Майски бебета 2024г. - Тема 11

• 31 321
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Аз също взех Бебо и Babylove да ги пробвам.

# 481
Тромава, аз съм си тюлен направо Joy
Всеки път като прочета, че някоя от вас действа по покупките си разглеждам моите  кошници по онлайн пазаруването. И се зачудих- какви мокри кърпи сте взели/ще вземате? Аз май съм набелязала Бебо.. нали и в болницата искат да носим.

# 482
Аз взех 20 пакета на Бочко от серията 99,6% вода:
Скрит текст:
За болницата имам 2 пакета Water Wipes, подарък от семинари

# 483
Взехте ли бебефон и  какъв?

# 484
Супер аз имам за каката сега вкъщи Бочко с вода скоро ще ги пробваме

Не,но може би догодина като се преместим +камера защото ап.ще е голям

# 485
Взехте ли бебефон и  какъв?
ей този взехме:
https://www.emag.bg/video-bebefon-motorola-vm481/pd/D91K75MBM/?r … _1018587744_202_1
доволна съм, картината е супер и на дневен и на нощен режим

# 486
Подариха ни това https://www.technopolis.bg/bg/Bebefoni/Bebefon-OWLET-UMEN-ChORAP … 3-KAMERA/p/800008

Аз не бих дала толкова пари по принцип, а и това с чорапчето не знам баш каква работа върши.

Water Wipes взех и аз, по-натам сигурно всякакви с вода ще купувам.

# 487
Това с чорапа наскоро го мернах около 600-700ле май беше. Следи за кислорода и дали бебчето диша. Демек ако повърне и тръгне да се дави веднага сигнализира. А и съм чела за някой бебенца със сърдечни проблеми - в този случай е много удобно за родителя да не се притеснява толкова.

Вашите кърпички всички са само вода, нали? Има едни бебо с невен и т. н. може би за новородено не е удачно ама за след 20-30ден ще става..

# 488
Ние взехме 36 пакета на памерс мокрите кърпи - нормалните и за чувствителна кожа. За бебефон засложихме на този: https://www.robicam.bg/product/babyphone-bm520/  според нас съотношение цена/качество е 10/10

# 489
Казват, че са нужни 28 дни за да привикне кожата от вътреутробния живот на външните условия.

# 490
Още не сме взимаши кърпички, но тези дни и това ще свърша. Бочко, бебо и water wipes са ми предпочитаните.

Бебефон на първо време няма да взимаме. Бебето ще е в next to me и не виждам нужда да имаме. Ще видим като тръгнем да я отделяме в нейната стая как ще е положението.
За болницата при мен не се искат кърпички,  но ще сложа са имам в багажа 1 пакет.

# 491
Колко много сте изписали! Simple Smile
Днес бях на преглед, в 34+5 дни, бебето над 2500гр - било голямо. Притесних се дали ще го удържа до края на април Grinning И АГ ме сюрпризира, че можело да е извън страната на датата за секцио... Запазихме и по-ранна дата, даже вече се чудя дали тя да не остане окончателната, но... всичко някак ми се струпа като "ей сега ще стане, няма време" - опитвам да не се панирам и да измисля/реша какво кога ще правя.

Ще има ли някоя от вас, която да ражда в Селена-Пловдив?

Относно негативните коментари - като цяло няма такива покрай мен, или някак съм ги игнорирала. Мисля, че повече ме напрягат прекалено ентусиазираните около мен, защото съм по-затворен човек, често изглеждам/звуча като г*з, но си изживявам нещата вътрешно и само аз си знам какво ми е. Прекалените чужди емоции за нещо, което засяга мен и дори не се знае колко оправдани ще са, ме натоварват. Аз се опитвам да съм неутрална и да не го мисля, за да не се пренавивам - нито за хубаво, нито за лошо. Сигурно е някакъв защитен механизъм.

# 492
Относно мокрите кърпи, взехме на Water Wipes.

А това е бебефонът, който взехме:

# 493
Каката почти не е ползвала с вода сякаш преди нямаше толкова много на всяка марка да изкарва с вода 😅еми пак оцеля

Майка ми е мн емоционална все ме пита разни неща и ме изнервя 🤷

За мен Бочко са най-сухи... лл им викаше чаршаф...😅вече с вода нз как са им

# 494
Ние взехме този бебефон:

А относно кърпичките - на Huggies. Не мисля, че марката има някакво значение, нали всички са 99.9% вода 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт