Отговори
# 255
popova, да ти е жива и здрава принцесата и този месец да ви е като в приказка!!!
Много блажка диета започваш ти, хъм Wink
radostina33 с мен става същото когато чуя за Търново Simple SmileА като се сетя преди 4 години по това време как се започвахме там ooooh!.От пиене не ни оставаше време за любов Wink
Лала, много се радвам, че е нямало последствия за Мишел, а само за сестрата!
Реникогато един човек ти стане далечен на сърцето, това е страшното, не километрите които ви делят.Не тъжи, отново ще се видиш с брат си Hug

# 256
Добро утро и от мен!

Честити месечинки днес! Честит Св.Валентин, Трифон Зарезан или който каквото празнува! Hug

Аз се похвалих преди, че Ясмин пълзи ама никой не обърна внимание та пак да си кажа Mr. Green Вчера гледачката я е оставила в стаята за игра и е стигнала до вратата на кухнята  Simple Smile Много е бърза Crazy Вчера следобяд успя пак да ми обърне една саксия (същата като преди, въпреки, че я преместих Crazy) Другото, което забелязах е, че вече разбира и на немски като гледачката и говори.

започвам с отг отзад напред, че пак сте изписали много от последното ми вкючване.

Попова, много строга диета? Ти вече не кърмиш ли? Нали знаеш - ако не помогне - спирай чая!  Mr. Green

Лала, слава богу, че няма сериозни последствия! Тук бебетата си имат имунизационен картон, който седи в мен и там също се записват направените имунизации. Така се намалява риска от грешка да не запишат нещо!

Диди81, welcome back! Чакаме разказ къде се загуби!

Рени, мъчно е без роднините. Аз какво да кажа, като сме се разпръснали по света съвсем  Cry

Кредор, няма да го коментирам. Много пише, малко казва Wink Аз лично не се доверявам на човек, който не познавам  Peace Малко ме учудва, че такъв интерес предизвика у всички, че всеки пост беше за него..

# 257
  • Варна
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички  bouquet  bouquet  bouquet
Влизам само да кажа че малкия е с Бронхиолит, #Crazy #Crazy #Crazyна наш език нещо средно м/у бронхит и пневмония Sick.Сега отивам до Аптеката,за торбата с антибиотиците. Cry.не знам какво да кажа,думите не ми стигат Cry

Лек ден на всички Hug

# 258
  • Варна
Много се извинявам,забравих да честитя на месечинките Embarassed
Мнооооооооого здраве и щастливо детство пожелаваме

Попова,а Дито като оздравее ще нацелува Емичка по сладките бузленца Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 259
  • някъде
Жоржи, знам колко е тежко да ти е болничко детенцето, но ще му мине на мишлето! Гушкай го повече и го глези, за да му е добре! Много целувки от нас с Алекс и стискаме палци да се оправя бързо! Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet

# 260
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички  bouquet  bouquet  bouquet
Влизам само да кажа че малкия е с Бронхиолит, #Crazy #Crazy #Crazyна наш език нещо средно м/у бронхит и пневмония Sick.Сега отивам до Аптеката,за торбата с антибиотиците. Cry.не знам какво да кажа,думите не ми стигат Cry

Лек ден на всички Hug
Джорджи,миличка тия пусти болести,няма отърване от тях.Дано скоро се оправи малкия сладур.Какво ви става,само неприятности напоследък.Но нали знаеш,че след дъжд изгрява слънце  Hug  Wink

Маира,строга е диетата,ще видим до кога ще устискам.Кърмя,кърмя,и още как.Ще кърмя до 1-ви клас.И то с една гърда,ако някой е забравил да ви напомня  bowuu  Joy По този повед да ви кажа нещо.Вчера говоря с братовчедка ми,и ме пита дали още кърмя,знаете отговора...в следващия момент ми задава следния въпрос "...а до кога трябвада кърмиш???" Е вервайте ми останах безмълвна за секунди  Shocked Найстина в първия момент останах потресена,никога не съм очаквала че ще ми бъде зададен такъв въпрос...Ми какво да ви кажа,не е наясно момичето и си пита,за да знае,а аз й казах,че като й дойде времето ще се погрижа да се образова относно кърменето  Joy  Joy
Майра,браво на Ясмин,Ема има наченки на опити за пълзене,но едвали ще е скоро,за сега се обръща за секунди и е супер бърза.
Айде стига съм философствала  Stop Чао и после пак  Mr. Green

