Рисуване за начинаещи и не само - 12

• 20 556
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Пейзажа ми харесва.Ще погледна и аз тези стъклени писалки,може би ще вършат работа за малки точки.

# 616
Завърших единия урок, по розата има още работа.

# 617
Чудна👌Надали някога аз това бих успяла да го сътворя😃

# 618
Благодаря 🙂
Саксията е много красива!
Успях да намеря оригиналната картина в Инстаграм - този път не е изрязана отпред:

# 619
pppqqq , невероятно се  е получила картината ти! Браво!
Аз нямам амбиции за чак толкова реалистично рисуване. Или по-скоро нямам нерви. Обичам по-бързичко да се получават нещата.

Ето и аз направих още една. По идея от интернет.

Ето ги двете с предната:

# 620
Благодаря Simple Smile
Много добре изглежда! Ако ги окачиш някъде двете, ще се получи много интересно и ефектно Nature Snowflake

# 621
  • София
И трите сте се представили за 6+.
Аз се разболях. Че и домочадието - и то! Ще рисувам, когато ми стане по-добре.

# 622
Разбирам те - и на мен въобще не ми се рисуваше, докато бях болна, предната седмица.
Бързо оздравяване!

# 623
Бързо оздравяване, Рая!
Разбира се, че понякога имаме други приоритети на преден план.

Аз по принцип съм човек, който не обича да бездейства на дивана вечер. Но пустото време не достига за всичко, което искам да правя. Дълги години чаках да ми остане време да рисувам и все не идваше тоя момент. Накрая разбрах, че няма да ми остане време, а трябва сама да си направя програма. Затова след вечеря, когато раздигна масата, разполагам боите и си давам един час да рисувам - каквото и да е.  Или пък майсторя други творения. После гледам филм, чета книга.
Добре, че ММ откри футбола на таблета!!! И не се сърди, че не му правя компания вечер на дивана. Laughing
Но понякога съм уморена и пропускам рисуването. Все пак най-важното е да сме в добра форма.

# 624
В нас всички са болни с грип, малкият е зле и не мога да рисувам. Аз съм единствената, която в движение ги обрижва, че и работя. Събота и неделя рисувам, но сега нямам енергия и не ми е спокойно.

# 625
Бързо оздравяване Рая.И на Brumm  фамилията.Utro77 прекрасни са и 2 те.
Тъпото ми е.. застреляха 2 от кучетата,които обгрижвам на улицата повече от година,добри момчета ,на кой попречиха -не знам.Това е за тях  с любов.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 17:49 от qeq

# 626
Ужасно! И аз имам някои ненормални съседи - за съжаление няма спасение от такива!

# 627
Съжалявам за кучетата.
Ние сме квартал от къщи, миналата година на долната улица блъснаха котка, на кой му даде сърце, не знам. По същото време бяха отровили друга, вероятно с антифриз. Но като цяло се познаваме и никой не прави подобни неща, още повече че повечето съседи имат домашни кучета и никой не би рискувал да хвърля отрова. Кучета няма доста отдавна около нас. Нашето последно почина от парвовироза на 6 месеца, много коварно се оказа, беше ваксинирана с 3 дози.
Ние храним няколко котки, първо беше една, после още една, сега се събраха банда. Дано поне изгонят мишките от двора.

# 628
qeq, ужасно е това за кучетата.... Как така? Надявам се да е подаден сигнал до компетентните служби.
Аз откачам за кучета и котки. Много ги обичам. Правя каквото мога - храня, лекувам - и в града, и на вилата.

# 629
  • София
Бързо оздравяване на семейството, brumm.
Отвратителни хора винаги има. При мен ми отровиха котката на село Sad Вярно, не беше моя, а улична, но си ни беше избрала и идваше да ни посреща всеки път. Доведе си котенцата още полуслепи. Накрая дойде и умря на прага ми. И двамата бяхме там с половинката и нищо не можахме да направим. Само я гледахме как се гърчи. Любовта към човечеството и в частност съселяните, рязко падна в отрицателната част на скалата...
Извинявайте. Беше преди почти година, но още ме мъчи.

Общи условия

Активация на акаунт