Перилни препарати и омекотители - 75

• 55 976
  • 783
  •   1
Отговори
# 300

Защо е толкова скъп,преди 2 седмици в Кауфланд,но не обърнах внимание за колко пранета и беше 59.99лв,щях да падна направо Frowning1
В Кауфланд па едно време имаше тоалетната хартия по 50 лв.  И така си стоеше на рафта. СЛЕД една , две седмици я пуснаха на промоция 22 лв.Там съм забелязала, че нехранителни, които не са на промоция  са с много по-високи цени от другите вериги.

# 301
Здравейте. Някой може ли да снима дозировката на италианския Даш?
Благодаря.

# 302
  • гр.Пловдив
Здравейте. Някой може ли да снима дозировката на италианския Даш?
Благодаря.

Отзад на етикета по принцип си има дозировка като слънце

# 303
Проблемът е, че нямам кутия, за да ѝ видя етикета отзад. Благодаря все пак за съвета.

# 304
Днес ги открих, но ми е интересно някой ползвал ли ги е? Продавачката много хвали и взех няколко бройки за проба

Взех тези за бяло. Сега като гледам цената, май съм се прецакала - 17 лв. за 16 пранета. Вие откъде ги купихте?

Иначе перат отлично.

# 305
Посъветвайте ме какъв прах  за бяло си заслужава да си взема от Гърция?

# 306
Скип прахообразен купувам аз.

# 307
  • Пловдив
Skip Active clean от Гърция.

# 308
Здравейте, моля за съвет, надявам се, че темата е подходяща. На снимката е чисто нов панталон (памучен, чино модел от Зара) след първото му пране. Това петно изглежда като обезцветяване на плата, като изгорено от белина например, въпреки че е пран с мек бебешки течен перилен препарат. Влезе в пералнята без петното и излезе така Sad
Някой дали има представа от какво може да се е получило и по-важното - имам ли полезен ход изобщо за махането му?

# 309
Има директно пръскане на препарат върху него. Защо с бебешки? Те са си препарати за бяло. Мек?! Нищо подобно.

# 310
  • Варна - Черна гора
JT,
дали сте се "срещали" с течност за балони?
От нея стават поразии.

# 311
  • София
И на мен ми прилича на течност от балони, петната от нея нямат махане. Дано не е това.
Та, както и petiaivanov е препоръчала - пръскане с препарат за петна и пране с ПРАХ за бяло пране на възможно по-висока температура. Ако не се махнат, направи рекламация, щом са чисто нови.

# 312
И на мен ми прилича на течност от балони, петната от нея нямат махане. Дано не е това.
Та, както и petiaivanov е препоръчала - пръскане с препарат за петна и пране с ПРАХ за бяло пране на възможно по-висока температура. Ако не се махнат, направи рекламация, щом са чисто нови.
😊 не съм препоръчала 😊 казах, че на чисто новият панталон е попаднал неразтворен препарат, който съдържа избелители и просто го е съсипал.
Едва ли е течност от балони- не допускам, че някой ще облече непрана дреха 😊
Мисля, че не е обуван изобщо.

# 313
Каква рекламация на " чисто нов" панталон, пран няколко пъти?

# 314
  • София
Имах същата история като с това петно на показания панталон, но след ходене на зъболекар. Нямам представа какво беше пръснало, но нямах петното когато си тръгвах, а едва след изпирането се появи - на 2-3 места малки бели около 0,5 см точки. Не пера с детски препарат, както и винаги пера цветните отделно от белите дрехи. Дрехата, която се съсипа беше тъмно синя ленена рокля.

Общи условия

Активация на акаунт