Нашите уютни спални - тема 10

• 28 566
  • 503
  •   1
Отговори
# 420
Кубратова, в кой магазин го правят това?
На зара е хубава, но като добавя и възглавници ми идва малко над сумата, която ми се струва нормална за такова нещо:-)

# 421
Честно казано досега не съм намерила красив и практичен начин за застилане на легло. Някои кувертюри са ми твърде големи и също си изискват място вечер. Но най-страховито са многото възглавници. На снимка чудесно, но вечер къде прибираме? Кувертюрите малко ме спъват с дългия, влачещ се по земята ъгъл.

С времето започнах да харесвам повече да се вижда добре линията на леглото, неголямо одеало да покрива малко над средата на леглото в дължина и още едно небрежно метнато леко одеало за красота. Не знам дали го описах добре. Ето такъв тип имам предвид
Скрит текст:

Обаче това пак са си малко прийоми като за снимка/магазин. Задавам си въпроса къде се дяват всичките тези покривала и възглавници като си ляга човек. Жена ако е пак ще се постарае да сгъне акуратно, да положи на намиращо се наблизо кресло, което вечер да влиза в ролята на открита ракла за декоративнте красоти и дрехи. Но сънени мъжове нали знаете как лягат? С пуфтене "Оф, къде да ги сложа тези неща сега" и всичко се мята където сварим. Да не говорим при съвременното строителство колко малки са някои спални и няма място за намиращо се край леглото кресло.

# 422
Кубратова, в кой магазин го правят това?
На зара е хубава, но като добавя и възглавници ми идва малко над сумата, която ми се струва нормална за такова нещо:-)
Единият е вляво от х-л Плиска, точно срещу спирката на 72: https://homeyourhome.com/
Вторият, в който може да ти я направят и имат хубави платове - https://www.radineli.com/
И трети мога да дам, но режат глави - там поръчах само платове за завеси за селската къща, не ме питай на каква цена излязоха (без ушиване). Само ще кажа, че е по-висока от цената, на която бих направила ремонт на двете спални, за които са предназначени, ама пък се бях запънала да са точно те и така... Simple Smile

Защо ме търсиш? , точно така сгъвам и слагам на кресло. Ти да видиш - и ММ прави същото Simple Smile
За сина съвсем не съм сигурна, ама там снахата има думата. Хем съм го учила, де, не съм го дала ненаучен...
Въпреки че поръчвам кувертюрите, и аз в някаква степен съм все недоволна. И не мога да кажа от какво...

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 08:38 от Кубратова

# 423
Плиска ми е идеално, ще ги прослушам. Благодаря!

# 424
  • София
Аз имам спалня 140/200. Купувам разни плюшени одеяла - което ми хване окото. Тях си ги слагам за кувертюри. Допълнителните възглавници са 2 малки, за които лесно се намира място.
Одеялото не го махам цяла зима, че ми е хладно.

# 425
Аз съм в издирване на спалня 140/190(200) с повдигащ механизъм(тези с чекмеджета не ме устройват), на крака и по възможност не е тапицирана.

# 426
Рокстар, ами лятото?

Г-жа Шантал, по тези критерии икейския Тonstad не ти ли харесва?

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:25 от Защо ме търсиш?

# 427
Защо ме търсиш, по горното ти мнение - да, факт, че трябва място където да се сложат вечер. Опцията която показваш в снимките е супер, но имам много цветни други неща, и затова искам да покрия изцяло. Самата спалня е в синьо.

# 428
  • София
😁 Още не съм го измислила, но вероятно ще взема някоя лека памучна кувертюра. Май мярнах една с цветенца в Синсей.
Гледам да пасна цвета на кувертюрата и калъфките на малките възглавници. Общо взето играя в гамата розово/зелено/сиво/бяло.

# 429
  • на последния етаж
И трети мога да дам, но режат глави - там поръчах само платове за завеси за селската къща, не ме питай на каква цена излязоха (без ушиване). Само ще кажа, че е по-висока от цената, на която бих направила ремонт на двете спални, за които са предназначени, ама пък се бях запънала да са точно те и така... Simple Smile
Кой е третият, Кубратова? И аз трябва да поръчвам пердета и завеси, а не мога да си намеря, та вече и цената ще преглътна.

# 430
  • София
Аз съм в издирване на спалня 140/190(200) с повдигащ механизъм(тези с чекмеджета не ме устройват), на крака и по възможност не е тапицирана.
https://casaart.bg/product/leglo-gorski-impresii/ пише, че могат да го изработят във всеки размер, механизми и тн

# 431
И аз напоследък съм се захласнала по декорацията, включително и на леглата. Нямам кресло в спалнята, което да ползвам вечер за възглавници и куверюра. Мятам ги на земята на този етап. Според мъжа ми няма къде да легнеш от толкова възглавници. Grinning
Онагледявам.

Част от декорацията сменям според сезона. Още съм на любовна тематика, но скоро ще сменям с великденска. Grinning

# 432
Защо ме търсиш , Tonstad-a ми харесва и то много, но пък чекмеджетата не-събират по-малко, а и само определен калибър неща. Стаята ни е малка и леглото ще е така разположено, че от единия край ще са неизползваеми. В краен случай ще взема Малм, но пък исках на крачета.

Ейнджъл, бладодаря, но не е мой тип.

# 433
Т.е. ти искаш по-голямо място за багаж отдолу ли?
Колко е бюджетът?

# 434
  • Пловдив
Спалните на крачета са ощетени откъм място.
Чекмеджетата изискват да има пространство пред тях.

Общи условия

Активация на акаунт