# 261
Добро утро на всички Wink
честито на всички празнуващи  bouquet
maira браво на Ясмин за пълзенето
lala направо ми настръхнаха косите от разказа ти добре че Мишел е добре.И тук при нас е същото както е писала  miara имаме си имунизационен картон който седи в нас.
Ренито кофти е без най близките знам го от опит Tired
 Хайде никой ли няма да се похвали с подарък за празника Party

# 262
Честито на влюбените   newsm51  Two Heartsи честити месечинки на порасналите мъници днес!!!!   bouquet
Поповаnewsm10 за диетката. Да можеше и мен да заразиш, че имам още няколко кг да свалям и аз. А машинката за какво ти е? Аз всяка сутрин за събуждане си правя от лесничките коремни преси на леглото до бебо и вече мога да кажа, че си смъкнах коремчето /много съм горда  bowuu/.
maira, честито ви пролазване   bouquet. И моя бебо си надига дупето и се мъчи да лази, но още нищо не се получава.
Ох, това броколи и на мен ми създава проблеми. Уж четох, че разхлабвало, а ние като че се запичаме от него  newsm78.
jorjito, миличкия мъник. Дано скоро се оправи бебока. И ние от снощи се разкашляхме. Верно, че сега е сезона на болестите, но вече ми писна  Crossing Arms.
Весел ден на всички и по-малко болнички  Hug.

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 17:16 от elip

# 263
Жоржи, този бронхиолит е коварно нещо. Пожелавам бързо оправяне на бебока!

Майра, честито ви пролазване!

Все щях да казвам за захранването, но тука от тези ваксини, съвсем се шашнах и забравих. И аз като Прасчо съм чела, че децата понасят по-добре храните, които традиционно се консумират в страната и в семейството. Специално моите деца не са реагирали на броколито, но пък мъжът ми цял живот го е ял, а аз от доста години. Винаги имам една торба замразено броколи в хладилника, 1 с брюкселско зеле и 1 с карфиол и ги ползвам често за гарнитура. Но мисля все пак, че Лорето е реагирала така остро на лука. Аз лук започнах да давам чак около годинката. Давала съм само праз, но едно малко парченце от бялата част в пюре от картоф и морков или нещо друго. И пак на по-късен етап- чак като въведа поне 10-ина зеленчука и колкото мога плодове. Мен лично от суровия лук ме заболява корема, въпреки че много го обичам. Затова и внимавам с него.

Аз вече въведох 10 зеленчука и започвам днес с плодовете. Обедното ядене е заместено от няколко седмици и сега ще се опитам да заместя следобедното.

Майра, дунда, то и тук си имаме и имунизационни паспорти в нас, и картони в лекарите, обаче нали някой трябва да чете и пише прецизно, а не да блее! Ох, не ми се говори вече затова, че се ядосвам само. Важното е детето да е добре!

Попова, успех с диетата. А за коремните преси защо ти е апаратче - правиш си ги нормално и толкоз. Ако ще взимаш уред, по-добре нещо друго. Аз имам една пътечка за бягане, ама само седи като паметник в къщи Grinning Иначе напоследък отслабнах с около 3 кг ограничавайки малко храната.

Рени, и аз те разбирам как се чувстваш далеч от близките си. Много години наред ме е мъчило това. Сега съм далеч от свекървата само, ама това вече ми се отразява много добре Grinning Оттогава много се обичаме с нея и всичко е 6!  Peace

# 264
Честит Св. Валентин на всички Влюбени  smile3525  На останалите ... ха Наздраве Трифонеее ...   Wine Glass
На месечинките ... много здраве и да папкат, спинкат и слушкат мама и тати  Hug

Kredor, този път си се престарал с напълването на члена Joy
... Незнам колко съм го напълнил, но тая вечер ще трябва да е пълен  smile3521

dunda ... Мерси за приема, тук съм в полза на народа  bowuu

Абе хора ние Кредор го изплашихме и влиза вече по веднъж на ден! Или жена му го е хванала! Laughing

Eli83 ... Аз не влизам за щяло и нещяло ... и за напред ще е така ... ще се появявам само, когато някоя мама има нужда от помощ свързана с "щайгата" си ... не искам да Ви преча  Peace
А и жена ми да ме хване ... пак ще съм тук - нали съм Помощник  Wink

Кредор, няма да го коментирам. Много пише, малко казва Wink Аз лично не се доверявам на човек, който не познавам  Peace Малко ме учудва, че такъв интерес предизвика у всички, че всеки пост беше за него...
maira ... Надявам се поне от малкото, което съм казал да се е разбрало, че аз имам една единствена функция тук  Peace
jorjito ... Много ми е мъчно да чета, че Друндела е зле ...  smile3518
Желая Ви скорошно оздравяване и все пак ... внимателно с антибиотика  ooooh!
popova ... Диетата си я бива ... да я презентираш повече, особено последната фаза  smile3521

