Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 11

• 31 161
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
хора, веднага ли дават входящ номер при подаване на документите в НУИИ онлайн? да знам до кога мога да се мотам Wink
успех на всички деца утре.

# 391
  • София
Моята щерка реши утре да се пробва с моливи. Дали я мързи да търси бои, четки, твърди, че с моли е най-добре.
Успех утре

# 392
хора, веднага ли дават входящ номер при подаване на документите в НУИИ онлайн? да знам до кога мога да се мотам Wink
успех на всички деца утре.

Аз получих номер може би 10-15 минути след като изпратих данните. Но изпратих още в първия ден и в рамките на първия час от отварянето... Може после да е ставало по-бавно, ако са имали повече получени мейли.

# 393
  • София
Успех утре на всички явяващи се!  Да се паднат благодатни теми и да се чувстват в свои води децата ! Flowers Four Leaf Clover

# 394
Като прочетох за чуденето какво е хартиена линия, аз пък ще ви разсмея какво разбирах първоначално под "рисуване с въглен". Понеже не знаех, че материалът се продава културно оформен да се рисува с него като с молив, чувайки за първи път фразата, образно си представих как някой взима грудка от кюмюра и почва да рисува с нея Simple Smile
Успех на децата, които ще се явяват на изпита утре! Hands Plus1

# 395
Като прочетох за чуденето какво е хартиена линия, аз пък ще ви разсмея какво разбирах първоначално под "рисуване с въглен". Понеже не знаех, че материалът се продава културно оформен да се рисува с него като с молив, чувайки за първи път фразата, образно си представих как някой взима грудка от кюмюра и почва да рисува с нея Simple Smile
Успех на децата, които ще се явяват на изпита утре! Hands Plus1

Хахах, Блясъчка и аз така Simple Smile На първите уроци на голямата, като ми каза, че за следващия път й трябва въглен, се зачудих как ще се снабдяваме с това .
Благодаря ви за палците. Моята чак сега седна да се упражни с едно-две квадратчета, за да избере с какво ще рисува утре. Толкова боички заредих, че чак мен ме засърбяха ръцете да седна да мацам нещо.

# 396
Успех на децата утре! И от притеснение да мислите за боичките и принадлежностите, които децата трябва да носят, да не забравите служебните бележки за изпита и документ за самоличност. Wink

# 397
  • София
Сега се сетила , че няма фазер. В 22ч, та ходих да взема от приятелка.
И аз искам тя да влезе с рисуване.
Ще се гръмна вече

Има ли деца утре в 144? Нали сме от 9ч

# 398
  • София
Nikolina-Pikolina,  всички са от 9 ч., но ги искат по-рано. Няма да забравя как се жалвах тук миналата година колко треперих дали ще я допуснат моята, че пристигнахме 9 без 5 в двора. Далечно ни беше училището и от притеснение много се замота щерката. Но тя си е по-специален случай.
Спокойствие и пак спокойствие на всички!

# 399
Сега се сетила , че няма фазер. В 22ч, та ходих да взема от приятелка.
И аз искам тя да влезе с рисуване.
Ще се гръмна вече

Има ли деца утре в 144? Нали сме от 9ч

Във вторник вечерта моето се сети, че няма черен химикал за матурата по бел. Аз бях на фризьор, а баща й на тренировка. Тръгнах отчаяно по околните магазини, бензиностанции и т.н. Едно момче даже ме съжали и ми подари неговата (представете си как съм изглеждала). После намерих и вкъщи измежду многото боклуци за рисуване. И бая повиках, де. Та желая сили на всички ни Sunglasses

# 400
  • София
Всичко намерихме, даже инфо в 144-то. Багаж за зелено приготвихме.
Успех и спокойна нощ

# 401
Успех на децата утре! И от притеснение да мислите за боичките и принадлежностите, които децата трябва да носят, да не забравите служебните бележки за изпита и документ за самоличност. Wink
   Какви служебни бележки трябва да се носят? Тези, които бяха и за матурите миналата седмица или още някакви?

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 06:36 от Селма

# 402
   Какви служебни бележки трябва да се носят? Тези, които бяха и за матурите миналата седмица или още някакви?
Да, същите.

# 403
Благодаря! Simple Smile

# 404
  • Къде ли не
Успех на децата!

Общи условия

Активация на акаунт