Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 11

• 31 043
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Някой знае ли в НУИ Варна за колко време излизат резултатите?
Те са обявили до 8-ми, но все пак от опит, изкарват ли ги по-рано
и къде да следя на сайта ли?

# 616
  • Ланкър, планините Овнерог
Спокойната среда и човечни преподаватели ги има в Св.Лука, мисля, че и в Илия Петров е така, за Фотографското не съм убедена. Голямата ми дъщеря беше в НГПИ и по-спокойна не съм била, с кеф ходех на родителски. Първия срок в 8кл й беше стрес, защото и тя една чувствителна, но после всичко си дойде на мястото.

# 617
  • Once there was a Hushpuppy...
Моето гардже са го приели в НУИИ, с 4,85 - супер е щастлива Simple Smile. Тъй като бях споменала назад в темата, че в семейството сме далеч от творческите среди, искам да попитам за мнения за св.Лука и за Илия Петров. Детето е чувствително и се влияе силно от преподавателите си. Иска ми се да я запиша на място, където средата ще е спокойна и ще има най-вече човечни хора за преподаватели.

Моя син не го приеха в НУИИ миналата година, беше се старал много, поплакахме и тн.т. разправии с училището..
Но, искам да кажа, че е много доволен в НГПИ, рисува старателно и с огромно желание по специалните предмети, средата е предимно от момичета, но има и няколко съученици и са си приятелчета. Учителите и директорката са страхотни, запознахме се на родителската среща. Той ги обича всичките!
По-важното е, че отиде на майтап на изпита, почти насила и се справи доста добре. Даже не си реди специалности, защото нищо не го интересуваше за Св.Лука. Беше си решил, че не иска никъде другаде, освен в НУИИ, но сега няма по-щастлив от него в НГПИ.
С нашия случай, искам да кажа, че на което дете му се рисува ще бъде щастливо да го прави по много, а не да се занимава с общообразователни предмети.
Въпреки това, в НГПИ са добре застъпени и балансирани общообразователните, не се неглижират поне при нас. Учи се, показаха знания децата. Класът ни е на 1 място по успех от 8-мите тази година.

# 618
И нашата дъщеря е прета в НУИИ с 5,45. Радост и сълзи в едно!

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 21:30 от vale4ka76

# 619
Днес в Полиграфията - пирамида, чинийка и кана (кофичка) - не запомних последното... Успех Simple Smile
За НУИИ забравяме с тоя ананас - 3.10 🤣

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 12:57 от FB591304BGM

# 620
Някой знае ли в НУИ Варна за колко време излизат резултатите?
Те са обявили до 8-ми, но все пак от опит, изкарват ли ги по-рано
и къде да следя на сайта ли?

Ако сте 100 кандидата може и днес.  Ако са в настроение разбира се. Обикновено са 120-140 кандидата и резултатите излизат на следващия ден.

тази година бяха подложени на такава програма от ангажименти, че не знам как издържаха досега тези деца.. То не бяха курсове по БЕЛ, по МАТ, уроци по рисуване за матурата, уроци по рисуване за училищата към МК......

Всяка година е така за всички деца. Който оцелее.

# 621
  • Варна
Оо, значи тръпна в очакване. 105 са по списък. Падало се е бяла чаша, куб и ваза в малко странна форма. Естествено пак е доволна от себе си. Да видим оценката как ще е.

# 622
Обикновено всички влезли са с оценка  5.00 и нагоре . Такава е традицията на оценяване.

# 623
Честито на всички приети до тук!
А за останалите - пожелавам по-високи оценки от другите изпити. Стискам палци да се подредят нещата за всички.

Hushpuppy, твоят младеж ще да е в пространствен дизайн, щом е в класа с най-високи оценки.

Смених името на dropbox папката, в която съм сложила резултатите от изпитите от предните две години.
Давам нов линк за нея.

https://www.dropbox.com/scl/fo/mzvu1etko5vu82e6z106v/APnd_4Uce23 … &st=0xxbdg6d&dl=0

Добавила съм резултатите в НУИИ от тази година. Следващите дни ще добавя и за другите гимназии, когато излязат.

# 624
  • Варна
Честито на приетите, на всички други успех!

Във Варна миналата година излязоха оценките на другия ден още. Бързо оценяват. Потвърждавам, че всички приети са с  оценка от 5.00 нагоре
Нашето приятелче казва, че ѝ е било лесно ама ще видим. Стискаме палци.

# 625
Пропускаме НУИИ, много под чертата е.
В Приложното слувало ли се е да излязат оценки по-рано от обявеното? На обявената дата в коя част на деня се очакват?
В Полиграфията колко време след изпита да очакваме оценки?
Притеснена е много, и на мен взе да ми трепери.

# 626
  • Ланкър, планините Овнерог
"По наше време", разбирай преди 9г, оценките излезнаха в деня на изпита към 19ч, но тогава всички рисуваха сутринта, нямаше 2 смени. Това за НГПИ. Във Фотографското изпитът беше няколко дена преди НГПИ, а оценките излезнаха след това, че и срок нямаше някакъв. Те никога не са си давали зор, че и не качваха резултатите в сайта, а звъниш по тел или на списък на вратата (Приложното и Изящното качваха в сайта). Сега поне в това направление са се ъпгрейднали, но следейки темата през годините, все още не си дават зор.

# 627
Прави ми впечатление, че тази година НУИИ са обявили по-дълъг срок за записване след първо класиране. Миналата година сякаш програмата им беше по-сбита. Сигурно им е омръзнало разни деца да се записват и отписват после (като излязат класиранията в другите училища).

# 628
излязоха резултатите в нуии. ние сме с много нисък успех 3,95 и забравяме за изящното. на матурата изкара 99.5, но какво от това.
[/quote
С матурата може в Николай Райнов, ако държи на рисуването.

# 629
И моята отпада от НУИИ... Аз някак не съжалявам, понеже тайничко съм убедена, че не е за там.

Честито на приетите!

Общи условия

Активация на акаунт