Нашите second hand находки- тема 50

• 98 626
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Играчки има и в Шик Шик.

# 496
  • Mostly in my mind

# 497
Искаше ми се да имам по-високи обувки, тип над глезена. Не боти, а нещо като за сезона. Днес отидох до кварталната ВУ, (там имат прекрасен аутлет ВУ само за обувки на цени между 15-50+лв) и открих тези  намалени на 35лв. Почти неносени. Влюбих се! Точно това, което търсих!
*Платформата не е само бялото а до черната подметка под петата, но страшно удобни, а попринцип не нося високи обувки Simple Smile

New Look Black Knit Metal Trim Wedge Trainers

# 498
  • Sofia
Много харесвам такъв тип боти 😍

# 499
  • Sofia
Ами аз ги разбирам. Предполагам анализите им показват, че се създават нови и нови профили постоянно от които се поръчва само по веднъж. И когато дойде време за нова поръчка - нов профил.
Съвсем не само те налагат редукция, уви.

На противоречива информация попадам, но да попитам : Има ли Мания или не в един от двата огромни блока до метростанция ГМ Димитров?
Тези, които са зад спирката на 413 към Младост / 88 към Зоопарка.

Хумана има там.

# 500
Днес от Хумана по 2,50лв бройката за дребен. Риза  Ralf Lauren, която изглежда като нова и памучна жилетка Armani junior, която засега му е голяма.
Скрит текст:

# 501
Чудесни находки! И аз имах късмет днес, а много време не бях влизала в магазин

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 20:44 от Г-жа Рамацоти

# 502
А, тази сигурно е нова, не я знаех. Благодаря!

# 503
  • Пловдив

Това отчитам като находка на lego duplo, откривам го в чуждестранен сайт, син вариант за 30+$

# 504
  • София

Super-hiper-mega находка!
Преди морето, в края на юли реших, че искам сандали. Добре, обаче имах 2 чифта, единият, от които макар и вече носен, носен - става. И вече като се върнах реших, че в края на сезона ще намеря. Е, да, ама не. Тук - там търся - или няма нищо, което да ми грабне окото, или не са моя номер, или са скъпи (от Манията се влюбих в едни сандали, ама скъпи).  И днес влизам в един магазин в Люлин, дето го знам, че е скъпичък, щото повечето неща са нови. И гледам един щанд с нови обувки - сандали - 7.99 лв. И тези - харесват ми, моят номер са.
Чистак нови!
Юхуууууу!
Едит: А това долу вдясно са мустаците на едната котка, която реши да подуши как миришат

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 17:58 от Светулчица

# 505
Двете блузи са вискоза, по-широката с тънкото райе ще нося загащена в дънки, а другата - свободна.
Скрит текст:

# 506
Точно такива сандали тип удобно-спортно-елегантни си търсех цяло лято и не открих ... Честито Wink

# 507
  • София
Точно такива сандали тип удобно-спортно-елегантни си търсех цяло лято и не открих ... Честито Wink

Между другото имаше едни подобни (не същите, но пак-спортно-елегантни, макар и малко лъскави),  същия цвят, различен модел бяха, но щях да ги взема, само да бяха 1 номер по-големи. 37 ми бяха и леко ми малееха. Ако носиш този номер и ти харесат...

# 508
Светулчица, кой магазин е това?

# 509
Скрит текст:

Между другото имаше едни подобни (не същите, но пак-спортно-елегантни, макар и малко лъскави),  същия цвят, различен модел бяха, но щях да ги взема, само да бяха 1 номер по-големи. 37 ми бяха и леко ми малееха. Ако носиш този номер и ти харесат...
То супер, но съм от Пловдив ... Cry и съм номер 39 ...

Общи условия

Активация на акаунт