Цветолечение на д-р Бах -10

• 7 587
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря, явно все още няма такъв.

https://galen.bg/kapki-na-dr-bach-psihotichni-sastoyaniya-komplekt

Комплектът съдържа: Капки на Dr. Bach №8 За спокойни мисли 30 мл. 1бр. + Капки на Dr. Bach №18 Стабилност 30 мл. 1 бр. + Капки на Dr. Bach №17 Чувствителност 30 мл. 1бр.

Поръчах този комплект, но не съм сигурна как да го ползвам. И трите вида заедно с редуване, или да започнем с единия, и после да продължим със следващия.
Моля, ако някой ги е ползвал, да сподели, ще съм благодарна.

# 91
Аз лично не ползвам такива готови комбинации и редовните в темата до колкото знам също. Имам си целия сет от 38 моно есенции и си правя нужната комбинация, често се случва да трябва след време да сменя някоя есенция в комбинацията.

# 92
  • София
За съжаление тепърва се запознавам с тях и ми е трудно сама да комбинирам. Докато бяхме в София, беше лесно, имахме си хомеопат, който ни даваше шишенца, приготвени от него и ги приемахме по схема (не бахови есенции, а от класическата хомеопатия), но откакто се преместихме в Русе, нямаме възможност да ходим, а и децата са големи вече. Просто навлизането в пубертета на малкия се оказа много тежко и още повече излизането, което му се отрази много пагубно на психиката и реших да опитам с капките на д-р Бах. Освен да започвам да чета и да се запознавам, но едва ли ще стане толкова бързо, колкото ми се иска.
Ще пробвам освен с тези, които поръчах, четох, че няма да навредят, ако не помогнат, дори и съвместно с други терапии, понеже в момента има изписан антипсихотик.

# 93
Терапия с психолог има ли щом са толкова тревожни нещата?
Иначе мисля, че достатъчно бързо може да се ориентираш в есенциите, погледни този сайт https://bachcenter-bg.com/bahova-terapiya/#38essences
Друг вариант е онлайн Бахов терапевт ако намериш.

# 94
  • София
Терапия с психолог има ли щом са толкова тревожни нещата?
Иначе мисля, че достатъчно бързо може да се ориентираш в есенциите, погледни този сайт https://bachcenter-bg.com/bahova-terapiya/#38essences
Погледнах, някои неща ми се изясниха, надявам се да можем да ги приложим.

Ходи на психолог, нямаше успех, той ни прати на психиатър, и там не можаха да му помогнат, сега търсим и други варианти. Сменихме психиатъра, той му изписа същия антипсихотик, но в друга доза. Проучвам сега други психолози в града, но синът ми не е много кооперативен и отказва да ходи редовно. Може би не беше успял да го предразположи, общо взето от няколко месеца се въртим в един омагьосан кръг.
Продължавам да чета.

# 95
Hobb а така чувствителен ли беше като дете?

# 96
  • София
Hobb а така чувствителен ли беше като дете?

Не, всичко започна миналото лято, сега е на 19. Като дете не е проявявал подобни симптоми, щяхме да забележим.
Майка ми е педагог с 35 год. стаж, сестра ми е психолог, но няма опит, наскоро завърши. Винаги е бил малко по-срамежлив, но сега е съвсем друг човек. Иначе си има компания, излиза всеки ден, не се е затворил вкъщи, но тези халюцинации ме притесняват. А напоследък и безсънието, казва, че тези натрапчиви мисли не му позволяват да се отпусне и да заспи. В началото отдавах всичко на прехода, пубертета и т.н., смятах, че това е някаква временна криза и ще премине, но минаха месеци. Има дни, когато е спокоен и все едно нищо не се е променило. Но има и такива дни, все по-често за съжаление, когато е нетърпимо, дори не желае да комуникира.

# 97
Да не пушат някакви боклуци с тази компания ?

# 98
Тъкмо това щях да кажа сигурно ли е, че не взема нещо. После другото което е изследване за дефицити на витамини и проверка на щитовидна жлеза!
П.П. писах на лични

# 99
  • София
Да не пушат някакви боклуци с тази компания ?

Първо това си помислих, дори и по-лошото. Той отрича. Веднага го заведох в три различни лаборатории, освен това купих и от полицейстите тестове, включително и от тези по аптеките. Няколко различни метода използвах, кръв, урина, слюнка и т.н. всички възможни тестове му направих, за 16 различни показателя. В продължение на времето повторих тестовете през няколко дни, през една-две седмици и когато се сетя, всички са отрицателни. Обикновени цигари пуши, после помислих, че е от енергийните напитки, спря да ги пие (надявам се да не ме лъже, за тях тестове не знам дали има). Изобщо всичко, което ми дойде като идея, го направих. Вече се изчерпах откъм идеи...

# 100
  • Бургас
hobb, внимавай, че от познати на лекарства съм чувала, че не им се отразяват добре есенциите, може би се получава някаква лечебна криза, и излизат истинските емоции, което е трудно за понасяне и тялото реагира с неприятни симптоми.Аз бих ти предложила да направиш констелация ако има къде.

# 101
Дано намерите лекар,който да успее да види проблемите и детето в неговата цялост.  И да търсите причината за състоянието,вместо само да лекувате последствията. Хормони,дефицити,вредни навици.
А терапията на Бах да ви е помощно ,но не основно средство.
Ако сте били доволни от класическата хомеопатия,продължете . Но изяснете причината.
Има една група във Фейсбук,, Хронични възпаления  и причини ,,. Там може да потърсите насоки от къде да започнете.
Желая ви успех !

Общи условия

Активация на акаунт