Рисуване за начинаещи и не само - 12

• 20 242
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Това изглежда сърдито - даже прилича на дива котка в снега Simple Smile

# 661
Raya,поредицата Котета ми е любима.
Приключих едно и аз  в моя си шарен стил

# 662
Може би завършена? Или просто ми писна от нея..

# 663
Добре е, може би може да се направи още едно дръвче на преден план.

Втори опит с кокичетата - този път е завършена, въпреки че може да се рисува още по нея:

# 664
  • София
Еха! Колко нови красоти! Това ѝ е хубавото на зимата - човек сяда да си прави неговите неща, защото навън не е за продължително стоене.
qeq, харесвам вашите котки. Има някакво особено очарование в тях. И безкрайно много труд във вид на точки 🙂
brumm, и на мен ми липсва нещо на преден план. Дали дърво, дали храст или пътека да се вие… Небето много ми допада.
pppqqq, това - кокичетата, са някакъв висш пилотаж за мен. Браво!

# 665
Птичка 😆 или пчеличка хаххаха
Ще измисля нещо

# 666
  • нейде там, където ....
Може би завършена? Или просто ми писна от нея..
Може би няколко плоски камъка, като част от обрасла в трева пътека?

Много красиви вдъхновения споделяте, благодаря!
Не бях рисувала отдавна, а и все още съм на ниво скици, нищо завършено. По-нататък сигурно ще се престраша да питам за мение и за моите работи.

# 667
Действайте смело и после показвайте. Не боли 😀, а и всяка картина е още един опит.
Кокичетата много ми харесват, чак предния път им се къдех кое не им е завършено. Котетата също. Моят син е откачил по котки (на 5г. е), ама ей на, майка му морета и тук там някоя гора се сеща да рисува.

# 668
  • Бургас
Здравейте! 🙂
Обръщам се към вас с молба да ме посъветвате какви моливи да купя на сина си. На него не му е хоби рисуването, но когато трябва да правят проект от училище, а също и по рисуване създава такива красоти! Удава му се. Харесва да рисува с моливи с наситени, ярки цветове. Вече две години използва ето такива моливи. Но той иска още цветове и ме помоли да му купя моливи, които да са различни от тези, които има, но да отговарят на горното условие (наситени, ярки цветове и да са много, т.е. по няколко вида зелено, синьо, розово и т.н.) Моля за вашите препоръки! Благодаря! ❤️

# 669
  • Галифрей
Аз препоръчвам моливите  кохинор  ама не тези за ученици, а за художници. Те са по меки и наситени. Има най-различни видове цветни моливи. През годините съм рисувала с много марки моливи и за мен лично Кохинор са най-добрите. Аз ползвам акварелни голяма кутия  и съм много доволна. Има ги в сайта им 😘

# 670
В Тему има по-евтини професионални моливи, примерно Tribute на Marco, обаче е добре да се ползва отстъпка или оферта, за да се намали цената, а за това трябва малко опит с пазаруването от този сайт.

# 671
  • Бургас
Много благодаря! Точно това иска/м - моливите да са за художници, което за мен означава качествени. И меки, което сигурно значи, че цветовете са плътни.
Не смятам да го правя художник, но викам щом рисува добре, знаеш ли... Нека да разгърне себе си, все ще е за добро. Аз много искам да рисувам дървета, поляни, къщи и светлосини облаци. Обаче единствената ми картина е "по номера", т.е. хич не ме бива 😁
Много ви благодаря! ❤️😘

# 672
  • Галифрей
Много благодаря! Точно това иска/м - моливите да са за художници, което за мен означава качествени. И меки, което сигурно значи, че цветовете са плътни.
Не смятам да го правя художник, но викам щом рисува добре, знаеш ли... Нека да разгърне себе си, все ще е за добро. Аз много искам да рисувам дървета, поляни, къщи и светлосини облаци. Обаче единствената ми картина е "по номера", т.е. хич не ме бива 😁
Много ви благодаря! ❤😘
Пак заповядайте.
Ето им сайта https://shop.koh-i-noor.bg/bg/product-category/molivi/cvetni-molivi/
Изберете си най  са подходящи и удобни са тези по 12 или 24 цвята.

# 673
  • София
Фабер-Кастел са чудесни моливи. Имам три-четири техни вида - за мен са идеални, без да са колкото два бъбрека.

# 674
Вече знам защо художниците си продават картините, да се оттърват от тях и да не ги дорисуват повече.
Ей ме на, аз не се стърпях, отново

Общи условия

Активация на акаунт