Весело изкарване на празника, пожелавам на всички Ви една прекрасна вечер с любимия и малките сладурчета  Party

И ... пак да дойдете  Wink

P.S. Вече го казах, но за всеки случай ... ще се появявам само, когато някоя мама има нужда от помощ свързана с идеята ми  newsm10

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 14:06 от Kredor

# 265
  • някъде
Понеже доста съм изпуснала, та искам да попитам Кредор, с какво точно помагаш, каква ти е професията, та толкова често го повтаряш това за помагането и въобще досега помогнал ли си с нещо и ако да с какво? А и това- да дойдете пак в края на постинга ти е доста дразнещо, все едно идваме при теб  hahaha

# 266
  • През девет земи в десета
Добър ден и от мене newsm68
Най-после се намотках и седнах да постна и аз за днес Hug

Попова,аз имам уред за коремни преси,комплект с гирички,фирмата е "SPORTER"купих си го от Метро за около 120лв.,върши страхотна работа.Ние имаме още един етаж за ремонт,но като стане готов че си купя и други уреди,да не се разкарвам до фитнеса,че трябва да водя и бебе с мене! Mr. Green

Жоржи,тая докторка убедена ли е в това,снимка направихте ли,ако диагнозата е такава,работата е сериозна и децата е по-добре да се хоспитализират в отделение с възможност за дихателна реанимация.Вас обаче не са ви насочили към такова и затова се чудя дали лекаря който ви е гледал е напълно сигурен в диагнозата newsm78
И още нещо:Антибиотиците не повлияват протичането на бронхиолита и не подобряват прогнозата му.Въпреки това при застрашаващо живота състояние,придружено с инфекциозен синдром,се назначават антибиотици-цефалоспорини от 1,2или 3-та генерация.Та затова си мисля,че има доктори тотално невежи и поставящи абсурдни диагнози,да не говориме за лекарствата,които изписват на пациентите.

И най-накрая,но не на последно място:
Честит празник на всички влюбени!!!Още дълги години любов и щастие им пожелавам Heart txtloves newsm76

Честито и на всички останали,които имат повод да празнуват на днешната дата! smile3525 smile3525 smile3525

А що се отнася до Кредор,наистина помага човека,пък и нищо лошо не прави,за какво да се сърди жена му newsm78 Вчера форума беше толкова зле та затова е успял да постне само един път Joy

Didi 81,забравих,имам Skype,но дъщеря ми го ползва и стои непрекъснато на линия или отпочиващ,да си получавала съобщенията,на мене пък ICQ-to ми е по цял ден online и така,иначе няма оправия Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 14:55 от pigi

# 267
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит Свети Валентин! Честит Трифон зарезан!
Вдигнете наздравица в днешния ден с блясък в очите и обич в сърцето!

Честито на днешните месечинки! Много да радват мама и татко и болестите да бягат от тях!

За запалените по поезията - тези дни излезе книга с любовните стихове на Евтим Евтимов -„Ти си любовта” - съдържа 137 от най-хубавите любовни стихове и диск с 22  български песни. Аз отивам да си я купя!!!

Много романтика и веселба ви желая!

# 268
Лала ме подсети да питам нащо. Аз вече ви се оплаках, че бебо не яде зеленчуците освен ако не са смесени с оризова каша, така че за сега така му правя обяда. Но в такъв случай с какво мога друго да започна да му замествам следобедната закуска в 4. Не искам пак да му давам каша. За сега започнахме да хапваме плодово пюре, но четох, че пюрето не може да замести ядене. Вие какво мислите?

Хайде никой ли няма да се похвали с подарък за празника Party
Пу аз се похвалвам първа, че аз си го получих още вчера  Crazy. Нашия папи ми подари шоколадовото телефонче на LG. Вече ще му стопя батериите от разглеждане  Twisted Evil

# 269
Честити месечини на  baloni Ема Яна Георги Ния Божидар Анджела  baloni
Честит ви и Свети Валентин
Betta - много е сладка Яна. Към биричката посяга нали? beer
Синео4ка, Попова - как не съм разбрала, че сте в Х. Димитър. Аз съм в Сухата река. Може и аз да се присъединя към разходките, ако не е нахално, разбира се.  Blush
Лала - много неприятно това с капките, направо сестрата е за... Добре, че всичко е ок.  Peace Кои зеленчуци си въвела?
Диди 81 -   Hands Clap  Hug
Ренито - той пак ще дойде.  spoko
maira - браво на малката Ясмин  newsm32
jorjito - дано Митето бързо да оздравява, както и всички болници.  Praynig
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт