Нашите second hand находки- тема 50

• 97 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Панталонът е страхотен.

# 661
  • Ямбол
С ей това сако на Зара от Хумана се сдобих днес:

https://poshmark.com/listing/RARE-ZARA-Crane-Bird-Print-Blazer-J … 1nXm1ApQ6rBahe9hI

# 662
Да, имам 2  официални ,тънки блузи от Хумана едната е същия цвят почти,другата малко по светла и прозираща , ще си паснат с гащите и за по 3-4 лв парчето са супер

# 663
Слагам в скрит текст отговора от Мания по казуса с разминаването на цените на кг:
Скрит текст:
Здравейте!
Първо искам да благодаря за сигнала, търпението и толерантността,
която проявихте.
Сигналът Ви бе разгледан от служителите, управителя на магазина,
мениджърския състав и ИТ отдела.
Установено бе, че е имало комуникационно сървърно прекъсване, което е
довело до временен бъг в комуникацията между везната и ФУ касаеща
базовата цена на промокода. Грешката в нашите служители е, че не са
забелязали разликата в базовата цена на монитора за да се информира
своевременно IT отдела.
Искрено съжалявам за разочарованието Ви, но искам да Ви уверя че не е
оставена възможност на служителите да променят цената в каквато и да е
посока умишлено.
Спрямо проявеното невнимание на служителите сме взели необходимите мерки.
С цел да компенсираме огорчението Ви, както и да се извиним ще помоля
да приемете от нас компенсация в размер на сумата с която сте ощетена
/8,19лв/ , както и дреха по избор от секънд хенд сектора в магазина.
За целта ще помоля да потърсите управителя и да представите касовия
бон.

P.S Отново благодаря за обратната връзка и апелирам - за бързото
разрешаване на каквито и да е казуси да не се колебаете да потърсите
управителите ни, защото те са в магазините преди всичко заради Вас
нашите клиенти:)!

И след това си разсъждавам: ако е бил софтуерен проблем, то следва всички магазини да са го имали и съответно всички клиенти, на които е била приложена отстъпката, да са били ощетени по същия начин Thinking

Радвам се,че вашият казус е разрешен.  Не знам,за какво става дума,моля да бъда извинена,ако коментара ми не е  на място.
Но като кадър в търговията е най- лесно да се прехвърли вината на продавача Simple Smile IT  си измиват малко ръцете. Това е техен ангажимент,на първо място да си настроят везни и цени на PC- то.
  Разбирам и момичетата там. Ако е имало опашка,много хора ,понякога не успяват да обърнат внимание.Едва ли е умишлено от тяхна страна. Стават грешки. Случвало ми се е в техен магазин,да не е била активна промоцията рано сутрин.Мацките бяха така любезни да се свържат със съответният отдел. Така,че за мен по-скоро си е тяхна вина IT. ... След това момичетата Simple Smile Хубав ден

# 664
  • Mostly in my mind
Нашата Мания Фюжън е отново Мания секънд хенд. Даже и стария персонал на секънд хенд са върнали. От предишните хора, които работеха във Фюжъна, няма и помен. Какви са тези схеми не мога да ги разбера...

# 665
Нашата Мания Фюжън е отново Мания секънд хенд. Даже и стария персонал на секънд хенд са върнали. От предишните хора, които работеха във Фюжъна, няма и помен. Какви са тези схеми не мога да ги разбера...

При нас беше втора и аутлет,после стана само аутлет.От лятото е Цветомания. По едно време бяха на брой,сега пак са на Кг -39 лв -7 лв. За Бургас става дума Simple Smile

# 666
  • Mostly in my mind
Тази Цветомания пък за пръв път я чувам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667

Радвам се,че вашият казус е разрешен.  Не знам,за какво става дума,моля да бъда извинена,ако коментара ми не е  на място.
Но като кадър в търговията е най- лесно да се прехвърли вината на продавача Simple Smile IT  си измиват малко ръцете. Това е техен ангажимент,на първо място да си настроят везни и цени на PC- то.
  Разбирам и момичетата там. Ако е имало опашка,много хора ,понякога не успяват да обърнат внимание.Едва ли е умишлено от тяхна страна. Стават грешки. Случвало ми се е в техен магазин,да не е била активна промоцията рано сутрин.Мацките бяха така любезни да се свържат със съответният отдел. Така,че за мен по-скоро си е тяхна вина IT. ... След това момичетата Simple Smile Хубав ден

Не сте единствената работеща в търговията, също съм работила преди и в никакъв случай не съм обвинила персонала - пуснах сигнал за проверка и очевидно имам основание, потвърдено от получения отговор. Отстъпка е начислена, но не от цената за деня. И ако е както твърдят, че персолана не може да сменя цени, то е съвсем нормално да не проверяват точно това. И аз бих пропуснала при тези условия.

# 668
Здравейте,купих си тази туника,с доставката ми излезе 12 паунда.Взех си я за коледното парти,за 3-4 часа не си струва да инвестирам в ново.
Ще я комбинирам с дънки с камъни по джобовете и отпред в тъмно зелено.

Хубав ден и успешни покупки

# 669
Marga1977, чудесна е. Със здраве си я носете.

# 670

При нас беше втора и аутлет,после стана само аутлет.От лятото е Цветомания. По едно време бяха на брой,сега пак са на Кг -39 лв -7 лв. За Бургас става дума Simple Smile
Как падат цените, на седмица ли са пак?

# 671
Днешната находка 2,50 от Хумана - мека блузка с етикета 😍💜

# 672
Днес и утре са ниските цени в Мания-Димитър Петков-София .
Минах набързо, нищо не взех.
Напомням само заради цената...7 днес, утре-5лв за кг.

# 673
Ейй тамън щях да питам, златна си

# 674
  • Варна
От днес една семпла черна рокля от Хумана за 2.50 лв. Ще я нося докато съм бременна. После ще я подаря 😄, че такива модели по тялото никога не са ми стояли добре, сега съм изключение.

Общи условия

Активация на акаунт