вещица.За криенето на ножове изтече информация че се е случвало в първи сезон,аз съм изпуснала,но е имало някаква девойка там с психични проблеми,и то сериозни.Изтече инфо,че или е направила кака или беше уринирала на леглото на Александра..Та за Силви са взели от първи сезон и изкуствено я превръщат в психопат,само шоу да става ..

Слухът мисля беше, че Венета (пиянката) се е изпишкала върху леглото на алекдандра на изпроводяк

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 09:41 от popai_00

# 869
  • тук и там
Да, Венета е уринирала на леглото на Александра. Аз първи сезон го започнах късно и съм я изтървала, но извън сезон говореха за това и че чак се е налагало да пазят Александра и да я изведат от къщата.

Общи условия

Активация на акаунт