Нашите second hand находки- тема 50

• 98 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ПОДАРЯВАМ

Купени са от Обувките минала година. Чисто нови, мама си поръчала 38 номер, дошли са 39. Взела ги дни преди да замине на почивка,  след това ги забравила и изпуснала срока за връщане.
Естествена кожа, тъмно сини според мама, за мен не са точно тъмно сини, по-светли от тъмно / мастилено/ синьо.
Височината на тока е 6 см, според мама стават зя широк крак.

Обещани

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 19:06 от Алекс:)

# 421
  • София
Дами, забелязали ли сте някъде в София магазин, в който има обособена зона от XXL находки?

# 422
Дами, забелязали ли сте някъде в София магазин, в който има обособена зона от XXL находки?
В Мания има тебели за ХХL размер.

# 423
В Хумана виждам понякога.

# 424
Тази седмица се отбелязвам с две панталончета на промоция 2 бр за 1лв Wink  Кварталното магазинче искаше да заражда есенната колекция и разчистваше по-късите панталони.

Много харесах тези  - Sublevel, 100% памук, явно готина марка.

И заради далаверата взех, и светлите на Yessica пак симпатични, особено като им ударя една ютия Wink

# 425
Маратонки от чарити за 5 паунда
John Lewis

# 426
# 427
  • София
Здравейте!
Вчера нямаше какво да правя и отидох в Мания Д. Петков - последен ден на 5лв/кг. В интерес на истината нямам кой знае каква остра нужда от дрехи, обаче видях това клинче. По-скоро 1во го видях с размер "S", което е изключено да ми стане и много ме хвана яд, защото си личеше, че е ново, лъскаво и адски удобно (такова е Simple Smile ). Както и да е, прежалих и започнах да гледам нататък. И изведнъж - същото клинче, с етикетче, размер "L". Е, как мислите, дали не го пъхнах в кошницата веднага. След което видях това "космическо" потниче и с него се обзаведох. 1.08 ми излязоха 2те, направо без пари. Ама съм много доволна.

Mарката е Za-za

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 09:19 от Светулчица

# 428
Честито Wink
Аз в Хуманата ония ден скочих да търся дълги панталони и дънки. Цената беше 3лв бройката. От раз видях страхотни дънки Calvin Klein КЕФ! Уж мой размер ...
Не можах до дупето да ги закарам даже ... ем шанс.. други хубави (които да ми стават)не открих ...

# 429
# 430
  • София
Дами, някоя заменяла ли е закупени дрехи в Мания (пазя си бележката) Искам да си заменя 2 неща, но не съм сигурна как става. Само знам, че трябва да е в същия ден, в който са закупени тоест цената за кг да е същата (говоря за магазин със седмичен ценоразпис)

# 431
Вчера поръчах от Ремикс, но реших да платя с карта, защото освен безумно скъпата доставка вече има и допълнителна такса от 2 лв, ако платиш при получаване. Обаче плащането с картата не можа да се осъществи и ми изгоря талона за 20% отстъпка.

# 432
Вчера поръчах от Ремикс, но реших да платя с карта, защото освен безумно скъпата доставка вече има и допълнителна такса от 2 лв, ако платиш при получаване. Обаче плащането с картата не можа да се осъществи и ми изгоря талона за 20% отстъпка.

Преди 2 дни поръчах , винаги плащам с карта и нямах проблем . Имате ли настройки да се плаща онлайн с картата?

# 433
При мен дори помни картата и не е нужно да въвеждам данните при вс.плащане.

# 434
На мен също ми се случи скоро, само че въобще не стигнах до плащане. Трябваше да докажа,че не съм робот, и да избирам различни изображения - е така и не им угодих, накрая се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт