Перилни препарати и омекотители - 75

• 55 924
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте , можели мнения за този омекотител. Интересуваме мнение за селекцията Fragrance Therapy, а не точния модел
Благодаря предварително!

# 331
Точно този на мен ми мирише на парфюмна ванилия. Ароматът е силен и се задържа дълго, но не е дразнещ. Други не съм пробвала.

# 332
Добре, де, а откъде тогава да съдим за изпиращите свойства на един продукт, ако не от състава му? 🥸

Разбира се, че може да се правят изводи за всеки един препарат (не само перилен) от състава му. Проблемът е, че това етикиране не ви казва почти нищо за този състав. Ясно е, че никой производител няма да си публикува точната формула, няма и такова регулаторно изискване.

Ако това ще ви помогне:
Щом препаратът е брандиран като Miele, почти сигурно е, че е преопакована някоя от формулите на Henkel (Persil). Другото почти сигурно е, че като всички консумативи с бранда Miele, e на неоправдано висока цена. Купете си оригинала, т.е. Persil Megapearls и забравете за всичко останало. Така или иначе, това е вероятно последният перилен препарат на пазара, който може да поддържа адекватно бели тъкани, на съответната цена, разбира се.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 01:02 от TAED

# 333
Добре, де, а откъде тогава да съдим за изпиращите свойства на един продукт, ако не от състава му? 🥸
Ясно е, че никой производител няма да си публикува точната формула, няма и такова регулаторно изискване.

АКупете си оригинала, т.е. Persil Megapearls и забравете за всичко останало. Така или иначе, това е вероятно последният перилен препарат на пазара, който може да поддържа адекватно бели тъкани, на съответната цена, разбира се.
Наясно съм, че точната формула няма да бъде изписана, най-малкото, защото това е търговска тайна. Но все пак си мислех, че публикуването на основните съставки ще дава някаква относителна яснота.
Междувременно се върнах назад в разясненията ти и си припомних за зеолитите — пени се не пени, па̀ри се е дало, ще си доизползвам купения прах.

От два месеца съм поръчала въпросните Мегаперли от Германия, но казват, че ги няма.

От поне 15 години перях с прахообразен Ариел за бяло и цветно. От около година спрях омекотеителя и видях за каква пяна става въпрос.

ТАЕД, ако ми дадеш отговор на този въпрос — ей, ще ми олекне на душата!

Прането е 4-5 кг, програмата е 2:20 часа, за основното пране отиват около 20 л вода, за плакненията — 80 л. Добавям винаги към програмата допълнително плакнене, а пералнята е настроена за максимално ниво на водата при плакненията. Пера на 60С, включително и цветно памук.
Защо, да му се невиди, се отделя немалко пяна при последната центрофуга, а след приключване на цикъла нерядко има пяна и по люка, та после си играя да пускам програма само за плакнене и центрофуга.
Тези всичките дертове ги имам с Ариел, като за споменатото количество пране слагам около 35 мл прах, а по указание на опаковката би трябвало да сложа 60 мл. С мека вода сме.

# 334
TAED, препоръчваш мегаперлите за бяло пране, но аз виждам само два вида - Persil Universal Megaperls и Persil Color Megaperls. Универсалният ли е за бяло пране?

# 335
Oнлайн магазин niko12,има и физически магазин в Стара Загора,има парфюмни перли Lenor Lavander&Camomile.
Много благодаря! Поръчах и всичко е Ок!

# 336
Здравейте! Някой ползвал ли е тези ленти за пране? Доволни ли сте как изпират и от аромата?

# 337
Здравейте! Някой ползвал ли е тези ленти за пране? Доволни ли сте как изпират и от аромата?

Скрит текст:
Никога не бих си правила вксперименти с такова “недоразумение”.
Заложете на качествена и утвърдена марка прахообразен перилен препарат.

# 338

Скрит текст:

Благодаря! А може ли мнение за добър прахообразен. Напоследък масово се срещат течните и на капсули, та нямам наблюдения върху прахообразните.

# 339

Скрит текст:

Благодаря! А може ли мнение за добър прахообразен. Напоследък масово се срещат течните и на капсули, та нямам наблюдения върху прахообразните.
На всяка страница от темата пише точно това.

# 340

Имам ги. Не съм ги ползвала за силно замърсени дрехи или за такива с упорити петна, за подобни имам други препарати, а по-скоро за обличани 1-2 пъти.

# 341
Не съм използвала ленти за пране и нямам намерение, но Dr..Beckman имат много добри препарати за домакинството, за петна и тн.

# 342
  • Бургас
Охххх, влюбена съм в аромата на жълтото Коколино 😍 Ухае страхотно!

# 343
  • София
Момичета, може ли бяла, ленена риза да се пере на 60 градуса?

# 344
Момичета, може ли бяла, ленена риза да се пере на 60 градуса?
Може, аз пера така.
Имам и тъмносиня ленена риза, която също пера на 60С, програма памук с Ариел за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт