Перилни препарати и омекотители - 75

• 55 690
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Ние ползваме само течни и ни е много по-лесно и приятно. Не разбирам защо предпочитате праховете.

Това е обсъждано многократно. Да не започваме пак. Прегледай темата.

# 616
Например искам да има кислородни избелители, като се пере.
Течните ги нямат.
За това.

# 617
И след време пералнята се вмирисва.

# 618
Никога не съм обръщала внимание на тези подробности. На мен не ми мирише пералнята. Дрехите са чисти и изглеждат добре и затова не съм се и замисляла. Но за сега аз ще си остана на течни. Съвсем са ми добре. Прахта ми дразни ръцете като сипвам . Носа също ми дразни, оставя втвърдени остатъци във ваничките където се сипва и понякога ми ръси в помещението да мета. А и кутиите са големи.

# 619
Никога не съм обръщала внимание на тези подробности. На мен не ми мирише пералнята. Дрехите са чисти и изглеждат добре и затова не съм се и замисляла. Но за сега аз ще си остана на течни. Съвсем са ми добре. Прахта ми дразни ръцете като сипвам . Носа също ми дразни, оставя втвърдени остатъци във ваничките където се сипва и понякога ми ръси в помещението да мета. А и кутиите са големи.
ПрахЪТ как ти дразни ръцете — не сипваш ли с мерителна чашка? Пък и носът…

Щом ти остават втвърдени частици, значи, че или прахът, който купуваш е лошо качество, или дюзите на пералнята са ти запушени и нямаш добро налягане, за да отмие препарата. А може и конструкцията на чекмеджето на пералнята да не е добра, за да се измива правилно. Как е налягането на водата в дома ви? А може и всички фактори, взето заедно.

Има и малки кутии, но щом си решила да си переш по твоя си начин, защо реши да влезеш в темата и да убеждаваш себе си колко всичко е наред с прането и пералнята ти?

# 620
Ние ползваме само течни и ни е много по-лесно и приятно. Не разбирам защо предпочитате праховете.
А кое му е трудното 😊
Хайде за приятно съм съгласна, но за трудното…

# 621
...
Има и малки кутии, но щом си решила да си переш по твоя си начин, защо реши да влезеш в темата и да убеждаваш себе си колко всичко е наред с прането и пералнята ти?
А ти какво правиш с  това ТИмнение?!
Да не би темата да е за фенките на прахообразните препарати?
Ръцете ми дразни като ползвайки голяма кутия ми се налага с измервателната съдинка да бръкна вътре. Носа ми дразни още при отварянето на кутията. Това го пиша защото питаш толкова агресивно.
Иначе ако темата е само за прахообразни препарати и всякакви други мнения и предпочитания са изключени - то включете го в заглавието на темата. За да се избягват агресии и емоции . 

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 10:35 от bella-ciao

# 622
Преди години (да кажем 2018г) четох за пръв път темата и от тогава пера само с прахообразен. 😃
Само вълна пера с течен.
Честно казано не харесвам течен препарат и не ми харесва. Нямам неизпрани дрехи, ала явно ми е промит мозъка. 😂
Бельо, чаршафи и хавлиени кърпи пера само с прах за бяло на 60 градуса независимо от цветовете им. Полири за съдове (нямам миялна все още) пера без омекотител задължително, пак с прах за бяло на 60 градуса.
Дрехи ежедневни пера с прах за цветно, прахообразен на 40 градуса.
Работните дрехи на мъжа ми ги пера отделно от всичко останало с малко добавка за петна от Дм и понякога дезинфектант. Човекът работи като автобояджия и тези миризми на бои и коресилин ме побъркват. 😄 Пускам си я с препарат за почистване на перални на 90 градуса на 3-4 месеца.

Надявам се, че не бъркам някъде, като го написах ми изглежда супер сложно, но съм толкова свикнала, че ми е най-правилно така.

В момента пера с Ариел за цветно и Ариел за бяло. Понякога купувам и Персил. Други не съм пробвала прахообразни. Течни имам един Первол за вълнените. Не държа на аромат изобщо. Понякога слагам от Перлите на Ленор, но не винаги. Омекотител съм ползвала Ленор и сега Фрош.

# 623
[/b]
 ...
А ти какво правиш с ТИ това мнение?!
Ръцете ми дразни като ползвайки голяма кутия ми се налага с измервателната съдинка да бръкна вътре. Носа ми дразни още при отварянето на кутията. Това го пиша защото питаш толкова агресивно.
Иначе ако темата е само за прахообразни препарати и всякакви други мнения и предпочитания са изключени - то включете го в заглавието на темата. За да се избягват агресии и емоции . 
Болднах отговорите на въпросите ти.

# 624
Какво общо има с промити мозъци и подобни? Не става ли дума за разнообразие и за предпочитания и за всеки опит? Как може толкова емоция за един препарат и някакво различно предпочитание. Та чак и промити мозъци.
Не очаквах чак такава реакция.

[/b]
 ...
А ти какво правиш с ТИ това мнение?!
Болднах отговорите на въпросите ти.
? Виж какво си болднала в същност.
На мен ми отговориха на въпросите. Аз разбрах отговорите. На мен ми са други приоритетите и ще си пера с течен препарат. Агресията ти обаче е невероятна.

# 625
Е, за промития мозък съм го написала, разбира се, не в буквален смисъл. Не съм влагала такъв тип значение, което може би се възприе. Всеки да си пере, както иска. Какво толкова? Нито аз ще започна да пера с течен, нито ти с прахообазен, независимо от аргументите на когото и да е. Емоцията ми е абсолютно никаква, пера си, както съм намерила за добре и си го споделям в темата, която е за това.

# 626
В Лидл видях че има ариел прахообразен, за 40 пранета на 20 лв май беше. Рядко ходя в лидл, ама си набелязах този, че при мен прах за бяло е кът по магазините да се намери.
Сега ценово не знам колко изгодно излиза...май не чак толкова лошо.

Пешак съм и не взех, а докато пак се наканя да отида, сигурно ще е минала промоцията Grinning

# 627
Снощи видях реклама за промоция за тази седмица на перилни препарати в кауфланд. По някаква тв програма . Не  я помня и не помня марката, но мисля беше повече от 1. Имаше и течни и прахообразни.
По мои сметки по-големи разфасовки излизат по-изгодно. Взимам големи.
LieToMe аз лично не бях разбрала че ще се убеждаваме. Но ми беше от полза да разбера, че едните имат по-различни свойства. Аз си мислих че само консистенцията е различна и ефективноста е еднаква. Т.е. ми беше от полза някой и друг отговор Simple Smile

# 628
Здравейте!Препоръчайте  ми моля бюджетен прахообразен  препарат .Благодаря.

# 629
Дефинирай бюджетен, моля..

Напр.скип 45 пранета за около 22 лв ?
В магазините за паралелен внос се предлага.

Общи условия

Активация на акаунт