Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 11

• 31 266
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Преди 2 години беше много горещо по време на изпитите и тези, които рисуваха сутрин, бяха доста по-добре. Моята дъщеря предпочиташе сутрините и се радваше, че се е паднала сутрин, именно заради жегите следобед.

# 211
  • Варна
Миналата година на дъщеря ми служебно ѝ извиниха отсъствията за изпита в Хуманитарната /Варна /, питах класната, тя каза че няма нужда нищо да нося. Даже между другото в нашето училище много деца около датите на НВО и преди това изобщо не бяха на училище и не пишеха отсъствия.

# 212
Уж със записване, но никой не пита за имена... Пълен беше салонът.

# 213

питаха ме мен. име и фамилия

# 214
Здравейте
При кандидатстване в училище което е към Министерството на културата, вземат ли се под внимание матурите и успехът?

# 215
  • София
Здравейте
При кандидатстване в училище което е към Министерството на културата, вземат ли се под внимание матурите и успехът?
Не.

# 216

питаха ме мен. име и фамилия

А нас - не. Хм. Е, нищо, де. Записани сме, спокойна съм.

# 217
  • софия
Дано им е полезно на децата.

# 218
Моята девойка категорично ми отказа да ходи на тези консултации. Втръсна й от уроци тази година и я разбирам. Дано все пак се справи и без тях, в крайна сметка насила хубост не става.

# 219
И моята дава назад, но мисля да я пообедя. Надявам се да споделите, какви са впечатленията на децата, които са ходили на консултациите. Да знам дали да натискам.

# 220
И моята дава назад, но мисля да я пообедя. Надявам се да споделите, какви са впечатленията на децата, които са ходили на консултациите. Да знам дали да натискам.

На моята много са й допаднали. Всъщност толкова много, че сега водим точно обратния спор - тя иска да ходи и другата седмица, а пък аз се колебая, защото ще изпусне 2 седмици от училище, при това - последните две....

Иначе в салона бяха сложени може би 4-5 постановки (еднакви), като около всяка бяха наредени по 5-6 стола. Имаше и 3-4 учителя, които да гледат, помагат и обясняват.

# 221
  • Once there was a Hushpuppy...
Моят син беше много доволен от курсовете и отиде на всичките. В нашето училище ги бяха оформили до 6 юни и го спрях до края.
Съветвам ви да говорите с децата, какви са впечатленията им, дори да ги разпитвате за нещо различно, ако някой от преподавателите им е казал.
Желая успех на децата!
Въпреки, че за НУИИ не е достатъчно пожелание....

# 222
За деня на изпита към МОН - моето дете просто напомни устно предния ден на учителите и съучениците, че на следващия няма да отиде на училище, защото е на изпит. Не помня дали са ѝ извинили служебно отсъствията, или изобщо не са ѝ писали такива, но със сигурност не са ни искали извинителна бележка.
За жегата на следобедните изпити - в НГПИ има стаи, в които грее директно и става доста жега; в НГПГФ изложението е по-различно и може би не пече директно следобед, но пък като е нагряло от сутринта, вероятно пак е топло; в НУИИ детето беше сутринта, а аз никога не съм влизала, не знам как са разположени стаите и не мога да преценя. Но, понякога човек си има друга важна причина, по която му е по-добре да се падне следобед - лична или до натура.
За работите на децата - мернах няколко чудесни творби на едно талантливо дете тук, даже едната май съм я виждала на някакъв предходен етап, или е било нещо друго, но със същата техника. Аз в момента нямам подръка за показване, защото девойката сега събира всичко в училище за годишните конферанси. И нещо леко се е притеснила, та стискайте палци!

# 223
Аз в момента нямам подръка за показване, защото девойката сега събира всичко в училище за годишните конферанси. И нещо леко се е притеснила, та стискайте палци!

Стискам палци да оценят детето , неговите качества и творческите му експерименти! Нормално е да е притеснена, творците са много чувствителни натури, вечно в търсене, вечно недоволни от себе си, вечно подценяващи се...

При нас започна годишния изпит по рисуване. Ще рисуват 4 седмици подред в натура модел, утре е втората сесия. Правят го в часовете по рисуване и ще е 4 седмици за да съберат часовете по хорариум. Моделът е все същия който дъвчат цяла година от различи ъгли.  Поне да бяха сменили жените на двете групи. Детето каза че като затвори очи и вече я вижда тази жена...

# 224
  • Варна
И при нас така ще на части годишния изпит. Вчера почнаха. За НУИ Варна доколко чух датата на изпита за приема май ще е на 3ти юли.

Общи условия

Активация на акаунт